Meklē blogā

Baltic Beauty apmeklējums un pirkumi

Ikgadējais skaistumkopšanas maratons Baltic Beauty norit pilnā sparā,  protams, ka arī es tur paviesojos veselas divas dienas, tāpēc guvu dažādus, bet spilgtus iespaidus.
Manuprāt pats svarīgākais tādas izstādēs ir atcerēties, par to, kas ir vajadzīgs un aktuāls un nesapirkties visu pēc kārtas ! Vismaz es sev to atgādināju ejot uz izstādi un uzdevu sev svarīgus kontrol - jautājumus: "Vai man ir šāds produkts mājas?", "Kāpēc es vēlos to izmēģināt?", "Vai to patiešām lietošu?" Pēc šāda kontrolšāviena palika tikai labākie un aktuālākie produkti, kurus ir vērts iegādāties par izstādes cenām, pat  ja tie nav aktuāli uz šo mirkli, bet tu zini, ka tos lietosi, kad pienāks tam laiks.
Pati izstāde bija interesanta un ļoti patika, ka kosmētikas produkti bija nošķirti no matu produktiem, jo pirmie man bieži vien interesē vairāk, par otrajiem.
 Interesanti bija apskatīt klātienē arī Artistry produktus :)

Izejot no Deromsil stenda ar kaudzi paraudziņiem jutos iepriecināta, satiekot iemīļoto produkciju klātienē, ne tikai interneta veikalā.



Laikam šogad visbiežāk apmeklētais stends no manas puses ir Kinetics, kā es ieraudzīju viņu nagu laku toņus, mm.. tādi skaistuļi, īpaši ziemas kolekcija.. Pirmajā piegājienā nopirku topu + violeto nagu laku ( #vagabond party ), otrajā piegājienā  trīs nagu lakas ( divas dievīgās #purple Haze  & sarkano #raspberry Beret), divas vīlītes un nagu lakas noņemamo līdzekli, bez acetona. Par visiem šiem pirkumiem ir patiess prieks, jo produkti ir ļoti kvalitatīvi un ražoti Latvijā.

Apmeklēju  pasākumu Ikoo stendā, kas ir Vācijā ražotu matu ķemmju stends, iepazinos ar produkciju un sāku siekaloties uz elektrisko ķemmi , kas gan kuplina, gan noņemot statisko "pūciņu" gan darbojās, kā taisnotājs, izskatījās, kā īsta bombonga - kanpi noturējos nenopērkot. Testēšu līdzi nēsājamo  ķemmīti un skatīšos, kā viņa tiks galā ar maniem smalkajiem matiem, kuri mīl saķerties līdz nejēgai, cerams, ka šī būs glābējs. Viņa sola ari izmasēt galvas ādu, kas man ir gana svarīgi, lai nodrošinātu veselīgu mikro-cirkulāciju.

Matu problēmu virzīta iegādājos Schwarzkopf BC Oil Miracle matu masku, ko lietošu uz savas krāsotās matu daļas, cik noprotu šī ir ar keratīnu un tāpēc maniem matiem varētu būt glābējs, jo krāsotā daļa ir ļoti sabojāta, pārdedzināta un sausa.

Nagu kopšanas produktu iedvesmota iegādājos pāris trauciņus gliteriem, Kryolan gliterus, jaukšanas paleti nagu laku eksperimentiem.

No dekoratīvās kosmētikas piesaistīja MUFE Aqua eyes zīmulītis asfalta krāsā & NYX  Eyebrow Gel #brunette tonīti, kas tiešām ir ideāls, protams, jāiemanās to lietot, jo viņš ļoti ātri sacietē, bet tad, kad uzacis ir uzzīmētas tās turas visu dienu ar uz manas ādas!

Interesants bija Radius Source zobu birstīte ar ļoti lielu galviņu un magiem sariņiem, neciešas to notestēt, jo apčamdot izstādē tā izskatījās tik labi. Starp citu tā ir lietojama arī kreiļiem, kas man ir aktuāli, pozicionējot zobu birstītes kātiņu uz otru pusi tā kļūst ērta lietošanā arī kreiļiem.

Tādi ir mani jaunmi, ļoti centos lieki netērēties :)

Lai forši
Ilze

3 komentāri

  1. Khi, arī nopirku NYX uzacu gēlu, tīri labs :) arī jāpiešaujās darboties ar viņu
    Kinetics stends bija vienkārši AMAZING !!!! (inlove), tajā mirklī bija žēl, ka esmu ar gelish nagiem :D

    AtbildētDzēst
  2. Ir dikti foršs tas gēls ;) man patīk ;)) veiklas rokas vajag savādāk man puse labuma sakalst pirms paspēju to uzklāt:D nagu lakas ir nereāli foršās, labi, ka nenopirku vairāk, atturējos cik varēju :D

    AtbildētDzēst
  3. Es arī tur biju, un ja būtu zinājusi, ka Kinetics ir Latvijas zīmols, būtu piegājusi tam stendam klāt, a tā pagāju garām. :( Arī centos netērēties, sanāca nopirkt divus līdzekļus matiem, Nyx lūpu spīdumu un Inglot korektoru. :)

    AtbildētDzēst

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma