Meklē blogā

LookFantastic Beautybox Decembris

Šis ,mēnesis ir viens no intensīvākajiem, kā ari , iedvesmojošākajiem, tāpēc ir vēlme daudz rakstīt, darīt, izpausties, īpaši manā kaislībā dekoratīvajā kosmētikā, ka piemirstās padalīties ar ikmēneša Bautybox no Lookfantastic.com
#LFbeautybox Decembris  ! ;)
 Sākšu kā jau ierasts ar tiem produktiem, kas vairāk uzrunā, sagādā prieku šajā kastītē, bet uz beigām atstājot tos, kas īsti nelikās aktuāli vai līdz galam interesanti.

1.Wetbrush -  Jā un vēlreiz Jā! man patīk šī ķemmīte ar kuru jau iepazinos , kādā no beautyboxiem, lietoju to ikdienā, nēsājot līdzi somiņā, ļoti ērta, maziņa un neplēš matus, bet toties iedali tos atšķetina.

2. Eve Lom 50ml "Morning time cleanser"  izklausās gana interesanti, lai gribētos pamēģināt, par ko tad cilvēki ir gatavi atdot tādu naudu, arī šim produktam piemīt tipiskā, dīvainā smarža, kas atgādina teātra atgrimu.

3.Lord & Berry #5072 Sparkle black 0,6g mini zīmulītis, kas gan ir lielāks nekā iepriekšējie mini zīmulīši no šī zīmola, šajās skaistuma kastītēs:) Šis ir interesants ar to, ka iekšā ir maziņi mirdzumiņi sudraba krāsā -ideāli svētku sezonai!

4.Molton brown dušas želeja 100ml #japanese orange - patīk viņu dušas želejas, ilgi lietojās, dikti ekonomiskas, jauki smaržo, šoreiz baudāmāka smarža par iepriekš mēģināto eikalipta, interesanti būtu izmēģināt arī citus aromātus.

5. Eylure N 205 Dramatic .. nu ko lai saka, nenormāli  "dramatic"  pat priekš manis, kaut gan, es jau neesmu mākslīgo skropstu cilvēks, man patīk ideja, bet kā uzlieku tā liekās, ka smagums uz acīm un slikti redzu :D  Protams, tas noteikti ir man "galvā"  bet ir grūti to pārvarēt, toties mākslīgās skropstas krājās, saņemšos uz svētkiem un izmēģināšu, ja ne šīs tad vieglāko versiju kuru pašrocīgi nopirku no essences.

6. Codage serum N03  7ml pirms-ballīšu brīnums vai varbūt pēc-ballīšu ?  Ideja ka serums dikti skaisti visu ko uzlabo, jau ir rakstīts pie katra no produktiem, kuram uzliek seruma birku, bet vai šis strādā tieši tā?  To nāksies noskaidrot praksē, ir jau interesantas sastāvdaļas, dažādi ekstrakti, kuri līdz šim nav mēģināti.

Tāda ir mana #LFBeautybox Decembris!

P.s Atcerieties, iepriekš minēju, ka pasūtīju trīs kastītes par vienu cenu, nu lūk, nezinu kur ir pazudušas manas divas kastītes, bet viņas neatnāca:( būs jāraksta LF.. es tikai nezinu vai no tā bus jēga?:(

Lai priecīgi!

Ilze

2 komentāri

  1. noteikti raksti. bet vislabāk viņu čatā to darīt

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Šodien rakstīju.. neviens neatbild.. viņiem arī 18. dec ierakstiju fb majas lapa.. skatos tas ieraksts izdzēsts.. nu kaut kā nesmuki!

      Dzēst

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma