Meklē blogā

The Body Shop Widdringtonia & Nigritella parfīmu valdzinājums


Vēlos padalīties ar sajūtu piedzīvojumu, ko guvu saskaroties ar šiem aromātiem.
Grūti aprakstīt sajūtu kopumu, kurš ir ļoti piesātināts dēļ aromātu unikālās buķetes, bet viennozīmīgi es esmu iemīlējusies šajos aromātos! The Body Shop laida klajā ļoti interesantus aromātus kuri atšķiras no aromātu vienveidīgās masas ar savu pievienoto vērtību - ideju, par dabas aizsardzību, īpaši pasniegtu šādā atjautīgā un ieinteresējošā veidā. Kopumā kolekcija sastāv no pieciem parfīmiem, ar dažādu retu augu/ koku  sintezētajiem aromātiem.
Foto Ainārs Līkums

Mūsu parfimēri uzdrīkstējās apmeklēt pasaules attālākos reģionus, lai atklātu pašus retākos neskartās dabas aromātus. Aromātus, kas izzudīs no pasaules, ja netiks aizsargāti. Tāpēc mēs izmantojām inovatīvu molekulāro tehnoloģiju, kas ļauj dabā ievākt smaržu molekulas un pēc tam tās atveidot no jauna, nekaitējot augam.

Elixirs of Nature jaunās pērles Widdringtonia & Nigritella ir ierindojušies manos top ziemas aromātos, jo tie ir dziļi un piesātināti, jāpiemin, ka manuprāt Widdringtonia ir unisex aromāts, kas lieliski iederēsies arī vīra/ brāļa aromātu kolekcijā, pēc kura arī pašai dāvinātājai brīžiem pastiepsies rociņa, jo aromāts ideāli atveras uz sievietes ādas radot fantastisku buķeti.
Ciedra smarža bieži vien saistās ar vīrišķīgākiem aromātiem, bet šajā aromātā sintezētais Widdringtonia cedarbergensis - ciedrs, kas atrodas uz izmiršanas robežas sniedz ļoti dziļu, spēcīgu , bet iznesošu noti, savijoties ar saldo un silto salvijas aromātu tas uzplaukst uz ādas, vetīvers ar savu savelkošo vienojošo smaržu saista ar zemi un koksnes aromātu šajā parfīmā.
Sajūtas ir ļoti īpašas, šis vīrišķais- sievišķais aromāts perfekti atveras uz ādas, ko novērtē arī citi, saņemu daudz komplimentus, kad lietoju šo aromātu.

Nēsājot Nigritella parfīmu, tas ir pavisam cits stāsts - piesātināts, salds jūtu kā vaniļas notis apņem mani saldā un piesātinātā mākonī, ko es izbaudu, jo tieši vaniļa ir viena no notīm, kura man neapnīk parfīmos. Tumšā orhideja Nigritella nigra ir augs, kuras iedvesmots tapis šis aromāts. Varu teikt, ka ir jūtams spēcīgs piesātinājums, kas cīnās savā starpā par sākuma noti. Jūtu spēcīgu vaniļu kura cenšas pārspēt ziedu, nektāra un ziedputekšņu notis, kaut arī uzvara ir mainīga, jo mirkļiem sajūtama kakao bāzes nots, kas nolīdzsvaro šo kompozīciju.

Aromāts viennozīmīgi ir ļoti piesātināts, ideāli piestāvēs sievietēm kuras ir spēcīgas, kaislīgas un patiesas, kuras nebaidās no savas sievišķības apliecinājumiem un tā iznešanas.
Kopumā varu teikt, ka šie ir aromāti kurus redzu kategorijā, kā Ziemassvētku dāvanas, protams, jāņem vērā, vai šie  aromāti ir piemēroti nēsātājām, domāju, ka šie konkrētie patīk vairāk piesātinātu buķeti mīlošām sievietēm, kuras uzrunā spilgti izpaust savu personību.

Noturība arī uz manas ādas ir ļoti laba ( man bieži vien tā tas nav) parfīmi atdod savu buķeti ļoti piesātināti un krāšņi. Ja runājam par dizainu - patīk lakoniskais dizains, nekā lieka, bet simpātiska detaļa ir koka korķīši.

Tomēr, ja  man būtu jāizvēlas vel kāds no pārējiem aromātiem, es nezinātu ko izvēlēties, jo katrs no tiem ir pilnīgi unikāli, atzīšos ka gribu viņus visus savā aromātu kolekcijā. Tomēr, ja būtu jāizvēlas vel viens tas noteikti būtu Bowhanti aromāts, jo es arī gribu sajust, kā smaržo lietus-meži!

Katra aromāta cena 43euro
Tilpums 50ml

Lai skaista diena!

Ilze


*testa produkti









Nav komentāru

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma