Meklē blogā

Matu maskas manā plauktiņā

Matu maskas ir manu matu kopšanas neatņemama sastāvdaļa, īpaši tagad, kad mati atkopjas no violetā perioda, ir pietiekami sausi, lai matu masku izmantošana ap divām  reizēm nedēļā tos nepadarītu pārāk taukainus.
Mani matu mazgāšanas paradumi ir tādi, ka mazgāju tos katru dienu, vai vienu reizi divās dienās, kā saliekas apstākļi, kā arī, cik ātri tie sataukojās. Mīlu izmantot arī matu eļļas, serumus un visādas eksperimentālas fīčas uz saviem matiem, tāpēc matu maskas ir noderīgs palīgs manā ikdienas matu kopšanā.

Vairāk skatos uz barojošām, atjaunojošām maskām, bet  interesē arī vieglākas maskas,  pie kurām varu pieskaitīt pirmo un vieno no mīļākajām, pārbaudītajām vērtībām Dzintars "Kredo" sērijas masku - jogurtu, šoreiz  ar granātābolu aromātu, kaut arī nosaukums liek domāt par spēcīgu smaržu klātesamību, apliecināšu, kā tā tas nemaz nav, smarža ir liega, svaiga, mazliet granātābola. 
Dažādi ekstrakti + pantenols ideāli tiek galā ar matiem, bet nepadara tos smagus, vai treknus, ideāla maska, kad gribās ko vieglāku, jā, tā  satur dabisko jogurtu, tā min ražotājs.
Efekts ir ļoti skaists, jo mati tiešām kļūst mīksti, bet ne pūkaini, nogludināti un cenas- kvalitātes attiecības ir ļoti laba.
Maska būtu jātur  5min, bet es mēdzu paturēt ari ilgāk, procesā rodas sajūta, ka viņu mati vienkārši apēd.

Ziemas maska - jaunums no Dove, oficiāli mana pirmā maska no Dove tāpēc tik interesanti bija to lietot un izmantot nu jau kopš ziemas perioda sākuma, lietojās labi, bet ne tik bieži, jo likās diezgan barojoša, tomēr dāvāja maniem matiem foršo vieglo efektu un sajūtu, ka to ir vairāk nekā man faktiski ir uz galvas ;)  Dove intensiveRepair treatment mask ar keratīnu, kurā keratīna klātesamība nepadarīja matus smagus vai pieplakušus pie galvas.

Keune So pure  moisturizing treatment  sausiem matiem - pati labākā maska ko esmu lietojusi, sastāvs labs, ar dabiskām ēteriskām eļļām, jaukā, maigā un smaržīgā veidā atjauno matus. Visām, kurām ir pārdedzināti mati - iesaku izmēģināt, arī jūs iemīlēsities šajā produktā. Vairāk šeit ->

Matu maska, kuru nopirku tāpēc, ka bija laba cena,  kā arī interese par Lee Stafford produktiem, kā arī, jā - man iepatikās rozā iepakojums :) Smarža, kā vīriešu pēc skūšanās losjonam, stipra, vīrišķīga,  mazliet savāda. Lee Stafford poker straight intensive care for flat iron addicts (uff, tas bija garš nosaukums)  bet šī, bija maska, no kuras es neko negaidīju, nu pilnīgi, par tādu smieklīgi mazu naudu, likās, ka esmu uzķērusies uz  iepakojuma, bet tad ieinteresēja lietošana, jo tā ir jāuzklāj pēc šampūna izskalošanas, tad jāpatur  5min un izskalojot jāuzklāj kondicionieris. 
Izmēģināju un tiešam - smaržīgais brīnums darbojās! Mati izskatās super!
Secinājums, ka dažreiz, kaut kas par mazu naudu, rozā iepakojumā un ar suni logotipā var neliecināt par neko sliktu! ;)

Tādas manas "ejošās" maskas, kuras vienmērīgi plok trauciņos.
Kādas Jūsu maskas? Ir kādas interesantas ar ko vēlaties padalīties?

Ar sveicieniem
Ilzux


5 komentāri

  1. Esmu slinka masku lietotāja, tāpēc reti sanāk izmēģināt maskas, priekšroku dodu intensīvas iedarbības kondicionieriem. Bet no lietotajām patikušas Matrix Biolage Fiberstrong un L'Oreal Elvital Total Repair Extreme SOS maska (tāda maza tūbiņa).

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Nu ja mati nav sabojāti, tad maskas bieži neprasās, tas gan ;) Būs jāieliek listē tā Matrix maska, neesmu mēģinājusi,bet izskatas interesanti ( cik iegoogleju, bambuss un ta :D )

      Dzēst
  2. Man ir 2 mīļākās maskas - tā ir smiltsērkšķu no Siberica un intensīvā no Kanebo Sensai (rakstīju par to favorītos). Pēdējā man īpaši patīk. Vēl kkur mētājas Oxygen Moisture no Dove, bet nebiju par to īpaši sajūsmā. Ir arī 3 minūšu rekonstruktors no Aussie - ir, bet viņš jālieto pēc balzama, nevis balzama vietā, savādāk efekta nav. Garnier maskas ir bijušas - nepatika nedz Fructis, nedz Ultra Doux.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Nopirku Oxygen šampūnu no Dove, tas man & vīram patīk, jo mati tiešām tadi gaisīgi un svaigāki, maska nav pietiekami barojoša no šis sērijas?
      Garnier maskas ari nav lietotas, varbut pašā sākumā, kad parādijās, bet tas bija tik sen, ka neatceros vai patika :)

      Dzēst
    2. Šampūns man patika, bet ar laiku apnika. Jā, maska bija vairāk kā balzams.
      Man vispār kopšana no L'Oreal koncerna neder, diemžēl:(

      Dzēst

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma