Meklē blogā

Lime Crime - Venus & New years Eve make-up look

Esmu atradusi jaunu mīlestību un šī mīlestība ir spilgta, spoža un ar raksturu, varbūt tā izaugs par pastāvīgu kaislību, bet iespējams, tā glabāsies  kartotēkā pie pārējām, šī mīlestība ir  Lime Cirme "Venus" palete ar  dievīgiem, velnišķīgi - engeliski skaistiem astoņiem toņiem, ar kuriem var izveidot visdažādākos ekstravagantos tēlus un "makeup" gan svētku reizei, gan ikdienai.
Foto autors Ainārs Līkums

Toņi ir vairāk vēsi nekā tie izskatās paletē, uzklājot var lieliski kombinēt savā starpā, manuprāt, ļoti unikāli pigmentēti toņi, kas labi klājās, labi iztušējās, bet ne patoloģiski labi, ir noķerta pareizā robeža, kura nepleķo dēļ tā, ka labi iztušējās, kā mēdz būt dažiem labiem lv nopērkamiem zīmoliem ;) vai viņa ir vērta savas ēnas, domāju, ka jā, dēl toņiem un „fifīgā” dizaina, protams, ar nosacījumu, ka šīs ēnas lietosi ikdienā, vai viņas būs noderīgas arī grimējot citus? .. nu tā- tā.. daudzi toņi ļoti pat noderēs, bet daži paliks nelietoti, ņemot vērā to, ka Lv neizceļas ar spilgtiem grimiem.

Paletes anatomija: Venus palete 16.gr produkta/ 2gr. katra ēna/ iepakota atveramā papīra kastītē ar kvalitatīvu spoguli. Sastāvā nemanīju talku.


Paletes toņi;
Nokreisas uz labo secīgi no venus - Muse

Venus - burgundijas tonis, ar rozīgu apakštoni, piesātināts un dziļš, pilgments vienkārši sapnis, ar tikko apjaušamu satīna mirdzumu.
Shell - satīna mirdzošs koraļļu tonis ar silti zeltainu apakštoni un liegiem zeltainiem mirdzumiņiem, kas ir ļoti smalki , tāpēc rada mirdzuma efektu.
Aura - Satīna zeltains tonis, gaišs var izmantot, ka pamatu citiem, vai ari kā izgaismotāju.
Creation - matēts ķieģeļu- brūngani oranžīgs tonis, pigments wow cik izteiksmīgs
Icon-  matēts, dziļi brūns tonis, burvīgs pigments un klājums
Rebirth - matēts koraļļu tonis, fantastisks vasaras laikam, kā ari, kādam ekstravagantākam grimam
Divine - matēts, vēss, gaiši brūns tonis, lietojams kā parejas krāsa no dziļāka uz gaisāku toni, kā arī, ikdienas grimam
Muse - matēts, dziļš, burgundijas tonis, pigments vienkārši fantastiska 

Rezumē - ēnas turas labi, iztušējās labi, bet ja vel tic tam, ka viņas bez talka tad jau pavisam labi mans 10 no 10 dēļ toņu unikalitātes un pigmentācijas

 šobrīd par labu cenu nopērkama gan Venus palete, gan Venus 2 palete šeit

&  Jaunā gada meikapiņs, mazliet dēmoniskās noskaņās:D 



 Lai forši !
xo xo 
Ilžux

7 komentāri

  1. man būtu bail no sarkaniem toņiem
    koptēlā forši izskatās

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Nu ir mazliet ekstrēmi, bet ja ādas tonis ir ok, tad var , nekas traks nebutu, ja ir apsārtusi āda, tad gan mazliet būtu traki..
      Kā aŗī, kā akcentru grimā var izmantot diezgan veiksmīgi ;)

      Dzēst
  2. Offtopic: lūdzu, nu lūdzu izlabo bloga virsrakstā "SieviŠķība" nevis "sievisķība". :)
    Nu drausmīgi duras acīs...

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Nu forši, ka Tev "durīgas acis" :))) Es nebiju pamanījusi pirms tam - paldies :)

      Dzēst
  3. Jāaplaudē Tev par drosmi! Es pagaidām sarkanos toņus lietoju tikai kā akcentu/laineri.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Paldies ;) Zini kā ir... ar laiku saproti, ka tā taču ir tikai kosmētika, ar to var darīt jebko ;) Spēle ir un paliek spēle ;)

      Dzēst
  4. Man kādreiz sārti un sarkani toņi arī likās biedējoši, bet cik ir mēģināts un krāsots tie vienmēr sniedz ekstra glam acīm :)

    AtbildētDzēst

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma