Meklē blogā

Pedro del Hierro Le Parfum un veikala atklāšana

Sveicieni šodienā!

Gribēju padalīties ar sajutām par kādu aromātu, kas pavisam negaidot iekaroja manu sirdi. Jau pirms kāda laika T/C Spice vēra savas durvis Pedro del Hierro zīmola veikalam. Interesanti jo šis ir  zīmola aromāts ar kuru iepazinos pirmo reizi, bet kurš par sevi radīja ļoti patīkamu priekšstatu.

Pedro del Hierro ir tradīcijām bagāts spāņu modes zīmols, ko 1974. gadā radīja dizainers Pedro del Hjero. Jau kopš tā dibināšanas pirmsākumiem zīmols piedāvā pilnu houte couture jeb augstās modes segmenta kolekciju sortimentu izsmalcinātām sievietēm un elegantiem vīriešiem. Sezonu no sezonas tā plašo piedāvājumu papildina izmeklēti apģērbi, somas, aksesuāri, rotaslietas un pat parfīmi.
Zīmola kolekcijas iedalās sešās kategorijās – Business Classic jeb klasisks ofisa vides tēls, Business Casual jeb formālais tēls, ko papildina oriģināli akcenti, Casual jeb ikdienas un brīvā laika tēls, Special Occassion jeb svinīgo sarīkojumu tēls, Going Out jeb gaumīgs ballīšu tēls, kā arī Red Carpet jeb īpaši grezns tēls ekskluzīvām svinībām un citiem krāšņiem notikumiem.

Bet pirms tam, iepazinos ar šo zīmolu viņa prezentācijā, gribēju padalīties ar paris fotomirkļiem, lai arī jūs manas lasītajās noķertu to sajūtu par kuru šobrīd runāju.

Aplūkojot apgērbus, varu teikt, ka viņi ir ļoti labi nostrādāti, kvalitatīvi un man patīk, kaut arī tur nav plus izmēra nodaļas. Tāpēc metu acis uz vīriešu nodaļu un noskatīju pāris skaistas Ziemassvētku dāvanas vīram. Patīkami redzēt, ka zīmolam ir plašs vīriešu apģērbu klāsts. Diezgan bieži nākas redzēt neinteresantus vīriešu apģērbus, bet šeit piedāvātie man likās skaisti.
Apģērbu kolekcijas ir skaistas un praktiskas, tāpēc uzskatu, ka jebkura dāma atradīs sev kāroto apģērbu par kvalitātei attiecīgu cenu.
Bet pavisam aizpeldēju no tēmas, dēļ kuras uzsāku šo ierakstu! Esmu iemīlējusies smaržās, kuras pudelītē smaržo savādāk, nekā tās atverās uz manas ādas.

Šī zīmola smaržas pirmo reizi tika izlaistas 2003 gadā, tās bija sieviešu smaržas, kas sevī izpauda ziedu - muska, koksnes aromātu. Parfīmu kolekcija tika papildināta ar diviem vīriešu aromātiem 2015 un 2016 gadā. Cik noprotu šī zīmola aromātos kā virsnoti izvēlās svaigās un dzirkstošās notis tādas kā citrons, bergamots, mandarīns, greipfrūts. Šīs notis ir sastopamas gan vīriešu, gan sieviešu parfīmos, diezgan klasiski, bet ar savu odziņu, gluži, kā pats zīmols.
Pedro del Hierro Le Parfum ir aromāts, kurš iznācis tieši šogad 2017. gadā, par kuru es uzsāku sarunu. Aromātu kompozīcija ir klasiski zīmolam citrusa notīs, bet ar elegantu ziedu fonu, dziļām, aktīvām apakšnotīm, kā vetīvers, pačūlija.
Pirmo reizi saskaroties ar aromātu, ieelpojot to no pudelītes skaidri jūtama savāda, citrusīga smarža, kas nav ne citrons, ne apelsīns. Šo interesanto kombināciju rada greipfrūta un mandarīna virsnots, kura ir papildināta ar ciklamenas ( alpu vijolītes ) aromātu veidojot šī aromāta svaigo noskaņu.
Sirds notī sevi atklāj cēlais jasmīns un ciedrs, kuru es mīlu sieviešu aromātos, jo viņš Pedro del Hierro Le Parfum piešķir elegances pieskārienu, padarot šis smaržas piemērotas visām vecuma grupām.
Bāzes nots papildināta ar silto, saldo tonka pupu aromātu, kas parfimērijā aizstāj vaniļas notis, kuras ir vienas no intensīvākām savā aromātā. Pačūlija un vetīvers piedod rūgteno noskaņu, mazliet imitējot pomello sīvo smaržu. 
Uzsmidzinot uz manas ādas tas atver ļoti interesantu, izsmalcinātu kombināciju, svaigu, siltu un maigu, radot elegantu pašpārliecinātu noskaņu. Aromāts viennozīmīgi ir ikdienas jo nav uzstājīgi aktīvs, drīzāk balstošs, svaigs -  lieliski piemērots darbam, konferencēm un darbam ar cilvēkiem, jo rada patīkamu aromāta oreolu visas dienas garumā. Tas ir noturīgs pat uz manas ādas, kas ir retums, jo bieži vien tie izvējo no manas ādas pirmajās stundās.

Aromāta cena 35 euro ~  par 100ml, tā padarot to diezgan pieejamu.

Kādi aromāti Jums liekās paši saistošākie? Es ierasti mīlu interesantas, neparastas kombinācijas, koksnes notis, ziedu notis, krītot galējībās no ziedošām pļavām līdz tempļu vīraka aromātiem. Ūdens notis uzrunā vairāk par  citrusa notīm, kā piemērs Dolce Gabbana light blue priekš manis ir pārāk citronīgs, rupjš un skaļš aromāts, kaut zinu, ka  uz citu ādas tas atveras skaisti un sievišķīgi.

Lai brīnumjauka diena!

Ilze


Nav komentāru

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma