Meklē blogā

Atsauksme Maybelline Super Stay Matte Ink

Sveicieni šodienā!

Gribēju padalīties ar kvalitatīvu produktu, kurš mani pozitīvi pārsteidza. Kopš sāku testēt Maybelline zīmola lūpu krāsas, viņas vienmēr mani ir pozitīvi pārsteigušas, gan ar skaistiem toņiem, gan patīkamo tekstūru kopumā. Uzskatu, ka šī zīmola spēcīgākais produkts ir tieši lūpu produkti, kuriem pārliecinoši seko konsīleri un skropstu tušas, kuras jau ir leģendāras.

Šoreiz gribēju padalīties ar atsauksmi par Maybelline Super Stay matte ink lūpu krāsām/tintēm. Tas, kas vieno šīs lūpu krāsas - tā ir krēmīga tekstūra, komfortablas gan nēsāšanā, kā arī klājās ļoti plānā kārtiņā nezaudējot pigmenta intensitāti. Ne velti tās sauc par tintēm, jo pēc uzklāšanas nepazūd no lūpām tās ir skūpstu drošas lūpu krāsas. Es pat iedomājos, ka šo lūpu krāsu var klāt uz kāzām, jo tad līgavai nebūs jāstreso par lūpu krāsas atjaunošanu.

Pats fantastiskākais šajā Maybelline Super Stay lūpu krāsu/ tintes kolekcijā ir viņu noturība! Tā mani pārsteidza, jo šīs lūpu krāsas. Tās ir noturīgas arī ēdot to, kas parasti nesadzīvo ar šāda veida lūpu krāsām. Veidojot šo atsauksmi par Maybelline Super Stay Matte Ink lūpu krāsām uzklāju lūpu krāsu desmitos no rīta, bet  desmitos vakarā to notīrīju, bet principā, ja nebūtu tīrījusi nost tās būtu palikušas uz lūpām vel ilgi.
Šeit ir piemērs ar skaisto Creator toni:
Uzklāju no rīta un izveidoju šo foto, ko ieliku instagrama gan tikai vakarā

Šeit lūpu krāsa vakarā pēc 22:00




Kādas ir sajūtas uzklājot un nēsājot šīs lūpu krāsas?

Produkts klājās ļoti plānā slānītī, labi pigmentēts un vienmērīgs klājums, pēc nožūšanas izveido komfortablu krāsas slānīti, kurš netraucē dienas gaitās, jo nav šī izsausinošā sajūta, drīzāk viegli mitru lūpu nojausma. Lūpu krāsas nožūst pilnīgi matētas. Aplikators rīsu grauda formā, kas atvieglo uzklāšanu arī lūpu kaktiņos.


Kā notīrīt Maybelline Super Stay Matte Ink?

Kaut arī šīs produkts ir ekstrēmi noturīgs, tomēr, veiksmīgi var tikt notīrīts ar micelāro ūdeni, vai kādu divfāžu kosmētikas noņemamo līdzekli.
Notīrīšanas procesā man patīk izmantot micelāro ūdeni, var uzklāt uz vates plāksnītes kokosa eļļu un paturēt pie lūpām, tad pakāpeniski tā notīrīsies no lūpām. Nevajadzētu berzēt, rīvēt un izdarīt nevajadzīgu spiedienu uz maigo lūpu ādu, tieši tāpēc iesaku uzklāt attīrošo līdzekli/eļļu uz vates diska un paturēt pie lūpām. Esmu pamanījusi, ka jo noturīgāks produkts, jo nepatīkamāka noņemšana, bet šis nav tas gadījums, ja vien attiecās maigi pret savām lūpām.

Šeit Maybelline Super Stay Matte Ink swatches uz rokas

Vēlējos sniegt pilnvērtīgu atsauksmi, tādēļ swatch ir visus pieejamos toņus ne tikai uz rokas, bet arī  uz lūpām,  variet redzēt cik skaisti tie izskatās.
Maybelline Super Stay Matte Ink tonī Loyalist 05 

Maigs nude tonis, kurš ir gaišāks par manu dabisko lūpu krāsu, tāpēc, uzskatu, ka šis arī priekš manis viņš ir pamanāms. Klājās vienmērīgi, neveido švīkas, neiesēžās rieviņās, kā to mēdz darīt tik gaiša toņa lūpu krāsas.

Maybelline Super Stay Matte Ink tonī Dreamer 10 



Mans mīļākais gaiši rozā tonis, burvīgs vēss apakštonis, klājās ideāli.

Maybelline Super Stay Matte Ink Lover 15 



Ļoti skaista pūderaina roze, skaists nude tonis, kas lieliski sadarbojās ar manu ādas krāsu un izceļ zilās acis. Ar šo toni es sevi uztveru ļoti dabiski, sievišķīgi. Klājās brīnišķīgi, pigments pietiekams un klājums kā jau visām ļoti plāns, uz lūpām komfortabls.

Maybelline Super Stay Matte Ink Pioneer 20

Ak, šie mānīgie iepakojumi, es biju gaidījusi, ka šeit būs tumši sarkans tonis, bet uzklājot uz lūpām ieraudzīju sulīgu sarkanu, spilgtu toni ar vēsu apakštoni- ideālā sarkanā lūpu krāsa! Iedomājaties, cik tas ir perfekti, uzklājot tādas noturības produktu uz ballīti, vari aizmirst par lūpu krāsas atjaunošanu uz visu nakti.

Maybelline Super Stay Matte Ink Romantic 30



Fuksi rozā, spilgts, sulīgs, traks tonis, kurš ir tik skaists, priekš manis perfekts jo es mīlu šādas tonalitātes lūpu krāsu. Kā jau visām, ļoti labs pigments, komfortabla uzklāšana un nēsāšana.

Maybelline Super Stay Matte Ink Creator 35 



Silti violets, spilgts skaists tonis, kurš ir mana lūpu krāsas nēsāšanas testa paraugs šajā ierakstā. Kā jau redziet - krāsa ir burvīga un spilgta. Uzdrošinies izcelties ar šo tonīti.

Maybelline Super Stay Matte Ink Believer 40 



Vēsi violets tonis, tumšs, skaists  un rudenīgs, bet vienīgais no visiem kuru nācās uzslāņot divās kārtās. Cik noprotu, tieši violetais pigments ražošanā ir tas ar kuru nākās pacensties. Tomēr ja uzklāj uzmanīgi var panākt labu efektu.

Maybelline Super Stay Matte Ink Voyager 50

Skaists rudens lapu tonis, tumši sārts, burgundijas sārtais tonis. Šis kaut arī tumšais tonis klājās ļoti vienmērīgi un skaisti. Ideāls šim rudenim un ziemai, radot liktenīgas sievietes tēlu.

Ja es skatos uz šo kolekciju, secinu, ka šīs lūpu krāsas ir tā vērtas, lai viņas ieguldītu naudu, ja vēlies patiešām noturīgu, komfortablu lūpu krāsu, kuras noturība ir apbrīnas vērta.
Pēc lūpu krāsas noņemšanas - jutīgā lūpu āda nebija cietusi, uzklāju biezāku balzāmu uz nakti un no rīta nekādu papildus sausumu nemanīju.

Produktus meklē Drogās, Rimi un visur, kur redzi Maybelline stendu

Lai mums krāsains šis rudens!
Ilze

*testa produkts





5 komentāri

  1. Piekrītu, arī man patīkams atklājums. Netīšām sanāca neliels crash-test, jo sporta somā nepaņēmās kosmētikas noņēmējs. Rezultātā gāju uz ļoti sviedrainu treniņu, kā nu bija, jo ar salveti noberzt bija bezceris. Un nekas, palika tur, kur nepieciešams, nevis pa visu seju. Jāmin gan, ka uz krūzītes nelielas pēdas gan paliek, bet nekritiski.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. manuprāt viena no izteikti noturīgām lūpu krāsām ;) man ļot patīk :) ja patīk šī formula, tad loreal jaunās lūpu krāsas dikti patiks

      Dzēst
  2. Man šī lūpukrāsa liekas vienkārši briesmīga. Drausmīgi lipīga, lūpas līp kopā kā ar pva līmi un šī ir vienīgā šķidrā lūpukrāsa, kuru ne ar ko nevarēju noņemt, kas nav gadījies ne ar vienu citu.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Viņa ļoti noturīga, jānem nost ar divfāžu līdzekli vai ar kokosa eļļu

      Dzēst
    2. Uz lūpām nav sausa, bet arī man liekas, ka lūpas ir salipušas tieši kaktiņos :(

      Dzēst

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma