Meklē blogā

Matrix Oil Wonders Volume Rose šampūns & balzāms :Atsauksme

Beidzot esmu gatava atrādīt šos produktus, kurus jau esmu izlietojusi un par kuriem man ir nostiprinājies viedoklis.
Matrix Oil Wonders Volume Rose Shampoo (Šampūns 300ml )
Matrix Oil Wonders Volume Rose Conditioner (Balzāms 200ml)


Iepakojums klasisks, vidēji ērts bez nekādiem īpašiem plusiem vai mīnusiem, protams iepakojuma dizaina krāsa ir maigi rozā, kas ir burvīga, bet tomēr nekas īpašs, matu balzāma korķītis varēja labāk noslēgties ( ne vienmēr to darīja) nācās iepakojumu turēt uz augšu. Šampūns un balzāms vidēji šķidras konsistences, ar patīkamu, vieglu un gaisīgu  rožu smaržu, kas nav uzbāzīga, bet saglabājās matos arī pēc matu mazgāšanas.

Produkta fizioloģija: Šampūns veido gaisīgas patīkamas putas, labi putojās un attīra galvas ādu, tomēr lietojot to ilglaicīgi jutu vieglu galvas ādas niezi. Balzāms samērā viegls, nepadara matus smagus, bet nogludina tos. Pēc lietošanas - mati izskatās manāmi vairāk, jo ir kļuvuši vizuāli biezāki un apjomīgāki, piepacelti pie matu saknēm. Izlietojot šo iepakojumu pamanīju, ka matu izkrišana ir pastiprinājusies, nezinu vai tas ir saistīs ar šo konkrēto produktu.

Kopējais vērtējums: vai es iegādātos šo produktu atkārtoti ?  Nē, neiegādātos, jo - par tādu cenu (13euro iekš lookfantastic ) varu iegādāties produktu no kura man neniez galvas āda un kurš ir pa kripatiņu dabiskāks savā sastāvā. 
Viennozīmīgi  šis produkts kuplināja matus, padarīja tos vizuāli biezākus, bet ļāva tiem būt viegliem un viegli ķemmējamiem, bet tomēr, neizcēlās ar īpašu wow efektu vai ko tādu, kas spēcīgi iespiestos atmiņā un radītu vēlmi iegādāties šos produktus atkārtoti. 
„Rožu smarža ir ļoti rosinošs faktors”: jūs teiksit, bet nē! ne manā gadījumā, ar pliku rožu smaržu bez seguma nedomāju, ka varētu izvilkt produktu, tāpēc kaut arī tā bija patīkams bonuss „manis pēc” varēja ari nebūt.
Jāpiemin, ka pēc  šampūna lietošanas matu izkrišana kādu laiku turpinājās, galvas ādas iekaisums pazuda pēc nedēļas.

Rezumējot produkts pilda to, ko ir solījis, mati kļuva kuplāki, bet tomēr, tas nesadraudzējās ar manu galvas ādu.


Šampūna sastāvs: 

  • Aqua / Water / Eau, Sodium Laureth Sulfate, Citric Acid, Cocamidopropyl Betaine, Glycerin, Sodium Hydroxide, Sodium Chloride, Hexylene Glycol, Parfum / Fragrance, Sodium Benzoate, Salicylic Acid, Polyquaternium-10, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Linalool, Citronellol, Hexyl Cinnamal, Geraniol, Limonene, Hydroxycitronellal, Rosa Canina Fruit Oil, Sodium Acetate, Isopropyl Alcohol, Propylene Glycol, Propyl Gallate.
  • Balzāma sastāvs: 
  • Aqua / Water / Eau, Cetearyl Alcohol, Behentrimonium Chloride, Starch Acetate, Parfum / Fragrance, Cetyl Esters, Phenoxyethanol, Isopropyl Alcohol, Hydroxyethylcellulose, Linalool, Chlorhexidine Digluconate, Citronellol, Hexyl Cinnamal, Geraniol, Limonene, Hydroxycitronellal, Rosa Canina Fruit Oil, Propylene Glycol, Propyl Gallate, Citric Acid.

3 komentāri

  1. Man šie stāv vēl nelietoti, jāizlieto vannasistabā esošais un jāķeras klāt. :) es fanoju pat Matrix Biolage līnijām, īpaši VolumeBloom un FiberStrong.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Tad jau esi atradusi savu produktu, mazliet žēl, ka man īsti nederēja :( es pēc šī šampūna pārgaju uz eko šampūniem, tomēr tie man uzrunā vairāk..

      Dzēst
  2. Neko no šī brenda neesmu mēģinājusi, bet nākotnei ķeksītis jau kādu laiku stāv ielikts.

    AtbildētDzēst

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma