Meklē blogā

Favorīti Dekoratīvajā kosmētikā Marts- Aprīlis

Čaviņš, meitenes!
Gribējās padalīties ar saviem favorītiem, kādu laiciņu lietoju vienu un to pašu, tāpēc šāds raksts netapa, tad nāca aktīvā Catrice un Essences testēšana tāpēc favorīti bija nolikti malā, bet varu droši teikt, ka pagājušajā mēnesī viss ir pārgrupējies manā kosmētikas plauktiņā un nu varu atkal droši runāt par dekoratīvās kosmētikas favorītiem.

Noteikti, kā viens no pirmajiem ir The Balm Voyage paletīte, ko saņemu skaistuma kastītē, kuru iesaku izmēģināt arī citiem, ja ir brīvie līdzekļi, kastītes saturs tiešām superīgs. Jauno paleti, kurā ir arī bronzeris(izmantoju konturēšanai) lietoju diezgan ilgi lai iztestētu visus plusus un mīnusus, vairāk gan ir plusu, tāpēc esmu uz šo produktu „uzsēdusies” un domāju, kādu laiciņu vel lietošu, viennozīmīgi tā būs paletīte, kuru ņemšu līdzi ceļojumos, jo viņā ir viss, kas nepieciešams, lai uzklātu sejas grimu.

Acu ēnas joprojām fiksēju ar UD eyeshadow primer potion viens no labākajiem produktiem, kāds man ir bijis , viss vienmēr turas savās vietās.

Iepatikās  lūpu palielinošais un mitrinošais Infracyte  Luscious Lips produkts, pat īsti netraucē tas ka mazliet lipīgs, lūpu āda ļoti labi tiek atjaunota un mitrināta arī tad, kad šis lupu spīdums ir „noēdies” no lūpām. Laikam šis  mēnesis ir lūpu spīdumu  mēnesis, jo roka stiepās arī pēc Gosh volumelip shine, īpaši patīkama ir vaniļas smarža, kas saglabājās kādu brīsniņu pēc uzklāšanas un jā – mitrinošās īpašības ari nav sliktas.

Runājot par lūpu produktiem, īpašu vietu manā sirdī ieguva  Essence Velvet Stick 05 plum perfect, netraucēja nedz vieglā krītiņa smarža, nedz kas cits, jo tonis ir perfekti skaists, nēsājās labi un lūpas nesausināja, kaut ari nav pats mitrinošākais no produktiem.

Catrice  rozā bāze, ir mans jaunatklājums un favorīts  Prime and Fine beautifying primer lieliski izgaismo un uzlabo sejas toni ar saviem maigi rozā pigmentiem, jā sastāvā ir silikons, bet viņš man pilnībā netraucē, pumpas no šī produkta nerodas un pats lielākais prieks, ka pateicoties šim produktam varu lietot Nars All day luminous weightless foundation, kas perfekti sadarbojās aršo bāzi.

Model Launcher  Dual Action Concealer – intensīvi lietoju lai rastos noteiktāks viedoklis, šobrīd pēc pus iepakojuma izlietošanas varu teikt, konsileris ir labs, bet tomēr sausina ādu ap acīm, krunciņās viņš tā vai tā ielīdīs, bet tā jau dara gandrīz visi konsīleri, šo vairāk patīk izmantot lai nomaskētu citas nepilnības uz ādas, vai kā otro slāni, ja izvēlos Essences all Ineed concealer palette rozīgo konsīleru lai nomaskētu zilos lokus + šo pāri, ja ir nepieciešamība pēc nofiksēšanas.

Nyx  HD caurspīdīgais pūderis joprojām ir manā topā, lietoju ikdienā, ļoti patīk, labi visu nofiksē uz sejas, negaišinot ādu.
MUA Pro- Base prime & conceal powder – uzlabo sejas toni piešķirot vieglu krāsu korekciju, bieži vien izmantoju to fiksējošā, caurspīdīgā pūdera vietā.

Bourjois Maxi Delight Bronzer – tuvojoties saulainākam laikam gribās piešķirt grimā ko dzirkstošu, mirdzošu, šis bonzeris gana gaišs priekš manas ādas, lai neizskatītos uzkrītoši, bet īpaši labi darbojās lai radītu siltākas, saules noglāstītas ādas efektu arī uz kakla un dekoltē zonas.
Izgaismotājs, šobrīd mana lielā apsēstība ir Catrice High Glow izgaismojošais pūderis, fantastiski skaists tonis, ļoti dabīgi, viegli izgaismo, bet ja ir vēlēšanas var uzslāņot lai iegūtu pasakainu mirdzumu.  

Runājot pat mirdzumu – esmu iemīlējusies Nyx vaigu sārtumā Ethereal – ļoti neitrāls tonis, vēss tonis ar siltu mirdzumu, kas nav kā glitera mirdzums, bet ļoti smalka maluma zeltaini-persiku toņa puteklīši, kas padara šo par perfekti neitrālu toni, kurā balansā ir gan siltais, gan vēsais pigments, klājās vienkārši burvīgi.
Catrice 3D Lash multimizer – ikdienas tuša, kur neprasa lieku  piepūli lai radītu pieņemamas, redzamas skropstas, ļoti viegli klājās, labi turas, neveido kunkuļus un nedrūp – kas gan vel no tušas ir vajadzīgs? :)
Divas nagu lakas, kuras iekarojušas manu sirdi – tie toņi, vienkārši fantastiski skaisti, platā otiņa, klājās labi, lieku divās kārtās, lai būtu izteikts piesātinājums Catrice  Ultimate Nail Lacquer #107 Robinson Coralsoe #114 The Sky So Fly fantastiski skaistas pavasara krāsas, kas iedvesmo ikdienā, noturība līdz trim dienām uz maniem nagiem.


Tādi mani favorīti, kā Jums?

Ilzux

3 komentāri

  1. Model Launcher konsīleris man ļoti patīk, lai gan nevaru nepiekrist Tevis teiktajam par to, ka sēžas rievās, tāpēc es vienmēr to kārtīgi "piecepju", un tad tas uzdevās patiešām labi. Man ļoti patīk šis konsīleris, tikai žēl, ka mājas lapā tas jau labu laiku ir izpirkts :(

    AtbildētDzēst
  2. Forši, ka tomēr atradi NARS palīgu un līdz ar to var izlietot produktu un gūt arī patīkamu efektu.
    Jau domāju par NYX pūderi, jo daudz pozitīva lasīts, bet man krājumos vēl vismaz 3, tāpēc lai nedaudz pagaida. Ja pareizi atceros, tad to salīdzina ar MUFE līdzinieku.
    Forša thebalm palete, pie tam, no skaistumkastītes kaut kas wow. Es jau pat piemirsu par šo kastīti. Būs nākotnei jāatzīmē.

    AtbildētDzēst
  3. Cik daudz favorītu :D Man vispār patīk visa mana kosmētika, ja varētu, visu iekļautu favorītos :D

    AtbildētDzēst

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma