Meklē blogā

Exit to explore-Essence limitētā kolekcija


Exit to explore 

Essences limitēto kolekciju jau manīju pāris Drogu veikalos, iespējams, ka ne visos, bet Ziepniekkalna Drogu veikaliņā ši kolekcija bija, kā ari klusā centra Drogās ( nē, es nestalkeroju visas Rīgas Drogas, ka izklausās :) )


Idejiski ši kolekcija ir vairāk uz silto, vasarīgo noskaņu, bet vēlam un siltam rudenim arī šis tas var noderēt! Jāsaka, ka Essence, ka jau vienmēr izceļas ar foršo un jautro, piesaistošo dizainu, noskaņu un sajūtām.
Matu gumijas man liekās ļoti mīlīgas, frangipani ziediņi man saistās ar jūru un siltumu, ļoti skaista noskaņa un liek atcerēties atvaļinājumu pie jūras..mm..
Kolekcijā esošie ūdens „tetovējumi” ir jautri, vel nav nācies lietot, bet noteikti iekļaušu kad būs kāda Havaju ballīte!
Ķeroties klāt pārējiem produktiem, pirmām kārtām jau acu ēnām, kuras gan pašas par sevi nav dižas un īpašas, bet sevi atklāj uz citu ēnu pamatiņa, tā atverot hologrāfisko mirdzumu, kā piemēru uzklāju uz Essences zīmuļveida ēnam ( tās ir tik labas! Iesaku apčekot veikalā, jo tieši piemērotas, lai lietotu kā pamatu ēnām un smokey tipa grimmiem) un jūs varat redzēt cik interesantos toņos šis ēnas atveras.
.


Pašas šis ēnas, bez pamata izmantot ir ļoti grūti, varbūt tikai kā izgaismotāju persiku krāsas ēnu, bet kombinējot un uzklājot uz jau esošas, bāzes ēnas var iegūt diezgan interesantu tonīti. Vislabāk klājās ar dabīgu otu vai aplikātoru, sintētiskā ota šīs ēnas neņem tik labi, kā gribētos. Attelā uzklātas uz pamata kurš redzams atsevišķi vaniļas krāsas un brūnais zīmuļveida produkts no essence ( neatminos no kuras kolekcijas, bet vel atrodamas Drogas).


Toni pa tonim: 01 you can, toucan Zaļgans ar zeltaino spīdumu, kas lāsmo no haki zaļa lidz pat zeltaini zaļam

02 queen of the amazons, zils ar violetu atspīdumu un rozā mirdzumu

03 apricot cockatoo, aprikožu ar zeltainu mirdzumu

Vaigu sārtums 01 my heart is beating like a jungle drum ļoti jauks tonis, ko veido persiku krāsas un rozā krāsas vaigu sārtums, ko sajaucot kopā var iegūt neitrālu toni, bet lietojot katru pusīti atsevišķi vari izmantot kā divus atsevišķus vaigu sārtumus. Pūderains, bet ir iespējams uzslānot.

Lūpu balzāmiņi ar toni 01 pink parrot- klasiski rozā 02 apricot cockatoo. – aprikožu ar koraļļu rozā apakštoni, ļoti viegls tonītis, abiem piemīt liega piparmētru smarža un svaiguma sajūta, kad tos uzklāj uz lūpām. Nav īsti noturīgi, drīzak tāds sajūtu produkts, ar mazu tendenci saiet rieviņās.

Kopumā vērtēju kā jautru kolekciju, no kuras ir vērts paskatīt uz lūpu balzāmiem, ja patīk piparmētru smarža un uz hologrāfiskajām persiku ēnām.


Lai forši eksperimenti!
Ilzux


*testa produkts

2 komentāri

  1. Iepakojums jau ļoti piesaistošs un skaists. Laikam pārāk ilgi neesmu bijusi drogās.. Varbūt atceries vaigu sārtuma aptuveno cenu?

    Anita,
    http://anitasdiaries.com/

    AtbildētDzēst

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma