Meklē blogā

Remescar Eye Bags and Dark Circle prezentācija

Kādā skaistā Ziemotā rītā guvu iespēju piedalīties ļoti interesantā prezentācijā, kuras  uzmanības centrā ir kāds produkts, kurš palīdzēs un pēc redzētā arī palīdz - tikt galā ar  maisiņiem un tumšajiem lokiem acu zonā.

Remescar Eye Bags and Dark Circles inovatīvs produkts cīņā ar tādu nepatīkamu problēmu kā maisiņi zem acīm un tumšie loki, jo  likvidē tos momentā! Priekš manis tas bija patīkams jaunums.Interesanti bija ieklausīties gan speciālista viedoklī, kura medicīniski pamatoja produkta darbību un to, kādēļ mums veidojās šie maisiņi un tumšie loki, kā arī praktiski redzēt un dzirdēt personīgo pieredzi no A.Zeltiņas un D. Ševeļova par un ap šī produkta lietošanu un efektiem.



Produkts ir izstrādāts Beļģijā, klīniski testēts un lieliski darbojās jebkurā vecuma grupā, tas ir  ātras iedarbības līdzeklis ar kura palīdzību ļoti ātri ir iespējams efektīvi mazināt maisiņus un tūskainumu ( tiešām ātri, jo mūsu acu priekšā divu minūšu laikā brīvprātīgajiem testētājiem pazuda un mazinājās tūska un maisi) efekts tiešām brīnumains. Ar to kā uzklāt šo produktu un kā virs tā lietot kosmētiku iepazīstināja Gosh vizāžiste M. Malnača, praktiski parādot uz daudziem klātesošajiem, kā darbojās šis produkts "dzīvā laikā" kas bija iespaidīgi.

Man neciešas šo produktu testēt uz sevis, tajos rītos, kad parādās maisiņi, bet ir jāizskatās pietiekami labi un nepieciešama ātra palīdzība un efekts.  Īpaši pateicīgs testa objekts ir mana māte, kurai ir ļoti izteikti maisiņi un viņa diendienā mocās ar to nomaskēšanu un slēpšanu, domāju, ka šis produkts pēc testēšanas aizceļos tieši pie viņas.

Interesanti bija uzzināt, ka šo produktu var lietot diendienā  aptuveni 30dienas, bet tad nepieciešama paris dienu pauzīte, kaut gan, es šo noteikti ierindotu kā produktu , kuru lietot uz svarīgiem pasākumiem, lai izskatītos perfekti, bet ideja , ka viņu var lietot tik ilgi bez pauzes nomierināja manas bažas par lietošanas ilgumu un pierašanas efektiem.
Jāpiemin, ka šo produktu tirgos Benu aptieku ķēdē,  jau no 22. Novembra būs iespēja arī mūsu Latvijas sievietēm mazināt šo akūto problēmu. Tas ka šo produktu tirgos aptiekā manās acīs ir papildus kvalitātes apliecinājums.

Noteikti informēšu, kā gāja man un mammai testējot šo produktu.

Lai forša diena
Ilze

1 komentārs

  1. pēdējā bildē tač Ksenija redzama, vai ne? tāpēc es ilgi domāju, vai tas līdzeklis ir iekšā dzerams vai virsū smērējams... es gan skeptiski skatos uz jebko, kas sola tumšos lokus zem acīm mazināt :) bet nu gaidīšu atsauksmes :)

    AtbildētDzēst

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma