Meklē blogā

The Body Shop Saldā plūme - noķerot svētkus aiz astes!

Pirmssvētku drudzis ieslēdzās ātrāk, nekā gribētos, jo pēkšņi aizmirstās šis un tas,  gan radi un draugi jāapdāvina tas prasa labas matemātiķa spējas un intuīciju, lai neaizmirstu kādu, kurš jāapsveic svētkos.
Bieži vien, kā manā gadījumā tiek svinēts arī Jaunais gads ar abpusēju dāvanu gatavošanu, jaunā gada loteriju, kur nākas sarūpēt kādu interesantu un baudāmu dāvanu.

Zem manas Jaunā gada egles ir iedzīvojusies Saldā plūme, no The Body Shopa sviestkrēmu - saldās kompānijas, kura "lepni" papildinājusi šo Cukuroto sēriju un, manuprāt, visnotaļ veiksmīgi, iederas brīžos, kad gribās ko saldu, bet nevar saprast ko īsti un vai šis saldais ir baudāms iekšķīgi ;)
Foto Ainārs Līkums 

Cukurotās plūmes aromāts ir dziļāks un mīkstāks, tas apņem saldā maigumā un šī smarža saglabājas uz ādas diezgan ilgu laiku, manā gadījumā pat līdz 3h, kas ir daudz, jo no manis parasti aromāti, kur nu vel sviest-krēmu aromāti pazūd ļoti ātri.

Konsistence un sastāvs: 200ml skrūvējamā plastmasas bundžiņā.
Konsistence gana bieza, bet liegi kūstoša uz ādas atstājot aiz sevis tikai maigu aromāta baudījumu, iesūcās vidēji ātri, barojošās īpašības ir labas, jo tās sastāvā ir Brazīlijas Babasu eļļa, kas iegūta  Babasu palmu riekstiem un Sojas eļļa no Brazīlijas plašumiem, sastāvā pamanīju ar pašu plūmju ekstraktu, kas gan priecē, ka šeit ne tikai ir smarža, bet arī sastāvdaļas - cukuru gan nemanīju :)) bet to mēs piedomāsim pašas uzklājot :)


Vairāk sastāvs šeit
qua/Water (Solvent), Orbignya Oleifera Seed Oil (Emollient), Stearyl Alcohol (Emollient), Glycine Soja Oil/Glycine Soja (Soybean) Oil (Emollient), Glycerin (Humectant), Glyceryl Stearate (Emulsifying Agent), PEG-100 Stearate (Surfactant), Dimethicone (Skin Conditioning Agent), Ethylhexyl Palmitate (Emollient), Bis-Diglyceryl Polyacyladipate-2 (Emollient), Parfum/Fragrance (Fragrance Ingredient), Caprylyl Glycol (Emollient), Phenoxyethanol (Preservative), Xanthan Gum (Viscosity Controlling Agent), Linalool (Fragrance Ingredient), Limonene (Fragrance Ingredient), Tocopherol (Antioxidant), Disodium EDTA (Chelating Agent), Citronellol (Fragrance Ingredient), Sodium Hydroxide (pH Adjuster), Benzyl Benzoate (Fragrance Ingredient), Geraniol (Fragrance Ingredient), Prunus Domestica Fruit Extract/Prunus Domestica (Plum) Fruit Extract (Skin Conditioning Agent), Citric Acid (pH Adjuster), CI 60730/Violet 2 (Colorant), CI 17200/Red 33 (Colorant).


Rezumē: 
Laba dāvana, kad vajag dāvanu, bet īsti nezin, ko lai nopērk tādu  universālu, kas patiktos daudziem, manuprāt, šis ir viens no tādiem produktiem, jo katram kādu reizi gribās ko saldu.
Kopjošās īpašības ir labas, barojošas, alerģiju neizsauca.
Cena :19,50 

Gribētos pamēģināt vel kādu saldumiņu no šīs sērijas, manuprāt, skrubis varētu būt vienlīdz pasakains, kā slavenās Aveņu sērijas skrubis..
Kā jums ar cukuroto līniju? Vai ir jau izveidojušies favorīti?



Lai priecīgi svētki!
Apskāvieni!
Ilze

*šis ir testa produkts, no The Body Shop pārstāvjiem, bet domas un vērtējums ir mans

8 komentāri

  1. Atbildes
    1. Dikti foršs tieši svētku laikam , kad gribās ko piesātinātāku:)

      Dzēst
  2. Man ļoti patīk cukurotais ābols. :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Abolītis ir feins, man vel ir saglabājies lūpu balzāms no ābolīša kolekcijas, to uzlieku ik pa brīdim šajā svētku sezonā ;)

      Dzēst
  3. Uz mirkli, man laikam patiktu visi aromāti, bet diendienā būtu pa traku :) ir forši, ka TBS ražo netipiskus aromātus un līdzīgus neatrodamus. :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. īpaši kad izpārdošana un visi tie aromāti liekās vel iekārojamāki ;))

      Dzēst
  4. Lasot tavu tekstu, likās, ka jau varu gandrīz sasmaržot cukuroto plūmi. Laikam vajag drīzumā iegriezties kādā no TBS veikaliem.
    Jaunais dizains izskatās ļoti labi :)

    Anita,
    www.anitasdiaries.wordpress.com

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Iegriezies, jo šõbrīd tur ir atlaides ;)) man liekās ka būs līdz 20~~ datumiem

      Ja Tu pa lapas dizainu - paldies, centos ;)

      Dzēst

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma