Meklē blogā

Planeta Organica Dead sea mud mask

Ideja par dubļu masku man vienmēr ir likusies interesanta, īpaši jau ņemot vērā, ka gribējās izmēģināt to uz visa ķermeņa, ne tikai sejas maskas, tā nu jau pagājušajā gadā pirms atvaļinājuma iepirku šo brīnumu un paņēmu līdzi ceļojumā, kur bija piemēroti apstākļi sevis lutināšanai.
Esmu nopirkusi šo produktu atkārtoti,  jo jūtu ka viņš ir gana efektīvs savā darbībā, sajutu viņa sildošo efektu visu nakti pēc lietošanas, kas manuprāt ir gana efektīvi, lai palietotu to biežāk, protams, ir mazlietiņ ķepīgi stāvēt un gaidīt kamer viņš iedarbosies, bet nu... :)


"Planeta Organica" atjaunojoša maska ķermenim "Anti-Age" 200ml  lai meitenes nebaida tas anti- age nosaukumā, manuprāt to liek tikai tāpēc, lai viņu vairāk pirktu :D Var droši lietot visu vecumu meitenes nu sākot no 17-18 g.v. ja vien nav kādi ādas iekaisumi, ēdes, kuras nevar mitrināt un mērcēt, tad gan nē.

Ražotājs mīļi skaidro par nāves jūras sāls un dubļu labo ietekmi un darbību, par to kādi forši minerāli ir tajā utt  bet interesantākais sastāvā ir žeņšeņa eļļa, godžī ogu ekstrakts,  kas stimulē un atjauno ādu, kā ari vitamīns c, e, šea sviests un dažādas citas eļļas un labumi, sastāvs ļoti iepriecina un tiešām ir ļoti efektīvs.

Lietošana: uzsilda ūdens peldē iepakojumu un uz attīrītas, tīras ādas uzklājam, ietinamies termo plēvē uz 20,min  tēlojam suši un tad ņemam visu nost, bet...   es izvēlējos netēlot suši un visas reizes lietoju to uz ķermeņa aktuālākām zonām bez plēves, ļoti labi sildīja tāpat, mazliet kņudināja ādu. Kā jau sākuma teicu,  efektu varēja redzēt uzreiz pēc lietošanas. Produktu lietot ne biežāk ka reizi nedēļā, dēļ viņa intensitātes.

Rezultativitāte - augsta, jo efekts bija jūtams, elastīgāka, stingrāka un maigāka āda, izvada no organisma lieko un atjauno veselīgu šūnu vielu- maiņu.

Mīnusi -  ilgā gaidīšana un tīšanās plēvē, kā ari, jāuzmanās, jo ir ļoti  aktīva, var radīt ādai iekaisumu, ja ir jutīga āda, apsārtums pēc uzklāšanas var būt vairākas stundas, īsti nav piemērota lai skrietu uz darbu pēc šis maskas :)

Plusi - labā cena un augstā efektivitāte un rezultatīvs, par šādu produktu citur un no cita zīmola nāktos maksāt daudz vairāk. Organisks, bez parabēniem.

Sastāvs: 
100% Dead Sea Mud (грязь Мёртвого Моря), Aqua with infusion of Panax Ginseng Root Oil (масло женьшеня), Phyllanthus Emblica Fruit Oil (масло индийской амлы), GlycerinN, Cetearyl АlcoholN, Butyrospermum Parkii (Shea Butter)N, Sodium HyaluronateN (гиалуроновая кислота), TocopherolNI (витамин Е), Ascorbic AcidNI (витамин С), NiacinamidNI (витамин РР), Panthenol (про-витамин В5), Oenothera Biennis (Evening Primrose) Oil (масло примулы вечерней), Lycium Barbarum Fruit Extract (экcтракт ягод годжи), Euterpe Oleracea Fruit Extract (экстракт ягод асаи), Citraria Nivalis Extract (экстракт кладонии снежной), Rosa Damascena Flower Extract (экстракт лепестков розы), Spiraea Ulmaria Flower Extract (экстракт таволги), Ginkgo Biloba Leaf Extract (экстракт листьев гинкго билоба), Benzyl AlcoholNI, Dehydroacetic AcidNI, Benzoic AcidNI, Sorbic AcidNI.


Pirku siberica veikaliņā ap 5 euro  šī cena gan ir vecajam iepakojumam, jaunā iepakojumā tā ir ap 10,euro cik skatījos internet-veikalos.

Lai forši lietojās!
Ilze

Nav komentāru

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma