Meklē blogā

Stenders:Meloņu ķermeņa losjons & Zemeņu cukura skrubis

Izlēmu padalīties ar ikdienas priekiem ķermeņa kopšanā kurā iekļāvu jaunumus prieks sevis, kas Jums noteikti jau sen nav jaunumi, kaut ari es biju piebremzējusi ar Stendera kosmētikas produktiem, jo tirgū uzradās dažādi interesanti produkti, kuri mani aizvilināja testēšanas lauciņā.
Atzīšos, ka šos produktus iepirku uz mega atlaidēm, kas pavisam nesen bija Stenderā, tā bija lieliska iespēja un motivācija izmēģināt produktus, kuri tajā mirklī ļoti spontāni uzrunāja. Tāpēc uzskatu, ka šādas mega atlaides ir ļoti noderīgas, jo skaidri zinu, ka turpmāk mazliet vairāk pievērsīšos Stendera kosmētikai kopumā – cerot tur ieraudzīt kādas pērles.


Meloņu ķermeņa losjons 250ml

Saturot  meloņu, alvejas un gurķu ekstraktus, kas sola ne tikai mitrināt un kopt ādu visas dienas garumā, bet arī piepildīt  ķermeņa lutināšanu ar burvīgu meloņu aromātu.
Smarža ir dievīga, maiga un svaiga, sajūtās – it kā smērētos ar meloni, kura būtu mazliet izšķīdināta alvejas bāzē jo maigums ir labi sajūtams uz ādas, kas saglabājās visas dienas garumā.

Sastāvā priecē esošais šea sviests, aprikožu kauliņu eļļa un citi labumi, lielajā izejvielu sarakstā ir sastopams ari Dimethicone, kas ari nodrošināja šo zīdainumu, bet visāda ziņā man tas netraucēja, jo neradīja poru aizsprostojumu vai alerģiju, iesūcās ļoti ātri un nerada lipīgo sajūtu uz ādas.
Produkts ir ļoti ekonomisks un man  pietika ilgam laikam, kas, manuprāt, ir labs rādītājs. Pumpītis darbojās līdz pat pēdējam pilienam.

Sastāvs:

AQUA (WATER), GLYCERIN, ISOPROPYL MYRISTATE, COCOGLYCERIDES, SUCROSE POLYSTEARATE, COCO-CAPRYLATE, CETEARYL ALCOHOL, CETEARETH-20, PENTAERYTHRITYL DISTEARATE, PRUNUS ARMENIACA (APRICOT) KERNEL OIL, BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) BUTTER, ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE, PYRUS CYDONIA (QUINCE) FRUIT EXTRACT, OLUS (VEGETABLE) OIL, HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL, DIMETHICONE, PHENOXYETHANOL, SODIUM POLYACRYLATE, HYDROGENATED POLYISOBUTENE, PARFUM (FRAGRANCE), CAPRYLYL GLYCOL, XANTHAN GUM, ETHYLHEXYLGLYCERIN, METHYL GLUCETH-10, SODIUM PHYTATE, CITRIC ACID, PROPYLENE GLYCOL, LECITHIN, TOCOPHEROL, DIMETHICONOL, ASCORBYL PALMITATE, SODIUM BENZOATE, POTASSIUM SORBATE, LINALOOL


Zemeņu ķermeņa skrubis ( ar īstām zemeņu sēkliņam!)

Ak, dieniņ! Šis ir burvīgs produkts, aromāts ļoti skaists, pēc svaigām saldām, cukurā mērcētām zemenēm, kuras izšķīdušas dabīgajās eļļās, sajaukušas ar cukura graudiem un rada smaržu baudījumu dušojoties.
Šis ir produkts, kurš mani īpaši uzrunāja dēļ labā sastāva- vīnogu kauliņu, aprikožu kauliņu eļļas, bet varu teikt, ka viņš ir diezgan eļļains skurbis, paši cukura graudi ir vidēji un neprasās ne smalkāku, ne rupjāku konsistenci, eļļas ir samērā daudz, pat vairāk par cukura graudiem, tāpēc pēc ši skrubja  pilnīgi un galīgi neprasās papildus  ķermeņa krēms, vai losjons.
Āda tiek noskrubēta un viņš ir pietiekami abrazīvs lai to izdarītu labi,  vērtīgās dabiskās eļļas kalpo kā dabisks veids, kā nomierināt ādu pēc skrubēšanās, tā atjaunojot ādas elasticitāti un maigumu.
Skrubējot cukura graudi izkūst uz ādas un mazliet rodas sajūta, ka smērējies ar zapti J noteikti patiks  tiem , kuri mīl saldumus, jo sajūta ir viennozīmīgi salda.
Produkta patēriņš ir vidējs, tāpēc lielām skrubēt- gribētajām būs jāiegādājas divi J

Kopumā priecājos, ka izvēlējos iegādāties šos produktus, gadiem ejot  Stendera produktu sastāvi ir uzlabojušies, tāpēc iesaku apskatīt, papētīt un palasīt sastāvus, ja ir interese par šo Latvijas zīmolu.


Lai forši!
Ilzux

2 komentāri

  1. Vasarā, kad bija lielās atlaides arī sagrābos daudz no Stendera. Neko no šiem vēl neesmu mēģinājusi, gaida rindā. Iesaku pamēģināt dzintara skrubi - ideāls, ekonomisks.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Dzintara dušas želeja ir mēģināta, ļoti forša likās - patika smarža un sajūta uz ādas ;) Es sapirkos uz atlaidēm, bet diezgan pamaz :)

      Dzēst

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma