Meklē blogā

Kā saldumu veikalā?..Like a Day in a Candy Shop

 Svētki nosvinēti, laiks atpūtai, tomēr gaisā vel virmo noskaņa, pirms nākamā svinēšanas viļņa, visi pamazām savos prātos un sirdīs sagrupē spēkus  uz Jaunā Gada ieskandināšanu :)
Nemanot ir paskrējusi garam dāvana, ko neesmu atrādijusi tāpēc to daru, tas ir produkts no Essence 
Smaržas & divas nagulakas, kuras gan mani iepriecināja vairāk par smarzām, kuras īsti nebija manā gaumē, bet jaunām meitenēm, kurām patīk izteikts cukurs vai liķiera smarža ir dikti ok ;)

Ražotājs saka :"Konfekšu šarms! Šis aromāts ir svaigs, ar ziedu smaržu notīm, kā arī izjusts un maigs – vienkārši pasakaini! Persiks un orhideja piešķir galvenajām smaržas notīm vieglu un augļainu svaigumu, kamēr liliju, heliotropa un jasmīnu pumpuri nodrošina ziedu aromātu vidējām notīm. Vaniļas, tonkas pupiņu un muskata nianses pamata notīs piešķir šīm smaržām saldu, eksotisku noskaņu, kas padara tās jutekliskas."

Es saku : "Aromāts ir salds, daudz daudz cukurainu nošu, sākumā rodas sajūta, ka esi iedzēris kādu liķierīti, kad spēcīgais alkohola aromāts norimst, tad atklājās ziedu notis, jūtu spēcīgāk orhideju tad pavid persiks, kurš slēpjās aiz augļiem, kuri ietīti vaniļas noskaņā."

Komplektā esošās nagu lakas ar saviem toņiem ir dikti mīlīgas, man  iepatīkās kā izskatās  nude tonis kopā ar metālisko, labs komplektiņš gan ikdienai, gan svētkiem, tie, kas seko manam Instagram kontam  jau pamanija, ka apjūsmoju šīs nagu lakas:))


Klājums ir viegls,  lieku divās kārtās, nagu lakas birstīte ir plata, bet labi noklāj nagus, konsistence vidēji bieza, žūšana samērā ātra, ar manu super ātro virskārtu 15min ~~  Šis ir brīdis, kad mani Essences nagu lakas atkal jau pārsteidz! Kaut viņi šādi pārsteigtu arī ar acu ēnu pigmentāciju! ;)
Iegāju "Drogās" un pētiju, ka no The Metalals kolecijas dikti skaists ir arī zilais tonis, ir doma paņemt.
runājot par lakas noturību , man turējas smuki trīs dienas, tad sāka nodrput mazliet pie maliņām, šoreiz gribās teikt, ka metāliskais & The Nudes tonis turējās uz nagiem vienlīdz labi.

The Metals tonis 91 happy metal 
The Nudes tonis 03 i`m lost in you

Komplekta cena  7.49
 *šis ir testa produkts, no Essence pārstāvjiem, bet domas un vērtējums ir mans

p.s Es kaut kā šo komplektu nemanīju "Drogās" izstaigāju lielākās, Jūs pamanījāt?

Ar sveicieniem & bučām
Ilze

Nav komentāru

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma