Meklē blogā

Atsauksme :Gosh Eye Expression acu ēnas, Volume Serum tuša un acu zīmulis, konturēšanas stiks

Sveicieni šodienā!

Dienām kļūstot rudenīgākām nemanot iezogas vēlme pēc smokey tipa acu grima, kurš rada noskaņojumu  uz rūsganām, tumšām krāsām, ievelkot rudens lapu virpulī. Ieraugot šo Gosh Eye Expression 003 Urban Nature acu ēnu paleti, pirmais par ko es iedomājos ir rudens, vēsie rudens vakari, siltas peldas, kafijas dzeršana un tērzēšana ar draudzenēm. Vēlējos uzrakstīt atsauksmi par šiem produktiem, jo viņi ir tiešām kvalitatīvi.

Ļoti rudenīgas, piesātinātas, bet nosacīti atturīgas krāsas, kuras piešķir tēlam noskaņu par noslēpumainiem vakariem un siltām rudens dienām. Lieliski nostrādā acu ēnu matētā tekstūra, kas pieklusina skaļo zilo un zaļo toni- padarot to baudāmu, samtainu un dziļu.
Ļoti iepatikās Gosh Eye Expression brūnais tonis, kurš veido lielisku bāzi uz kuras var uzslāņot gan zaļo, gan zilo acu ēnu tonīti. Šī ir viena no tām paletēm, kuras uzklāšanai rekomendēju dabisko saru otas, jo tās paņems vairāk pigmenta un vieglāk to atdos uz plakstiņa. Ēnas ir mīkstas, patīkamas klājumā un tekstūrā kopumā. Gosh Eye Expression 003 Urban Nature rudenīgā palete patīkami pārsteidza, kaut arī, iztrūka matētās baltās ēnas, jāpiemin, ka trīs ēnas ir matētas, bet gaišā ēna ar satīna mirdzumu. Balto tonīti var izmantot gan kā izgaismotāju sejai, gan acu grimos.

Produkts, kurš mani patīkami pārsteidza, jo iepriekš lietojot šī zīmola tušas nebiju redzējusi tik perfektu rezultātu. Gosh zīmola skropstu tušas nemainīgi nekairina acis, nebirst un ir noturīgas, tie ir plusi ar kuriem esmu saskārusies lietojot šis tušas.  Tomēr, līdz šim nebiju atradusi savu tušu no šī zīmola. Neigaidot izmēgināju arī OK žurnālā pievienoto tušu apjomam Gosh My Favourite Mascara, kura mani ļoti pārsteidza lieliski sniedzot apjomu.

Tomēr  pats lielākais pārsteigums tika radīts ar šo  Gosh skropstu tušu ar visnotaļ savādo silikona birstīti, kura atgādina mazu  ķemmīti.
Šī  Gosh Volume Serum Mascara Black 001  tuša man atgādina uzacu ķemmīti, tikpat veiksmīgi, kā uzacu ķemme tā arī šī tuša izķemmē katru manu pat vismazāko skropstiņu - sniedzot vajadzīgo apjomu.
Kāpēc es tā fanoju par Gosh Volume Serum Mascara tušu?
Viņa ir uzslāņojama, ļaujot nožūt pirmajai kārtai var uzslāņot otro, kas veiksmīgi pagarina skropstas, ļoti labi izskatās apakšējā skropstu līnija, kura pie mana acu tipa ir diezgan nozīmīga acs proporcijas veidošanā.

Varu ieteikt šo skropstu tušu, ja tev ir hooded eyes acu tips, jo tāds ir man un es zinu cik grūti ir iegūt redzamas skropstas ar šo acu formu. Tuša ļoti noturīga un nekairina acis, tiešām labs pirkums.

Melnais acu zīmulis Gosh Giant Pro Kajal Black 001 lieliski veido bāzi tumšākiem acu grimiem, vai to var izmantot kā akcentu apakšējā ūdens līnijā. Šis zīmulis ir krēmīgs, bet ļoti labi iztušējās, noturīgs, bet kā jau visi šādi produkti perfekti izskatās pie tumšajiem acu grimiem. Tāpēc uzskatu, ka viņš būs labs palīgs vakara grima radīšanā.
Gosh Giant Pro Kajal  vāciņš labi piefiksējas, bet nav grūti noņemams, kas ir liels pluss, jo man ir pieredze, kad šāda veida vāciņiem ir problēmas ar normālu piefiksēšanos.

GOSH CCC Stick ir produkts uz kuru nebiju likusi nekādas cerības. Principā, kā jau ieraudzīju iedomājos, ka tā būs vilšanās jo nemīlu lietot krēmveida konturēšanas produktus. Jāsaka, ka mani pirmie secinājumi bija maldīgi.
Viss internets uzsprāga, kad Kardashian Beauty  laida klajā savu contour kit ar stick veida krēmveida kontūras zīmuli un izgaismotāju. Šis GOSH CCC Stick darbojās visnotaļ līdzīgi. Šis zīmulis ir krēmveidīgs, bet tad kad tiek iztušēts lieliski piefiksējas uz ādas, nav taukaina struktūra.  Ļoti  iepaticies šis zīmulis/korektors, ļoti ātri, precīzi vari konturēt seju, iztušēt ar pirkstiem vai sūkli/ otu un doties dzīvē, nedomājot par to, ka viņš pludos pa sejas ādu, kā tas mēdz notikt ar krēm-veida produktiem.
Labs produkts kurš patiks arī taukainas ādas īpašniecēm, jo Gosh CCC Stick lieliski piefiksējās, neradot taukainu sajūtu.

Acu grimms kuru atrādiju instagram kontā ir pats ātrākais un ērtākais veids, kā izveidot vieglu smokey tipa grimu.
Rudens ir atnācis strauji, bet skaisti, tāpēc atrādu jums rudens iedvesmotu grimu ar jaunajiem Gosh produktiem @goshcopenhagenlatvia Gosh Eye Xpression Eyeshadow Palette 10g 03 Gosh Giant Pro Kajal Black 001 Gosh Volume Serum Mascara Black 001 Produktus vari iegādāties interneta veikalā 1A.lv @1a_beauty Autumn has arrived very fast but beautifully! That is why I have done some Autumn inspired makeup looks with the newest Gosh products - Gosh Eye Xpression Eyeshadow Palette 10g 03, Gosh Giant Pro Kajal Black 001 and Gosh Volume Serum Mascara Black 001! You can purchase all these products at smartstore 1A.LV #makeupangel #beautygram #gosh #goshmakeup #bblogger #latvianblogger #makeuplook #instamakeup #hot🔥 #justmakeupvids #instavideo #makeupvideo #latvianbeautyblog #bblogger #goshmascara #goshvolumeserum #gosheyexpression #eyeshadowpalette
A post shared by Ilze Līkuma (@sieviskiba_makeup_angel) on
Šeit atrādu vel vienu versiju, kur izmantoju tieši tumši zilās un brūnās ēnas kombināciju.



Produktus mekē 1A.lv interneta veikalā beauty sadaļā

Lai skaista diena!
Ilze

*testa produkts


Nav komentāru

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma