Meklē blogā

Atsauksme: Total Control Drop Foundation NYX Professional Makeup / video

Sveicieni šodienā!

Tie kuri man seko jau kādu laiciņu ir pamanījuši, cik bezgalīgi ilgi ir mani perfekt tonālo krēmu meklējumi.  Esmu izmēģinājusi veselu lērumu ar tonālajiem krēmiem, meklējot to ideālo kombināciju, kura variē starp labu sedzamību un vieglo sajūtu uz sejas ādas.
Ņemot vērā manu ādas tipu, kurš ir taukains - parasti ir ierasts, ka jebkurš pat vislabākais tonālais krēms dienas beigās spīdēs uz manas ādas. Tieši ar to es esmu samitrinājusies, bet apzinos, ka šī spīdēšana var būt nesimpātiska ( tonālais krēms sadalās, izskatās pleķaini) vai gluži otrādāk simpātiska, kā veselīgs mirdzums. Šobrīd meklējot tonālo krēmu, vēlos panākt maksimāli veselīgu sejas ādas efektu ar veselīgu tās starojumu. Tomēr negribu patoloģiski izsausināt sejas ādu, jo saprotu, ka tas nav risinājums jo liek manai ādai vairāk taukoties.

Ieraugot NYX Professional Makeup Total Control Drop Foundation mani piesaistīja dizains, jā man patīk skaisti iepakojumi, īpaši ja tie ir ar pipetīti, man tas liekās ļoti ērts veids, kā dozēt tonālo līdzekli. Šis NYX Cosmetics Total Control Drop Foundation ir  uzslāņojams un dozējams no viegla līdz pilnai sedzamībai. Ļoti ērti un viegli izvēlēties sev nepieciešamo sedzamību pēc vajadzības, īpaši taukainai ādai ir tāda īpatnība, ka viņa viļņveidīgi izskatās brīžiem labāk, brīžiem sliktāk ( pūtītes u.c problēmas) kad ir vajadzība variēt ar sedzamības pakāpēm.

Par NYX Professional Makeup Total Control Drop Foundation un tā uzklāšanas knifiem:

Tonālā līdzekļa tekstūra ir ļoti šķidra, tas ir kā fluīds - tāpēc to vieglāk uzklāt ar speciālo otu, vai pirkstiem, tā panākot vislabāko rezultātu.
Tonālā līdzekļa finišs ir matēts, bet viņš nenodzēš sejas mīmiku, neveido maskas efektu.
Tonālais līdzeklis iesēžas āda, ātri nožūst un ir ļoti, ļoti komfortabls uz sejas ādas.
NYX Cosmetics Total Control Drop Foundation Brush pirms lietošanas iesaku to viegli samitrināt ar setting spray vai kādu ziedūdeni, tā panākot, ka klājums būs vieglāks, kā arī ota neuzsūks papildus tonalo līdzekli.

..Ļoti iesaku Total Control Drop Foundation Brush, bet neiesaku klāt ar sūkli, jo efekts nebūs tik skaists airbrush kā ar otu, tomēr, ja ir tikai sūklis iesaku to samitrināt vairāk kā ierasti. Vai gluži vienkārši klājiet ar pirkstiem. Pati ota veidota no labas kvalitātes sintētiskajiem sariem, rada burvīgu klājumu.


Par to, kā šī ota un tonālais līdzeklis sadarbojās vari skatīt manā Tonālā krēma testa video, kurā uzklāju, nēsāju un testēju dienas gaitās NYX Professional Makeup Total Control Drop Foundation tonālo:



Lai veiksmīga diena!
Ilze

*testa produkts


Nav komentāru

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma