Meklē blogā

NYX Professional Cosmetics Liquid Suede Metallic Matte

Sveicieni šodienā!
Gribās piesātinātākas krāsas un ir jūtama Rudens tuvošanās, kas neizbēgami apliecina, ka nav vairs kur sprukt, kā tikai pieņemt to faktu, ka nemaz nemanot ir paskrējusi vasara. Rudenī ir sava burvība, piesātinātākas, siltākas krāsas gan apģērbā, gan grimos sasilda no iekšpuses, liek izbaudīt drēgno laiku ar optimismu. Visbiežāk lietotais produkts ir lūpu krāsas, ja ir vēlme akcentēt tēlu vai iznest kādu interesantu tā detaļu.

Lūpu krāsu vislielākā izvēle ir tieši NYX Professional Cosmetics produktiem, iegriežoties viņu veikaliņā pretī T/C Galerija Centrs var apjukt no lūpu krāsu, spīdumu un matējošo lūpu krēmu daudzveidības.
Īpaši interesanti ir šie rudenīgie jaunumi no NYX Professional Cosmetics  liquid suede metallic matte tie ir matējošās lūpu krāsas, bet ar metālisku finišu. 
Šādi toņi ir fantastiski un labi kontrastē ar maigākiem grimmiem vai gluži otrādāk akcentē dumpinieciskumu, kurš snaudis un atmodies līdz ar halloween tuvošanos. Kopumā šajā liquid suede metallic matte  sērijā ir pieejami 12 dažādi toņi, brūnganie, sārtie, burgundijas toņi, perfekts spilgts rozā un perfekts asfalta melns tonis. Par pēdējo domāju diezgan ilgi, gribētos iegādāties, jo mani viņš vilina,  tāpat kā spilgtais fuksijas rozā metāls.

Esmu burtiski apsēsta ar Liquid suede metallic matte  New Era toni, par kuru nedomāju, ka jebkad to nesāšu, viņš priekš manis ir tik ļoti ārpus manas ierastās, violetā gammas.
Brūnais, piesātinātais rudens lapu tonis lieliski rada noskaņu par tuvojošos rudeni, sasildot ar metālisko mirdzumu.
Šeit redzams uz lūpām

Ļoti laba pigmentācija, klājās līdzeni, pigments klājās līdzenā slānī var uzslāņot, bet es iesaku uzklāt produktu uz sausam lūpām, tad ļaujam tām nožūt nesakļaujot lūpas. Kā lūpu krāsa nožūst, tā kļūst par pašu noturīgāko metālisko lūpu krāsu kādu esi redzējusi. Man ļoti patīk, varu dzer un ēst, lūpu krāsa paliek vietā.
Vislabāk noņemama ar divfāžu līdzekli, vai kokosa eļļiņu, protams, var izmantot jebkuru citu eļļu, bet mani priecē tieši kokosa.
Burgundijas sātais liquid suede metallic matte  Biker Babe lieliski sader ar rudeni un ir viens no maniem favorīiem, bet īpašu vietu manā sirdī ieņem sārtais ar violeto noskaņu, tas ir  liquid suede metallic matte Modern Maven tonis, kam piemīt tumša dziļa seksualitātes nots. Modern Maven tonis iederas liktenīgās sievietes tēlā.
Pirmais ir Modern Maven tonis, bet otrais Biker Babe

Svarīgi sīkumi: produkta daudzums ir 4ml, aplikātors ir diezgan ērts lai vienkārši uzklātu produktu uz lūpām. Iesaku klāt uz sausām, tīrām lūpām, tā paildzināsi produkta noturību.

Noteikti iesaku izmēģināt šos toņus, ja kāds no tiem ir jūsu komforta zonā, jo šie klājās un nēsājās labi.

Lai mums krāšņs rudens!
Ilze

*testa produkts

Nav komentāru

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma