Meklē blogā

Mixa Micellar water anti- imperfection & Purifying Lotion


 Mixa Micellar water anti- imperfection 


Ar vienu kustību saudzīgi noņem kosmētiku sejas un acu zonā. Micellas saturošā formula attīra ādu no netīrumiem bez berzēšanas.

Sastāvs bagātināts ar cinku, kas plaši pazīstams ar tā attīrošajām īpašībām, un vienlaikus nodrošina ādai svaiguma sajūtu.
Hipoalerģisks
Testēts oftalmologu un dermatologu uzraudzībā.
Bez parabēniem un alkohola

Izklausās ļoti labi, bet, ka ir  „dzīvē” ?  Tas bija mans galvenais jautājums, kad iegādājos sõ produktu. Laikam nevienam nav noslēpums, ka šis produkts savā ziņā ļoti atgādina zilo Biodermas micelāro ūdeni, savā zinā- jo cenu kategorija ir daudz zemāka, bet tas jau nenozimē, ka arī kvalitātei vajadzētu ciest.
Tādas ir manas naivās pārdomas, galu galā bija interesanti to izmēģināt jo zinu, ka cinks ir tiešām labs brīnumlīdzeklis pret ādas nepilnībām un iekaisumu mazinošs elements, kas vienmēr palīdz.

Darbībā:
Kosmētiku noņem viegli – malači Mixa! Tas ir kopējs visiem jūsu micelarajiem ūdeņiem un prieks par to!
Ir viens BET  un tā ir smarža – pasmaržojot nodomāju, ka nu šajā gadījumā tiešam smaržo pēc vīriešu smaržām un tās ir tādas diezgan spēcīgi sajūtamas. Notīrot seju gāju testēt uz ģimeni – visi kā viens minēja, ka smaržoju pēc vīriešu smaržām. Nu ko, šī smarža saglabājās kādu laiku, tad pamazām izplēn, ja tā liekās patīkama tad neredzu nekādus ierobežojumus lietot šo produktu un priecāties par labo cenas un kvalitātes attiecību.

Produkta plusi:
+ cinks sastāvā
+ viegli noņem kosmētiku, arī no acu rajona
+nekairina ādu

Produkta mīnusi:
-       -  smarža, kas atgādina vīriešu smaržas

Mixa anti- imperfection Purifying Lotion 
Toniks, kas paredzēts taukainai sejas ādai  ir viens no produktiem ko tik ļoti vēlējos izmēģināt, jo cerēju, ka šis produkts mazinās taukainību  un, cerams, nepārsausinās vaigu ādu, kas man nav tik izteikti taukaina, kā visas pārējās sejas daļas.

Sastāvs ir bagātināts ar cinku, kas plaši pazīstams ar savām attīrošajām īpašībām. Tas sašaurina poras, matē ādu un samazina redzamās ādas nepilnības dienu no dienas.
Hipoalerģisks
100% testēts uz jutīgas ādas
Bez parabēniem un alkohola
Nav komedogēnisks


Darbībā šis losjons ir interesants, pēc pirmajām divām nedēļām pajutu, ka mana āda sāk mazāk taukoties, kas ir ļoti labs rezultāts, pēc  trim nedēļām sāku just vieglu kairinājumu un sapratu, ka šis līdzeklis ir man pārāk stiprs, tāpēc piebremzēju tā lietošanu uz pāris reizēm nedēļā un situācija tika atrisināta.

Produkta plusi:
+mazina taukainību
+ attīra ādu un  uztur tīras poras ( ka rezultātā tās kļūst mazāk redzamas)
+ bez parabēniem!

Produkta mīnusi:
-      -   smarža identiski spēcīga, brīžiem traucējoša
-      -    radīja kairinājumu ilgi lietojot

Rezumē: Šis toniks ir labs, vairāk der klasiskām taukainām ādām, kuras nav tik jutigas, kā mana, jo kaut arī tā man ir izteikti taukaina, tā tomēr ātri reaģē uz kairinajumiem. Micellāro ūdeni iesaku izmēgināt, ja nav pretenziju prer aromātu.

Lai forša diena!
Ilzux

Nav komentāru

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma