Meklē blogā

Plus izmērs & sievišķība

Parunāsim par sievišķību.. par to esenci, kas ir katrā no mums, bieži vien meitenes, kuras ir lielākā izmērā aizmirst par to, ka ari viņas ir un paliek sievišķīgas, ka izmērs tas nav šķērslis lai baudītu sevis mīlēšanu caur ikdienišķiem mirkļiem, caur sevis kopšanu un lutināšanu.
Foto: Ainārs Līkums / www.fotolikums.lv
Es ar savu blogu vēlos atgādināt visu izmēru un formu, meitenēm, sievietēm, ka viņas ir sievišķīgas un drīkst un var izpaust savu sievišķību nebaidoties, nekautrējoties un uzdrīkstoties būt par personībām jebkādā sev tīkamā izpausmes formā un veidā.
Arī es esmu "plus" izmēra sieviete, bet tas nenozīmē, ka man nav intereses par  modi, sevis kopšanu, kosmētiku, saviesīgiem pasākumiem un visu to, ko mēs kā sievietes ļoti mīlam, lai  izbaudītu savu sievišķību, prezentētu savu sievišķību un individualitāti katru dienu uzsākot to ar pozitīvu noskaņu. Gribās aicināt meitenēm/ sievietēm paskatīties uz sevi no cita skata punkta  un iziet no nevajadzīgiem  kompleksiem, protams, mēs visas vēlamies izskatīties  vel foršāk, sportiskāk un būt citā izmērā, neatkarīgi no tā, kāds ir mūsu faktiskais izmērs, bet tomēr aicinu, lai tas nav šķērslis, lai par sevi rūpētos un sevi iepriecinātu caur sievišķām izpausmēm. Vienmēr esmu uzskatījusi, ka negatīvā motivācija nav motivācija, tas drīzāk bojā vēlmi ko darīt un ko līdzsvarot savā dzīvē. Tāpēc  aicinu sevī  vairot pozitīvo motivāciju, ietērpjot sevi skaistās drēbēs, kopjot sevi un parādot savu šarmu un sievišķību.Sasniedzot savus nospraustos mērķus viegli, graciozi un spēlējoties ar savu dzīvi un realitāti.
Man jau kā vienmēr gribās mazliet praktiskās puses un te praktiskie padomi no manas puses.
Plus izmēra drēbes tas ir vesels atsevišķs stāsts, jo bieži vien, pie mums nav interesanti modeļi, bet interesantāko var nomakšķerēt arī interneta vietnē  asos.com  dažādās cenu kategorijās un izmēru stilu izvēlē. Der iegriezties ari H&M veikalā, kurā ir  plus nodaļa, tur mēdz būt dažādas feinas pērles, kā pagājušā sezonā saulaini zilā mežģīņu kleita,  bet interesantas un labā kvalitātē  ir pamata drēbes, tādas kā džinsi, bikses, krekliņi. EVANS  ir angļu veikals, kur ir ļoti plaša plus izmēru kolekcija, kas regulāri mainās un ir interesanta.
Ieteiktu apmeklēt ari Lindex veikalu, kur ir iespēja nopirkt diezgan interesantus modeļus, varbūt gribētos vairāk krāsu un dinamikas, bet to Latvijas veikalos ir grūti atrast, http://www.guntina.com/ veikalos ir plus izmēri, kur ir iespēja izvēlēties ko krāsaināku un foršāku. Budžetam draudzīgāki veikals ir  http://www.sidonas.lv/ kur ir iespējams atrast arī ko gaumīgu un interesantu, tikai jāpameklē centīgāk! ;)
Lai pozitīva un forša katra diena!
Ilze 

Nav komentāru

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma