Meklē blogā

Essence Winter? wonderful! Jaunā kolekcija!

Tuvojās svētki un Essence dalās ar savu jauno kosmētikas kolekciju, kas savās maigajās, gaišājās un  dzirkstošajās noskaņās liek domāt par Ziemu, sniegu, kad saule apspid lielās baltās kupenas ir  ap - 10 °C elpa ir silta un gaiss ir tik auksts, ka ielepa un izelpa ir skaidri redzama, svaigums kas "iecērtās" degunā liek noprast, ka nu jā, ir laiks ziemas priekiem un izklaidēm:)
Šajā pasakā tu tur stāvi visa tāda smuka un mazliet pietvīkusi ( vai vismaz  ar vaigu sātrumu ) un dzīve ir skaista .. labi ... labi..
atgriežamies realitātē.. ir pelēkā ziema, ārā ir zaņķis, bet sirdīs mēs varam uzburt šo ziemas pasaku un par instrumentu tam var kalpot šī maigā, mazliet meitenīgā kolekcija ar mirdzumiem un svaigumiem.
Kas man patīk Esssences kolecijās tas ir dizains, kas ir gana interesants, lai piesaistītu uzmanību, pie kā vajadzētu krietnāk piestrādāt ir pigments ēnās, lūpu krāsas gan ir gana pigmentētas.
Foto Ainārs Līkums 

Kolecija sastāv no Essence Winter? wonderful!  Piecu ēnu toņu paletes 7.5gr #all ice on me!
paredzēta maigākam grimmam, pigmenti pieņemami  ir tumši brūnai , sudrabainai un rozīgi baltai ēnai, protams, prasās likt bāzi zem šim ēnām, bet uz manas acu formas to prasās visām ēnām ;)
acu ēnas sākot no tumšākā toņa secīgi kā paletē

Vaigu sārtuma ( tā kā es mēdzu teikt vaigu ēnām- nezinu kāpēc pielipis šis izteiciens, bet nu galīgi neatstāj viņš mani :) ) man piešķīra testēšanā  rozīgo ar zeltaino apakštoni #01 winter kissed cheeks dizainīgi dikti mīlīgs produkts, manuprāt labs ikdienas produkts, ja vien piestāv šāds tonis.

Lūpu balzāms ar sudrabainiem mirdzumiņiem #01 The eternal ice smaržīgs,nelipīgs lūpu balzāms kura mirdzumiņus nevar redzēt uz lupām.

pirmais  ir 2nr , tad  1nr un vaigu sārtums, paslēpies lūpu balzāms aiz vaigu sārtuma
If kisses were snowflakes #01 lūpu spīdums ar tikko jūtamu tonīti,  vairāk persiku rozīgs, smaržo pēc kožļenēm vai kaut kā ļoti salda

I send you a blizzard  #02 lūpu spīdums ar izteiktāku rozīgo tonīti, smaža gan ir mazāk izteikta, bet arī salda un meitenīga.

Divi matu bumbuļi baltā un rozīgā tonī :)

Kopumā : Noskanīga kolekcija, iepatīkās acu paletē paris toņi, kā ari smaržigais lūpu produkts un vaigu sārtums , tie ir mani pirmie iespaidi, bet noteikti, izveidošu kādu klipiņu kur izmantošu šos produktus radot ziemīgu tēlu:) Skatoties Essences instagramu, pamanīju ka kolekcijā ir ari nagu lakas, kas izskatās dikti ziemīgā noskaņā, kā arī, interesants būtu roku krēms, ja viņam ir tikpat salda smarža kā lūpu spīdumiem.

Lai mums katram sava Ziemas pasaka!
xo xo

Ilze

Nav komentāru

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma