Meklē blogā

Atsauksme Smashbox Be Legendary Long-Wear Lip Lacquer & Lip Gloss

Sveicieni šodienā!

Gribēju padalīties ar atsauksmi par diviem labiem produktiem, kurus iegādājos mīļotajā interneta vietnē lookincredible, kura pēdējā gada laikā ir kļuvusi par manu iecienītāko lapu. Vienu no šiem produktiem ieguvu jau pirms Smashbox produkti kļuva pieejami Latvijā, bet sāku lietot tikai pēdējā mēneša laika, jo sapratu, ka pārāk iegulējušies atvilktnē, kurā glabāju produktus kurus vajadzētu izmēģināt. Cik saprotu tagad Smashbox produkciju ir iespējams iegādāties Douglas veikalu tiklā, kas ir ērti, jo var aiziet, izmēģināt un atrast sev piemēroto produktu, toni, tekstūru.

Ierasti, kad iegādājos kāda zīmola produktus mazliet papētu informāciju par pašu zīmolu. Smashbox zīmols ir radies foto studijā Losandželosā, tāpēc lielākos akcentus liek uz lūpu produktiem, bāzēm un perfektu sejas ādu. Zīmols kurš ir spilgts, ambiciozs un palīdz sievietēm sasniegt to tēlu, ko viņas vēlās sadzīvē un svētku mirkļos.

Smashbox Be Legendary Long-Wear Lip Lacquer lūpu lakas tonis ir  izteiksmīgs, sulīgs un piesātināts - ļoti intensīvs mirdzums, plūstošs un skaists. Šis lūpu spīdums ir viens no tiem, kurš perfekti izcels lūpas, būs ideāls priekš fotosesijām, jo rada glam efektu. Pati spīduma struktūra diezgan plūstoša, bet ideāli klājās plānā kārtiņā. Uz manām lūpām šīs produkts neizplūst, bet drošībai ieteiktu lietot caurspīdīgo lūpu zīmuli, vai izmantot šo produktu kā akcentu uz jau esošās lūpu krāsas. Es viņu lietoju dienās, kad gribās izcelt lūpas, bet arī sajust labu mitrināšanu, pat kopjošu sajūtu. Ērts aplikatoros produkta uzklāšanai. Noturīgs pigments un laba sedzamība. Smashbox Lip Laquer tipums 6ml.
Bilde kurā ir manas lūpas bez/ar  Smashbox Be Legendary Long-Wear Lip Lacquer 





Smashbox Be Legendary Long-Wear Lip Lacquer plusi:

Rada izteiktu mitru lūpu efektu, glancētas lakas efektu
Piesātināts pigments
Vienmērīgi un pakāpeniski pazūd no lūpām

Smashbox Be Legendary Long-Wear Lip Lacquer mīnusi:

Lai neaizplūstu aiz lūpu līnijas nepieciešams lietot kontūrzīmuli ( dažām lūpu formām)

Smashbox Refection High Shine Lip Gloss lūpu spīdumam piemīt izteikti mirdzošas daļiņas, viegli klājās uz lupām, ļoti ērts, augstas kvalitātes ikdienas produkts. Lūpu spīdums palīdz izcelt lūpas, kā arī lieliski nēsājās ar vai bez lūpu krāsas. Šajā produktā uzrunā saldā, jaukā smarža un mirdzumiņi, kuri rada svētku noskaņu. Lūpu spīdums nav lipīgs vai kā savādāk traucējošs.
10,5ml tilpums ir diezgan iespaidīgs priekš tūbiņas izmēra, tāpēc domāju, ka šis ir viens no produktiem, ja iepatikas, tad tas būs uz pietiekami ilgu laiku. Kaut arī tonis firecracker ir izteikti sārts tūbiņā uz manām lūpām tas rada viegli rozīgu noskaņu.

Smashbox Refection High Shine Lip Gloss plusi:
Liels tilpums
Skaists mirdzums
Nav lipīga sajūta uz lūpām

Smashbox Refection High Shine Lip Gloss mīnusi - īsti neatradu, kā tikai, kādam var nepatikt mazie mirdzumiņi, bet tad jau nav jāgādājās šāds mirdzošs produkts.

Pāris swatches uz rokas :


Kopumā šie ir ļoti kvalitatīvi produkti, komfortabli gan uzklāšanā, gan nēsāšanā.

Lai lieliska diena!
Ilze

1 komentārs

  1. Man ļoti patika tavs staastījums par šīm lūpu krāsām!! Paldies!!!

    AtbildētDzēst

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma