Meklē blogā

Atsauksme - DNC Izsmalcinātas eļļas matiem, ādai

Sveicieni šodienā!

Vēlos padalīties ar kārtējām pērlēm, kuras esmu atradusi DNC cosmētikas klāstā! Tieši tāpēc ir tik interesanti testēt kosmētiku dažādās cenu kategorijās, atmetot jebkādus nevajadzīgus aizspriedumus. Daudzu produktu cenas tiek veidotas no reklāmas + iepakojuma izmaksām un pārējais jau ir paša produkta reālās izmaksas. DNC kosmētika pārmērīgi neiespringst uz iepakojumu un reklāmu, bet bieži vien produkta sastāvs pozitīvi iepriecina, gluži tāpat kā produktu draudzīgā cena.

Šie abi produkti mani uzrunāja arī iepakojuma ziņā, tik zeltaini un rada patīkamu, siltu noskaņu šajā laikā, kad arvien biežāk gribās siltu tēju, zeķes  un baudīt zeltaino rudeni. Šie produkti ir eļļas DNC kosmētikas labākajās tradīcijās. Esmu pamanījusi, ka viņi mīl veidot visu uz eļļu, ekstraktu bāzēm gandrīz pilnībā izslēdzot ūdeni.

Pati mīļākā no šīm abām eļļām ir  Izsmalcinātā eļļa DNC Mirdzošs ķermenis 110ml  viena fantastiska ķermeņa eļļa, kura sastāv no 14(!) vērtīgām eļļām, kuras lieliski atverās uz ādas, liekot ķermenim mirdzēt, lielisko pabaro un kopj ādu. Uzskatu ka šo produktu var lietot pilnīgi visi, kaut arī, tā vislielāko efektu sniegs tieši nobriedušai ādai.
Ko es jutu lietojot šo produktu ? To, ka viņš patiešām darbojās uzklājot uz mitras ādas, uzreiz pēc dušas apmeklējuma viņa sasūcās zibenīgi lieliski kopjot ķermeņa ādu. Klājot to sausā veidā - īpaši labi jutu mitrināšanu, eļļa nav lipīga tā labi sasūcās, bet mitrinošā sajūta saglabājās vairākas stundas.
Rakstot šo atsauksmi atskārtu, ka tieši rudenī vēlos lietot ķermeņa eļļas, kaut arī, man nav sauss ādas tips - kā ir ar Jums? Kad vairāk uzrunā eļļainas tekstūras kopjošajā kosmētikā?
Ievietoju produkta sastāvu, lai varat pārliecināties par piesātināto eļļu sastāvu, labi, ka šajos produktos ir pievienots E vitamīns, uzskatu, ka tas lieliski kopj ādu visās vecuma grupās.

Sastāvs:Hydrogenated Rice Bran Oil (Rīsu eļļa), Pinus Sibirica Seed Oil (Ciedru eļļ), Ribes Nigrum Seed Oil (Upeņu eļļa), Hydrogenated Mink Oil (Ūdeļu eļļa), Hydrogenated Rosa Canina Fruit Oil (Mežrozīšu eļļa), Hippophae Rhamnoides Fruit Oil (Smiltsērkšķu eļļa), Hydrogenated Pistacia Vera Seed Oil (Pistāciju eļļa), Citrus Tangerina Peel Oil (Tangerina eļļa), Litsea Cubeba Fruit Oil (Litseja elļa), Tocopheryl Acetate (Vitamīns E), Amyris Balsamifera Bark Oil (Amirisa eļļa), Cinnamomum Camphora (Camphor) Wood Oil (Kampareļla), Hydrogenated Prunus Domestica Seed Oil (Plūmju kauliņu eļļa), Macadamia Ternifolia Nut Oil (Makadamijas eļļa), Brassica Oleracea Italica Seed Oil (Brokoļu eļļa)


DNC Izsmalcināta eļļa - matu atjaunošana 110ml 
Šī eļļu kombinācija sola atjaunot un piepildīt matu, atdzīvināt tā struktūru to nenoslogojot. Mitrinot galvas ādu un pabarojot matu saknes, tā atjaunojot veselīgus, skaistus un koptus matus.
DNC Izsmalcināto matu atjaunojošo eļļu var lietot dažādos veidos. Klasiskākais veids iemasēt galvas ādā un visā matu garumā, paturēt  līdz  20min  un izmazgāt matus kā ierasts. Otrais veids jau sausos matos ieklāt nelielu daudzumu eļļas, lai tos nogludinātu vairāk fokusējoties uz matu galiem. Parasti jau matu gali ir tie, kas rada šo neveselīgo matu efektu īpaši, ja mati ir krāsoti.
Es šo eļļu izmantoju abos veidos, bet visbiežāk  ikdienā es to klāju tieši matu galos.  Ir dienas, kad izvēlos to uzklāt bagātīgi  visu  matu garumā. DNC eļļa  diezgan labi iesūcās, mati ir piepildīti, atstāju matos uz nakti un  izmazgāju nākamajā rītā.
Rezultāts saglabājās uz vairākām dienām, mati paliek gludāki, piepildītāki. Nedomāju, ka šo eļļu vajadzētu lietot biežāk kā reizi nedēļā ( ieklātu visā matu garumā) bet uz matu galiem lieku paris reizes nedēļā, lai tos nepārsātinātu.

Sastāvs:Hydrogenated Rice Bran Oil (Rīsu eļļa), Vitis Vinifera Seed Oil (Vīnogu kauliņu eļļa), Pinus Sibirica Seed Oil (Ciedru eļļa)), Corylus Avellana Seed Oil (Lazdu riekstu eļļa), Prunus Armeniaca Kernel Oil (Aprikožu eļla), Oenothera Biennis Litsea Cubeba Fruit Oil (Litsejas eļļa), Cananga Odorata Flower Oil (Ilang-Ilang eļļa), Citrus Nobilis (Mandarin Orange) Oil (Klementīna eļla), Tocopheryl Acetate (Vitamīns E), Hydrogenated Argania Spinosa Kernel Oil (Argāna eļļa), Cinnamon Chinese (Cassia) Essential Oil (Kanēļa eļļa), Piper Nigrum (Pepper) Fruit Oil (Melno piparu eļļa), Simmondsia Chinensis (Žožobā eļļa), Seed Oil Amyris Balsamifera Bark Oil (Amiris eļļa), Aquilaria Malaccensis Wood Oil (Ud eļļa).

Nopērkama https://www.1a.lv
Katra eļļa 8euro ~

Lai skaista diena!
Ilze

*testa produkts

Nav komentāru

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma