Meklē blogā

Labākie no Dekoratīvās kosmētikas 2016.gads!

Dekoratīvās kosmētikas favorīti 2016. Gads !

Šis bija ļoti interesants gads, tāpēc tik ļoti grūti ir izvēlēties konkrētus favorītus, principā tika atklāti daudzi jauni produkti, vai iepazīti citi no citiem iepriekš nemēģinātiem ražotajiem, tomēr centos  visu šķirot pēc tā, cik bieži es gribēju izvēlēties tieši šo produktu no visiem citiem pieejamiem un kāpēc tiešo šo produktu, nevis kādu citu līdzvērtīgu.


Labākais tonālais krēms:

Šī ir pati smagākā kategorija, jo patīk tik daudzi produkti, tomēr, šī gada laikā mana roka visbiežāk stiepās pēc Max Factor tonālā krēma, kad gribēju labu klājumu, vieglu sajūtu un augstu komforta līmeni. Otrais produkts ko lietoju visbiežāk ir Loreal Tru mach - jā, viņš viegli oksidējās, bet ja lietoju ne ilgāk kā 5h ir ļoti komfortabls, trakums, ka pēc ilgākas lietošanas kļūst nepatīkams uz ādas. Tiešām ļoti žēl, jo luminiscējošās daļiņas šajā tonālajā līdzeklī palīdz izgaismot ādas nepilnības, tai skaitā, mazās pumpu rētiņas u.c. sīkumus, liekot sejas ādai izskatīties skaistai.

Labākais konsīlers:

Ādas nepilnībām un citiem maziem defektiem Catrice šķidrais konsīleris / Liqiuid camouflage 020/, pēc nožūšanas piefiksējās uz ādas kā pielīmēts, mazliet sausinošs, bet pumpām  nāk tikai par labu!
Zem acu rajonam tikai un vienīgi Maybelline Anti age izskrūvējamais konsīlers ar sūklīti - fantastiski viegli pludinās, labs pigments, turas kā pielīmēts, nesausina ādu ap acīm.

Pūderis:

NYX HD studio caurspīdīgais fiksējošais finiša pūderis, neietekmē  uzklāto kosmētiku, viegli klājās, labi nofiksē, ļoti patīk cik veiksmīgi piefiksē jebkurus tonālos līdzekļus un rada maigu, viegli slīdīgu slānīti uz kura var forši konturēt seju.

Sejas  konturēšana:

Nyx highlight & contour pro palette - ļoti foršs produkts, kuru iegādājos vel pirms NYX ienākšanas Lv tirgū, tāpēc nesauktu sevi par masu psihozes upuri, jo kā ieraudzīju šo paleti NYX ASV lapā, skaidri zināju, ka to vēlēšos iegādāties jo šajā paletē ir visi iespējami  nepieciešami konturēšanas un izgaismošanas toņi. Palete, kura ir noderīga gan sev, gan citiem, ērtā iepakojumā.

Sejas izgaismošana:

Šogad īpaši pievērsos dažādiem izgaismotājiem, gan dārgākiem, gan izteikti budžeta klases, tomēr izvēlējos lielo Catrice izgaismotāju ( high glow mineral highkighting), maigs, mirdzošs un ļoti forši klājās. Lielisks produkts, gluži, kā visi Catrice izgaismotāji, tas ir tas, ko šis zīmols māk radīt un mani tie pilnībā apmierina.

Labākais vaigu sārtums:

Maksimāli bieži mana roka sniedzās pēc Essences Ziemas kolekcijas vaigu sārtuma, tieši dēļ skaistā  rozīgi-koraļļu toņa, kā otro pozīciju dalija NYX Ethereal un Catrice Defining Blush #080 Sunrose Avenue . Vasaras periodā veiksmīgi iedzīvojās W7 The Honey Queen ar savu zeltaini  koraļļu brūngano toni piešķirot sejai mazliet svaiguma.

Lūpu zīmulis & lūpu krāsa:
Viennozīmīgi  H&M lūpu zīmuļi, ideāla cena,  laba kvalitāte, patīk cik viegli un krēmīgi klājās, bet pēc nožūšanas piefiksējās tā, ka arī bez lūpu krāsas zīmulis izskatās ļoti labi.  Vairāk patīk krāsainie zīmulīši, nekā caurspīdīgais zīmulis, bet iespējams, ka tas ir subjektīvais gaumes jautājums.
Lūpu krāsas tikai un vienīgi no Maybelline matētās, skaistās, krāsainās lūpu krāsas. Fantastiski komfortablas un piesātināti toņi. Otrā vietā Bellapierre lūpu krāsa sarkanā krāsā / ruby/ to izvēlējos biežāk, nekā sarkano MAC lūpu krāsu, kas manuprāt ir zināms rādītājs. Patika vaniļas smarža un krēmveidīgā konsistence, kas vienmērīgi noēdas no lūpām. Sajūtu līmenī gluži kā higiēniskā lūpu krāsa - jo ļoti labi kopa lūpu ādu.

Labākie šķidrie laineri un acu zīmuļi:
Šķidrais laineris no Illamasqua  ir perfekts, ātri žūst, ļoti precīzs turās kā pielīmēts, labs visos aspektos un iesaku izmēģināt, kad rodas tāda iespēja. Sirdī iekrita  Nyx vividbrights dēļ skaistā, sārtā toņa.
Budžeta klases variants H&M sķidrie lainerīši - sapnis! Fantastiski laineri, precīzi, skaistas krāsas, labi turās, nekairina acis viss kas nepieciešams no krāsainā lainera, ļoti patīk, jau uz ziemas pusi iepirku  jaunus toņus.
Labākie zīmuļveida  produkti - Gosh acu zīmulis, labs pigments, mīksti , labi klājās, labi iztušsējās, ļoti noturīgi, bet neveido pataloģisku kairinājumu. Iesaku izmēģināt. Maybelline The Colossal kajal pārsteidza ar savu labo noturību uz acs apakšējā plakstiņa "ūdenslinijas" turējās godam un nekairināja acis.

Labākie lūpu spīdumi:

Viennozīmīgi Infracyte Luscious Lips kopjošais lūpu spīdums, kas palīdz veidot pufīgākas lūpas. Fantastisks produkts, lietoju, kad nepieciešams savākt savu lūpu ādu pēc kādas matētās lūpu krāsas, vai arī, kad jūtu, ka ir nepieciešams papildus apjoms un mitrināšana, kuras efekts saglabājas gandrīz visu dienu!
Otrais labākais Baby Lips Moisturizing Lip Gloss lūpu spīdums, dēļ savām kopjošajām īpašībām, jāpiemin, ka nav lipīgs, kas tiešām ir liels pluss.

Skropstu tuša:

Šeit bija grūti izvēlēties, šajā gadā lietots ļoti daudz kvalitatīvu, labu skropstu tušu, bet ja būtu jāizvēlas viena izvēlos Loreal Flash Lash Sculpt  dēļ tā, ka tieši ar šo tušiņu varēju darboties visātrāk, pāris vilcieni pāri skropstām un viss gatavs!

Acu ēnas:

Šī ir pati smagākā kategorija, kurā izvēlēties favorītu, jo šajā gadā iepazinos ar daudzām acu ēnām dažādās cenu kategorijās. Tomēr jāsaka, ka mani patīkami pārsteidza Essence The Vellvets kolekcijas vaniļas toņa acu ēnas, kas lieliski iederas kā pamats jebkuram acu grimam. Max Factor ar savu smokey mini paletīti iepriecināja ar labo krēmīgo ēnu tekstūru. Īpašu vietu manā  grimā ieņēma Urban Decay acu ēnas, īpaši Electirc palete, kura ir viens no foršākajiem šī gada pirkumiem. Eksāmena darbā izmantoju savu Lime Crime Venus paletīti, kas ir viena no fantastiskākajām sārto un burgundijas toņu paletēm. Jāpiemin, ka iepazinu arī  Colourpop acu ēnas, super produkts, viegli klājās, lietoju kā akcentu un man ļoti patīk. Tad kad "piešaujās" ar uzklāšanu ir iespējams izveidot arī klasisku grimu ar šiem krēma-pūdera produktiem.

Labākie primeri & fix spreji:

Acu ēnu bāze šajā gadā Maybelline Color Tattoo Creamy Matte krēmveida acu ēnas, kuras pēc uzklāšanas veido fantastiski noturīgu bāzi jebkurām citām, pūderveida ēnām, vai laineriem. Ja neesi vel izmēģinājusi, šis noteikti iesaku!
Sejas bāze Max Factor Face Finity ar spf 20  izspieda Nars, gan NYX,Catrce bāzes, kuras bija gana iemīļotas, tomēr šī ir pati vieglākā un komfortablākā pēc tekstūras, nesāšanas viegluma.
Lime Crime gliteru bāze - perfekta! Tur arī lielākus gliterus :)
NYX Fiksējošas sprejs ar matējošu efektu, ļoti labs produkts, par labu cenu, iesaku izmēģināt. Palīdz saglabāt kosmētikas nofiksēšanu visas dienas garumā.

Uzacu produkti:
Visa gada garumā lietoju foršo Master Shape zīmulīti no Maybelline un viņš tiešām ļoti iepatikās, vēlāk pievērsos NYX uzacu pomādei, bet jāsaka, ka ātrākais no visiem variantiem ir Loreal Brow Artist Maker - fiksi uzvelc pāris līnijas, uztušē un aidā- dzīvē! ;)

Uzklāšanas palīgierīces:
Labākais kosmētikas sūklis sejai - Dermosil sejas sūklis ! Laba cena/ kvalitātē!
Zem acu zonai - Mini.micro Beautyblender superīgi uzklāj tieši zem acu zonā, iztusē konsīlerus utt.
Iemīļotākā acu ota  - NYX nr.16 muciņveida ota iztušēšanai
Pūdera ota  no Gosh, ļoti labi kalpojusi visu gadu, viena no pirmajām, pēc kuras sniedzos.
Vairums Sigma otu detaļām, lieliski kalpo un skaisti iztušē kad ir nepieciešams pievērst uzmanību smalkām detaļiņām.
Iemīļotākie gliteri DNC "Drogu" gliteri - lietoju gan acu grimā, gan manikīros, universāls produkts.

Ceru, ka neesmu aizmirsusi nevienu no kategorijām. Rakstiņš sanāca garāks kā cerēju, bet  izmēģināto produktu saraksts ir  trīs reizes lielāks, tāpēc, uzskatu, ka nācās padomāt divreiz vai to tiešām iekļaut favorītos.

Kādi ir Jūsu favorīti?
Lai forša diena!
Ilze



4 komentāri

  1. nu, ja neņem vērā, ka Tev ir 2 "pašas smagākās kategorijas", ir okey :)
    es visu pagājušo gadu ļoti sevi ierobežoju dekoratīvās kosmētikas pirkšanā un, jāsaka, ir labi. topā Loreal skropstu tušas un Catrice lūpu krāsas :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. :D Jā, izskatās, ka tā :D jo acu ēnas & tonālie krēmi ir tie produkti, kuri man ir ļoti daudz :D Loreal tušiņas sevi labi parāda, tas tiesa ;) Catrice vairāk ziemas lūpenes, jo ļoti krēmīgas, bet ir daži toņi, kuri ļoti iet pie sirds ;)

      Dzēst
  2. Man tas Miracle Touch pēc tekstūra un lietošanas ērtības dēļ ļoti iepatīkas, bet visi toņi ir tik tumši :(

    AtbildētDzēst
  3. Sveika! Kur iegādājies Maybelline Anti age konsīleri? Latvijā, laikam, ka tas nav pieejams

    AtbildētDzēst

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma