Meklē blogā

Urban Decay atklāšana Douglas veikalā

Caviņas, meitenes, šovakar gribēju papļāpāt  par  zīmola  Urban Decay ienākšanu Latvijas tirgū, jebkura kosmētikas mīle ar sajūsmas un jūsmainu nopūtu sagaidīja šos krāsu svētkus, es, protams, ka biju tai skaitā!

Guvu lielisku iespēju piedalīties jaukajā atklāšanas pasākumā, kuru rīkoja 30.Augustā, dienu pirms oficiāla atklāšanas pasākuma, saņemot ielūgumu ar intriģējošu derskodu, kas pilnībā atbilst manam iekšējām stāvoklim ( vismaz kosmētikas uztveres līmenī) feminine.. dangerous.. fun...  ieturēti melnā & violetā, kas ir divas manas mīļākās krāsas.
Atzīšos, ka es esmu kosmētika maniaks, īpaši krāsu un ideja par to, ka kosmētika ir instruments, caur kuru tu izpaud savu personību ir ļoti tuva manai dzīves filozofijai šajā līmenī, tāpēc, varu teikt, ka šis zīmols mani  uzrunāja ari filozofiskā līmenī, ne tikai - dēļ kvalitatīvām acu ēnām, kuras runā pašas par sevi.

Uzskatu, ka jebkura sieviete ir kaut vai virtuāli iepazinusies ar Naked paletēm, iespējams daļēji iepazinusies ar  nostiprinošo spreju kosmētikai un manījusi slavenākās limitētās kolekcijas un kādu no lūpu krāsām. Ja vel nav bijusi iespēja tad Galerija Centrs Douglas veikalā ir tāda iespēja, manuprāt, stends ir ļoti skaists, krāšņs un kārdinošs ( ahh un ehh - maza kosmētikas paradīze). Gatavojos šim pasākuma un veidoju makeup look, kas atbilst manam skatījumam uz šo zīmolu un tā piesātinājumam.

Pati atklāšana bija ļoti jauka, izklaidējošo daļu nodrošināja smaidīgā un pozitīvā Ketija Šēnberga, kas noteikti atdzīvināja visu pasākumu un ļāva visiem sajusties gaidītiem.
Agnija Grigule piešāva kādu "pipariņu" pie DJ pults radot vecā un jaunā iedvesmotu muzikālu pavadījumu, kas lika iešūpoties vīna studijas nodrošinātajā dzirkstošajā vīnā un gardajās uzkodās, vakara iedvesma bija grimma mākslinieki un, protams, atraktīvais Modris Zaķis, kas izklaidēja katru no uzaicinātiem viesiem ar savu dzirkstošo kompāniju. Pašā pasākumā bija daudz vietējo slavenību, blogeru, modes & kosmētikas industrijas pārstāvju. Pašu kosmētikas stendu atklāja Douglas valdes priekšsēdētajā Dita Dricka  un Loreal Baltic vadītājs Džons Bergs svinīgi pārgrieza lenti.

Pasākums bija emociju piesātināts, jauks un ļoti baudāms, protams, ka es ļāvos savām emocijām un izbaudīju mūziku un krāsās, satiekot cilvēkus un izmēginot slaveno zilo lūpu krāsu #heroine

Katram viesim tika arī jauka dāvaniņa no UD,  kur vislielāko prieku man radīja kosmētikas fiksācijas sprejs un lūpu krāsa, kas ļoti veiksmīgi man, bija tieši man piemērotā tonī. Pasākuma izklaide bija iespēja fotogrāfēties un izdrukāt šīs fotogrāfijas, interneta dzīlēs FB un Twitterī meklē ar mirkļbirku #udlatvia #urbandecaycosmetics

kur korallis ar rozīgo apakštoni skaisti izceļ manu acu krāsu, tekstūra ļoti krēmīga, patīkama, labi nēsājas un turās uz lūpām, kaut arī nav tik noturīga, ka, piemēram, matētās lūpu krāsas no ši paša zīmola, tomēr komforts ir līdzvērtīgs MAC lūpu krāsām.
Produkti, kuriem īpaši pievērsos un kurus varu ieteikt.

Noteikti izmēģini fiksējošo spreju, jo tas ir viens no produktiem, kurš ir iekarojis manu sirdi, kuru es saņēmu dāvanā mazajā 15ml iepakojumā, bet kurš spēj nodrošināt komfortablu kosmētikas "nēsāšanu" arī uz manas taukainās ādas neradot smaguma sajūtu.

Acu ēnas ir sapnis, īpaši, ja patīk krāsas - jo tieši krāsainās ēnas ir fantastiski pigmentētas, iegādājos arī  savu mīļoto, ilgi gaidīto Electic paleti, pigments ir tāds wow, ka trūkst vārdu lai aprakstītu kā man viņa patīk.

Lūpu krāsas ir ļoti komfortablas arī matētās versijas, tāpēc ja gribi izmēģināt - droši aizej  uz stendu.

Acu zīmulīši ir fantastiski skaisti un noturīgi, tos gan atturējos iegādāties, kaut arī ļoti gribējās, principā, domāju jau drīz iegriezties un iepirkt kādu kosmetikas "kārumu" jo beidzot ir iespēja to aptaustīt klātienē, ļoti metu acis uz HD tonālajiem krēmiem.

Jāpiemin, kamēr  rakstiju šo rakstu iegoglēju ka Douglas veikalā ir atlaides uz konkrētiem UD produtkiem, https://www.douglas.lv/lv/urban-decay/#tag:5 tā ir lieliska iespēja iegādāties sev jaunu lūpu krāsu !

 Mazliet sadzīvisks fail bija tas, ka izrādās telefona kamera neieraksta skaņu, kad lieto selfiju-stiku :D tāpēc lielais video izpalika, bet maziņais ir te :D

Lai jauki!
Ilzux

2 komentāri

  1. Ah super, man ta patik vinu enas! :) Prieks, ka beidzot latvieshu meitenes var izmeginat so fantastisko brendu.

    thisissimplyme.com

    AtbildētDzēst
  2. Paldies par ieskatu slēgtajā ballītē :D

    AtbildētDzēst

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma