Meklē blogā

L`Oreal jaunumi: Izgaismojam,veidojam izteiksmīgas skropstas un uzacis

 Jaunumi, kas  iepriecināja, L`Oreal uzrunā ar jaunajiem izgaismotājiem arī mani – sākšu ar to, ka  paši izgaismotāji ir gan siltā, gan vēsā tonālā, kas ir  visai noderīgi un palīdz izvēlēties to apakštoni, kas ir saderīgs ar ādu un ļauj izcelt dabisko mirdzumu.
.

Izgaismotāja malums ir samērā smalks, nav gliterains, kas ir liels pluss tām sievietēm, kurām patīk izgaismot tā – ka rodas sajūta, ka viņas tādas veselīgas un mirdzošas no dabas, ne no izgaismotāja, bet tām, kurām patīk spēcīgs efekts  ir iespēja uzslāņot, šoreiz var teikt, ka ir nošauti divi zaķi ar vienu šāvienu! 9.gr  produkta, kas ir pietiekams daudzums izgaismotājam.

Katrā iepakojumā ir  trīs izgaismotāja apakštoņi vēsajā tonālā #icy glow  tas ir gaiši zilgans, sudrabaini balts un šampanieša tonis, vissmalkākais malums ir šampanieša tonim ,bet visredzamākais sudrabainums ir baltajam. Savukārt nosacīti siltajā tonālā #rosy glow  kur intensīvākais tonis ir rozīgi brūns šampanietis, gaišākais gaišs šampanietis, bet vidējais  tonis mazliet perlamutra nokrāsas vecrozā, šajā paletē malums vienlīdz smalks un protams, ka pamanāmākais ir gaišais tonis.
icy glow

Produkta plusi:

+ iespēja uzslāņot
+ piemērots gan siltajam, gan vēsajam tonālam
+ smalka maluma
+ labi klājās un iztušējās
+ katrā izgaismotajā trīs toņi, kurus var lietot kopā vai atsevišķi
+ lietojams spogulis un otiņa
rosy glow



Produkta mīnusi:

-Iepakojums ( pēc pieredzes šis iepakojums bieži vien ātri saplīst)

Kad vērts iegādāties?
Ja esat dabiska mirdzuma cienītāja, kā arī, ja ir vēlme pamēģināt kādu konkrētu toni ( vēso vai silto) šajās paletēs tas ir izdarāms.

Brow artist maker #Light Brunette

Šis ir viens no mīļākajiem jaunumiem, jo ar tā palīdzību ir iespējams ļoti viegli radīt uzacis :) īpaši ja daba nav apveltījusi ar biezām uzacīm, šis krītiņa veida mehāniskais zīmulis diezgan forši un precīzi iezīmē trūkstošos laukumus, bet kabuki tipa otiņa iztušē tā, ka efekts ir ļoti dabisks.
Personīgi man šis zīmulis jau kādu laiciņu ir nomainījis klasiskās uzacu ēnas, jo ir noturīgāks uz manām uzacīm un nekur nepazūd dienas laikā.

Produkta plusi:
+ laba noturība arī siltajā laikā
+ forša kabuki otiņa iztušēšanai

Produkta mīnusi:
-         interesanti, kā viņu asināt kad nolietosies spicais galiņš?:)
  
       Kad ir vērts iegādāties?
       Ja jums ir pietiekami daudz uzacu matiņu, lai ar šo brīnumu- zīmulīti aizpildītu tukšākās vietas kā arī, ja nevēlaties lieki iespringt uz precīzām līnijām.


Falshe lash wings sculpt / 8.9ml/

"Izveido mākslīgo skropstu efektu kā profesionāla grima māksliniece. Trīs iekārojami skropstu modelēšana efekti ar pirmo Lash Sculptor skropstu tušu no L'Oréal Paris. Tā nav tikai skropstu tuša, tā ir skropstu modelēšana, kas garantē apjomīgas, intensīvi melnas un īpaši izteiksmīgas skropstas. Inovatīva vienpusēja elastomēra birstīte, kas atgādina taureņa spārnus palīdz iegūt modernu tightline efektu."

Veselu mūžību nebiju lietojusi skropstu tušas no L`Oreal, tāpēc īpaši interesanti bija izmēģināt šo jaunumu. Jāpiemin, ka tušiņa ir ļoti slapja, tāpēc  iesākuma jāuzklāj diezgan uzmanīgi, interesantā silikona birstīte  uzklāj vienkārši perfekti.
Veidojās skaistas, atdalītas  vēdekļveida skropstas ari uz manām skropstiņām, tāpēc esmu sajūsmā par šo produktu.


Produkta plusi:

+ Labi atliec, pagarina skropstas
+  neizsmērējās dienas gaitās
+ ērti uzklāt
+ acis jūtās komfortabli un iztiek bez kairinājumiem
+ iespējams uzslāņot


Produkta mīnusi:

-         ļoti slapja iesākumā, tāpēc var uzklāt vairāk nekā gribētos

-         uzslāņojot var padarīt skropstas smagnējas un gribēt salipināt
  
        Kad ir vērts iegādāties?


       Ja Jums ir īsas skropstas, kā man :) šī tuša ļoti skaisti pagarina un atliec arī taisnas skropstas, kā manējās, nēsājās viegli, neizsmērējās un nebirst. 


* testa produkti



Lai forša diena!
Ilze

Nav komentāru

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma