Meklē blogā

Color Sensational Loaded Bolds lūpu krāsas noskaņas


Caviņ!

Ar lielāko daļu no Maybelline produktiem iepazinos no jauna, kad izlēmu piedalīties viņu rīkotajā Blushed Nudes paletītes konkursā, tieši tad nācās nomainīt fokusu no ierastās kosmētikas un paskatīt, kas tad labs ir viņu sortimentā, iepirku lūpu krāsu, kas man rādija lielu sajūsmu, patiesībā, ļoti izbrīnījos par šī zīmola lūpu krāsu kvalitāti un tekstūru, tieši tāpēc vēlos padalīties ar jaunumiem ar jums, manas dārgās lasītājas. Manās acīs šī zīmola lūpu krāsas uzrunāja, kad iepazinos ar šo brīnumaino un piesātināto kolekciju "Loaded Bolds" kas ir lūpu krāsa ar matētu finišu, spēcīgu pigmentu un lielisku noturību.

Ko es vēlos no lūpu krāsas?

Lai tā ir komfortabla uz lūpām - galvenais nosacījumus, kura dēļ bieži vien izvēlos nēsāt tādas lūpu krāsas, kuras ir mazāk noturīgas, bet kuras "viegli nēsājās uz lūpām" jo nav smagas un sausinošas.

Lai ir iespējama labākā noturība, ar nosacījumu, ka tā nav panākta uz sausināšanas rēķina.

Lai var lietot arī bez kontūrzīmuļa, lai saglabā, izceļ lūpas, neizceļot visas rieviņas lūpām neizplūstot pāri kontūrām.

Lai ir piesātināts pigments, kurš paliek uz lūpām arī tad, ja lielākā daļa no lūpu krāsas ir noēdusies un izzudusi.

Tie ir mani vērtēšanas kritēriji, pēc kuriem vērtēju lūpu krāsas, protams, tādas nianses kā smarža un neitrāla garša ir liels bonuss, bet nekad vel nav bijis tā, ka man kāda lūpu krāsa nebūtu iepatikusies dēļ smaržas vai garšas.



Izmēģinot šo lūpu krāsu sēriju es uzskatīju, ka man būs jārēķinās ar sausinošo efektu - bet tā nebija, tas prieks manis ir brīnums, jo komforts ir ļoti liels!

Sajūtu ziņā - ļoti viegla sajūta uz lūpām, tā labi nēsājās, mitrinoša cik vien tas ir iespējams no matētas lūpu krāsas, neizplūst aiz lūpu kontūras un turas savā vietā. Šī lūpu krāsa gan nav skūpstu noturīga un dienas gaitās ēdot un dzerot tā pakāpeniski noēdās.

Tagad, par katru no toņiem, jāpiemin, ka viņi ir ļoti dziļi un piesātināti toņi, kurus gribās izbaudīt līdz sirds dziļumiem, gluži kā siltu rudenīgu vakaru, kad jau ir jūtama vēsuma dvesma, bet vel ir šī noskaņa, dziļums un vieglums, ar kuru atvadāmies no vasaras sajūtām un piedzīvojumiem.


Trīs toņi trīs noskaņas..
#882 #886 #885


882 Fiery Fuchsia

Noskaņu radošais elements - spēks, pašpārliecinātība un izaicinājums.
Tonis piesātināts fuksī ar dziļu caurvijošu sārti rozīgu, vēss tonis ar mazu siltu koraļļu "astīti", izceļošs un ļoti pamanāms. Lielisks - jo padara smaidu daudz gaišāku, pamanāmāku.

Komfortabls un maigs saskarē ar lūpu ādu, klājās vienmērīgi, labs pigments, laba noturība.


886 Berry bossy


Noskaņa rodas krāsās, kas piesātinās tās uzslāņojot - naksnīga upeņu ēšana mēnesnīcā:)
Ogu tonis, kuru caurvij rotaļīgs sārtums, mazliet violets šarms.

Tomēr šī lūpu krāsa prasa sev uzslāņošanu , lai iegūtu piesātinātu toni, ja lūpas nav skrubētas dažbrīd salien mazajās lūpu krunciņās, to gan var labot uzslāņojot vel vienu slāni.


885 Midnight Merlot

Noskaņa rodas izaicinājumā -:” Es esmu! Pat ja tu neesi gatavs to ieraudzīt un pieņemt!”
Naksnīgs tonis, kaislīgs un spēcīgs sievišķības ierocis, kas ir labi pigmentēts un noturīgs ari vienā slānī. Brūngana ar violetu un rudenīgu apakštoni un ļoti komfortabla jo tonis ir kliedzošs, par sevi paziņojošs, bet ne uzbāzīgs.


Jāpiemin, tomēr finišs ir ar mazu satīna atblāzmu un tāpēc tās nevar dēvēt par pilnībā matētām, drīzāk tā veselīgi matētām, kur netiek izdzēsta tekstūras esamība un lūpas ir dzīvīgas, mazliet pilnīgākas dēļ satīna finiša.

Burvīgi toņi, ja man būtu jāizvēlas viena no šiem- tā noteikti būtu #882 Fiery Fuchsia dēļ sava blīvā pigmenta un spēcīgās noturības, kā arī skaistā toņa.

šeit nevarēju izvēlēties starp diviem toņiem ;)  #885 un #886 :) beigu beigās izvele krita uz  #886 toni :)

Lai koša rudens ieskaņa!
Ilzux


*testa produkti


2 komentāri

  1. Mani visvairāk saistītu 882 toņa ziņā.
    Man vispār nav nevienas maybelline lūpenes :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Tieši iedomājos par Tevi un Tavu Nyx lūpeni, liekās mazliet līzīgas pec toņiem ;)

      Dzēst

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma