Meklē blogā

Lookfantastic skaistuma kaste #LFPAMPER

Čaviņas,  ar visu šo straujo mēnesi esmu piemirsusi atrādīt LookFantastic skaistuma kastīti, kura veltīta sevis lutināšanai un kopšanai #LFPAMPER ši skaistuma kaste izceļas ar super jauku rozā  vāciņu un rozā zelta burtiem, kā arī ikmēneša vēstījumu kastītes iekšpusē :"Sometimes we just need to take a little time for ourselves"
šai domai nevar nepiekrist, bet bieži vien mēs par to aizmirstam, tā patiesi paskatīties uz tagadnes mirkli un to izbaudīt, ar rūpēm par savu būtību. Es neuzskatu, ka rūpes par sevi ir izpaužamas tikai lietās, bet ar kaut ko jau ir jāsāk...
Šajā kastītē ir reklāma par adventes kalendāru no LF, bet nu  labi ka negribēju iegādāties, jo cik youtubā skatījos - pilnīgi neinteresants kalendārs, kā jau vairākums kalendāru, vienīgi adekvāts savā cenā liekās šī gada Douglas kalendārs, bet tā jau ir atkāpe no tēmas.

Produkts, kurš atmaksāja visu kastītes iegādi, ja mēs skatāmies uz to tā diezgan materiāli Laura Geller  pout perfection  lip liner  (pilna izmēra) ļoti skaists ikdienas tonis, saderīgs ar vairākuma lūpu krāsu, noder, patīk un lietoju. Šis zīmulītis ir ar vieglu satīna mirdzumu tāpēc skaisti izgaismo kontūru.
Polar lūpu balzāms 10ml cik noprotu arī pilna izmēra produkts, lūpu balzāms ir lietiņa, kas vienmēr ātri beidzās, vai nozūd klejojot pa somiņām, tāpēc no lieka neatsakos. Šis lūpu balzāms smaržo mazliet pēc citrusiem, iepakojums liek domāt par ziemu un salu. Sajūtas ļoti patīkamas, mazliet līdzīgs Madaras jaunajam lūpu balzāmam.
Ja man kāds iedotu euro par katru reizi, kur es saņemu kāda pīlinga paraudziņu - noteikti, ka es būtu iekrājusi jau paprāvu summiņu, atkal jau kārtējais pīlings skaistuma kastītē! BET šis ir  no ļoti laba zīmola, kuru uzskatu par ļoti kvalitatīvu  Murad Intensive- C radiance peel 10ml paraudziņš,  šis ir  ļoti labs produkts.
Oskia renaissance mask 12ml sejas maska par kuru man vel nav viedokļa, gribās izmēģināt jo neesmu neko mēģinājusi no šī zīmola - šīs maskas aromāts ir tāds zālīšu, patīkams.
Caviar moisture intense oil creme pre-shampoo treatment 25ml  šo produktu lieto sausos matos, tad paturot  15min ~ mazgā matus kā ierasts. Šobrīd vel nav sanācis izmēģināt, bet uzskatu, ka maniem matiem šis produkts ļoti noderēs, ataugušie mati nav tik sausi, kā krāsotie kuri ir  ekstrēmi sausi, kurus jau  tā esmu apgriezusi gana īsus, lai  nemocītos ar matu sausumu, velšanos un visādām citām ekstrām, kuras paliek tad, kad visu apzināto mūžu esi krāsojusi savus matus. Domāju, ka šis produkts lieki noderēs, iespējams, ka pat izveidosies pozitīvs viedoklis un vēlēšos pilna izmēra iepakojumu.
Mio Liquid Yoga 53ml vannas putas ( līdzeklis muskuļu  & apziņas relaksācijai) smaržīgs līdzeklis, ja tev nav alerģijas pret eikaliptu un intensīvām ēterisko eļļu smaržām - šis ir tavs līdzeklis, tomēr, es izvēlos to lietot kāju vanniņām, tā gūstot aromātisku baudījumu limitēta apjomā. Varu teikt tikai visu labāko, līdzeklis ir pietiekami lai izbaudītu vismaz 4 vannošanās reizes, līdz ar to veidojās viedoklis, kas ir liels pluss priekš produkta šādās testa kastītēs.

Kopumā, jāsaka ka LookFantastic atkal atgriežas ierindā - produkti jauni, neredzēti, interesanti un ši kastīte man nelika vilties!

Ar sveicieniem
Ilze


2 komentāri

  1. Man ļoti patīk kastītes saturs. Ja pati tādu būtu pasūtījusi, visvairāk priecātos par Liquid Yoga :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Savdabīgs tas produkts, smaržo pēc priežu vannas balzāma :D Kopumā šī kastīte tiešām liekās laba, ceru, ka viņi tā arī turpinās.

      Dzēst

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma