Meklē blogā

Artistry otiņu komplekts/ 7 Brush set

Sveicieni šodienā!

Ir pagājuši jau vairāki mēneši kopš testēju Artistry otu komplektu, tieši tāpēc man ir neformējies viedoklis par šiem produktiem, to kvalitāti un specifisko lietošanu.

Sākšu ar to, ka es no Artistry pieprasu visaugstāko kvalitāti, kuru viņi ir apliecinājuši savā dekoratīvās, kopjošās kosmētikas līnijā, tāpēc varu teikt, ka esmu uzlikusi diezgan augstu latiņu arī vērtējot šis otas.



 Otas ir viens no kosmētikas uzklāšanas instrumentiem, kuras lietoju ikdienā, bieži tās mainu un mazgāju, jo ir tāda nepieciešamība. Kamēr es testēju šīs  dekoratīvās kosmētikas otas, viņas pakļāvu vairākiem mazgāšanas cikliem. Tāpēc varu apgalvot, ka šī atsauksme par Artistry otām tapa pilnvērtīgi un intensīvi lietojot tās diendienā.

Iesākumā gribēju pastāstīt par pašām otām kuras ir izgatavotas gan no kazas/poniju spalvām vai augstvērtīga neilona atkarībā no tā, kādiem produktiem tās ir paredzētas. Dabisko sariņu otas lieto pūderveida produktiem - acu ēnām, konturēšanas pūderiem, vaigu sārtumiem, pūderiem kopumā utt. Toties neilona- šķidrumiem, konsīleriem, tonālajam krēmam, laineram, lūpu otiņām utt.




Komplektā ir septiņas otas, kuras iepakotas ļoti parocīgā, greznā maciņā, kurā vari glabāt otas vai ņemt tās līdzi ceļojumos - īsos vai tālos, skaidrs ir tas, ka otas ir pasargātas. Katrai no otām ar zelta burtiem ir uzraksts, kam tā paredzēta. Trīs no tām ir lielās sejas otas, bet četras acu, uzacu un arī lūpu otiņa.
Gribu pastāstīt par katru otu grupu, sākšu ar sejas otām, kuras šajā komplektā ir vairākums




Ota pūdera uzklāšanai ( Powder Brush ), šī ota ir pati lielākā visā komplektā, burvīga pufīga ērta ota ar kuras palīdzību klāju pūderi, bronzeri, ja izvēlos to klāt arī dekoltē rajonā. Pēc pirmās mazgāšanas, ko es veicu ar šampūnu, tad pielietoju triku ar kondicionieri, gluži kā saviem matiem iegūstu mīkstāku, nogludinātu matu efektu. Otas sariņi kļuva maigāki, pirms mazgāšanas tie likās mazliet durstīgi, šis efekts pazuda pēc kondicioniera pielietošanas. Kā jau pūdera ota tā veic savu darbiņu labi, pietiekami paņem produktu un pārnes to uz ādas.


Ota vaigu sārtuma uzklāšanai (Blush Brush), izgatavota no dabiskajiem sariņiem, kazas spalviņām. Ota saturīga, pietiekami mīksta, labi uzklāj gan vaigu sārtumu, izgaismotāju, bronzeri. Lieliski noder konturējot - precīza, ļoti labi iztušē produktu. Šī ota man ļoti patīk, kļuvusi par vienu no mīļākajām otām šajā komplektā. 

Viņa ir daudzfunkcionāla un praktiska.

Ota tonalā krēma uzklāšanai ( liquid foundation brush ), izgatavota no augstas kvalitātes neilona, paredzēta krēmveida produktu uzklāšanai, tādiem kā bāzes, tonālais krēms, kā arī krēmveida izgaismotāji. Principā man patika šī ota, tikai jutu nepieciešamību to samitrināt ar fix spreju vai zied-ūdeni, lai mazinātu tonālā krēma patēriņu. Šādu triku iesaku visām sintētiskajām otām. Produktu uzklāj vienmērīgi. Sariņi nav pārmērīgi blīvi, kaut arī izteikta kabuki tipa ota, lietoju lai uzklātu minerālo pūderi - šim nolūkam kalpo burvīgi!

Acu otas, kurās ir gan dabisko saru otas, gan sintētisko.


Mazāka izmēra ota acu ēnu uzklāšanai ( Small Shading Brush ), no dabiskajiem ponija sariņiem. Ota ir neizsakāmi mīksta, patīkama pieskārienam, burvīga ota lai uzklātu ēnas. Lieliski uzklāj gan uz kustīgā plakstiņa, gan detalizēti pievērstos izgaismošanai iekšējā kaktiņā, zem uzacīm. Ļoti labs izmērs lai iztušētu ēnas zem apakšējo skropstu līnijas. Paši sariņi ļoti mīksti, paņem produktu un lieliski to pārnes uz plakstiņa.

Vidēji bieza acu ēnu ota ( Medium Shading Brush ), burvīga dabisko saru ota, kuru izmantoju lai izpludinātu, uzklātu acu ēnas. Ļoti maiga, patīkama pieskārienam, viegli pludina acu ēnas. Man ļoti patīk viņu lietot gan uzklājot vienmērīgi vienu toni uz visa plakstiņa, gan tumšinot ārējo kaktiņu.


Divpusēja otiņa uzacīm, kura izgatavota no sintētiska materiāla, kā jau visas uzacu otas, jo ar tām ir iespējams precīzi izveidot uzacu līniju, kā arī piepildīt to ar pūderveida vai krēmveida produktiem. Otas izpludināšanas birstīte ir ļoti ērta, gluži kā pati ota ir parocīga. Spēj iezīmēt gan smalkākas, gan biezākas līnijas, aizpildot "tukšumus" manās uzacīs. Otas birstīti izmantoju, lai izlīdzinātu mazās kļūmes un savaldītu uzacu nepaklausīgos matiņus.

Otiņa lūpām - ļoti ērta otiņa, jo tā ir noslēpjama futlāri un nēsājama līdzi rokas somiņā, lai pielabotu lūpu krāsu dienas gaitā. Otas galiņš ir smalks, plakans, precīzs, lieliski noder precīzākai lūpu krāsu uzklāšanai. Ar lūpu otiņām ir tā, ka parasti ir tās ir pārāk cietas vai pārāk mīkstas. Šī otiņa izturēja testu, jo nebija pārmērīgi cieta, kā rezultātā varēju viegli piepildīt lūpas. Tomēr tā bija pietiekami saturīga, lai izveidotu skaistu kontūru.


Otu kopšanai izmantoju matu šampūnu dabiskajām otām, bet sintētiskajām kvalitatīvas ziepes. Visu šo intensīvo lietošanas laiku otas nav mainījušas savu formu, sariņi lieliski turas tiem paredzētā vieta. Pēc otu mazgāšanas vienmēr tās nosusinu dvielī vai papīra salvetē, tā piekoriģējot to formu. 

Visbiežāk lietoju tieši Vaigu sārtuma, mazo acu ēnu un uzacu otiņu, kas ir neatņemama mana ikdienas sastāvdaļa.

Otiņu komplektu meklē pie Amway izplatītājiem - šajā mājas lapā 

Lai brīnumjauka diena!
Ilze





Nav komentāru

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma