Meklē blogā

MoYou London Stamping kit -nagu dizainiem

Esmu Super iedvesmota padalīties ar ļoti foršu rīku - nagu dizainiem, kurš ļauj kļūt par "profu" un radīt skaistus nagu dizainus, arī ja īsti neesi ar to saskārusies ikdienā.
Izstāstīšu savu ceļu līdz MOYOU London zīmogošanas tehnikas instrumentu iegādei.
Foto: Ainārs Līkums  www.fotolikums.lv

Izmēģinājos dažādus veidus, kā atsvaidzināt nagu dizainu un to padarīt mazliet foršāku, protams, ka mēģināju pati zīmēt uz nagiem, pat nopirku dažādas mazās otiņas, neko diži veiksmīgi nesanāca, tad pārgāju uz nagu uzlīmēm ( ūdens uzlīmēm) kuras arī ierobežojās krāsu un formu daudzveidībā.
Sāku meklēt informāciju un uzdūros uz zīmogošanas tehniku, protams, ka iesākumā mēģināju lētākas alternatīvas, bet diez ko forši nesanāca, jo jāpiemin, ka liela nozīme ir pašam zīmogam, cik mīksts, lipīgs un vai viņš spēj pārnest nagu dizainu pilnībā.
Otrā lieta, kas ir jāskatās, vai zīmogošanas plātnes ir pietiekami dziļi izgravētas, jo tad, ja tās ir pārāk seklas nagu laka tajās neturēsies, savukārt tāpēc nevarēsi dizainu pārnest uz nagiem, pat ja tev būs ļoti labs instruments ar ko to darīt.
Nagu lakai ir jābūt pietiekami šķidrai, bet arī pigmentētai, ātri žūstošai, lai pārnestais dizains labi un ātri nožūtu, var lietot arī Drogās nopērkamās nagu lakas, tikai jāskatās, lai tās nebūtu pārāk biezas konsistences.

Nenoskopojos un jau vairāk kā pirms pus gada nopirku komplektiņu no MOYOU london, cena bija diezgan domājama 25 mārciņas, bet nenožēloju šo pirkumu jo viņš atmaksājas ar labiem un ļoti skaistiem dizainiem,  protams, pēcāk piepirku vel pāris plātnes, lai būtu interesantāk.
Komplektā ietilpa divas XL plātnes( mēdz būt arī mazāka izmēra plātnes), trīs zīmogošanas nagu lakas, skrāpītis liekās lakas noņemšanai un zīmogošanas spilventiņš. Klāt ir pievienota ilustrēta pamācība, tāpēc neko nevar nošaut greizi un garām ;)
Iegādājos vel citas plātnes, katra no tām maksāja 4.99 mārciņas, bet par to visu un vairāk skatieties manā video!


http://www.moyou.co.uk/  (piegāde bija ap 5, mārciņam)
Rezumē : 10 no 10 Iesaku, ja gribās sevi palutināt ar skaistiem dizainiem.


Lai forši!
Ilze

5 komentāri

  1. Forši, ka sāki taisīt video. Tā turpināt!

    AtbildētDzēst
  2. Tikai man bija grūti saprotams teksts un slikta skaņa? Brīžiem tukšās mucas efekts :( Visādi citādi ļoti foršs video.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Ar to skanu laikam ta pagruti sanaca.. kaut gan bija mikrafons.. hmm.. nu cerams turpmak sanaks forsak:)

      Dzēst
    2. Noskatījos otru video (nu to, kurš pirmais), tam video skaņa bija daudz labāka un bez papildtrokšņiem. Bet vispār forši, brīvi un nepiespiesti video. Tā tik turpināt! 😊

      Dzēst

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma