Meklē blogā

The konjac Sponge/ Konjaka sūklis sejas attīrīšanai



The konjac Sponge

Izslavētais Konjaka saknes sūklis ir nonācis pie manis, tas ir sūklis, ko izgatavo no konjac auga saknēm( Amorphophallus konjac sakne) kurš aug Āzijas kontinenta Tālajos Austrumos. Amorphophallus konjac arī tiek pielietota kā ēdamā sakne un piemēram tiek izmantota Japāņu virtuvē. Šim izslavētajam sūklim, piemīt lieliska spēja ļoti maigā veidā attīrīt ādu, to netraumējot. Šis dabas brīnums ir nonācis manās rokās un aktīvi testējas jau divus mēnešus ( laiks tā skrien!) interesanta švamīte no dabiskām šķiedrām un tieši šī versija ir bagātināta ar zaļo mālu, kas īpaši piemērota taukainai un kombinēta tipa ādai.
Produkts ir 100% dabīgs un vegāniem piemērots.
Otru sūklīti, kas vairāk piemērota sausai ādai un nobriedušai ādai – testēja mana māte, kurai ir šāds ādas tips, šis sūklis ir ar rozā mālu, kas ir piemērots arī izteikti jutīgas ādas īpašniecēm.
.


Šo sūkli var lietot :

Lai attīru ādu no kosmētikas ( ar vai bez papildus putojošiem līdzekļiem)

Lai attīrītu arī jutīgākus ādas rajonus, kā āda ap acīm

Lieliski attīra poras un sejas ādu no ikdienas netīrumiem, pat lietojot tikai ūdeni


Darbībā:
Pirms lietošanas samitrini sūkli, tas pārvērtīsies no akmens cieta uz ļoti mīkstu, maigu un mazliet slidenu sūklīti, kā ari pieaugs apmēros vismaz divas reizes.



Apļveida kustībām, maigi attīrīt sejas ādu, vislabāk jau pa masāžas līnijām, lai veiktu sev mazu spa rituālu mājās.

Var lietot gan no rīta, gan vakaros, bet es izvēlos attīrīt vienu reizi dienā, tad, kad jūtu, ka ādai prasās papildus attīrīšana šādā veidā.

Pēc lietošanas izskalo sūkli, ļauj tam dabiski izžūt pakarot aiz aukliņas, kura izvērta caur sūklīti.

Jāpiemin, ka nevajadzētu mēģināt lietot sausā veidā un ka būtu vēlams mainīt katrus divus līdz trīs mēnešus, sliecos uz trim mēnešiem, jo jau tagad redzu, kā viņa sāk nolietoties.
Masāžas līnijas:



Rezumē:
Izmēģināju gan ar putojošiem līdzekļiem, gan bez tiem, ļoti foršs un interesants produkts, man patīk cik maigs tas kļūst kad samitrina. Pirmās sajūtas, atverot un paņemot rokās ir interesantas, jo sausā veidā, tas atgādina pumeka akmeni, tāpēc brīnumainās pārvērtības tas iegūst kļūstot mitram ;)

Notīra dekoratīvo kosmētiku tādu ka tonālo krēmu – ļoti labi, bet acu tušu bez putojošiem līdzekļiem īsti nenotīra, kaut bija pāris eksperimenti bloga vārdā ar tušas tīrīšanu bez putojošiem līdzekļiem, tikai ar sūkļa palīdzību.

Lietoju bez papildus putojošiem līdzekļiem 80% gadījumu, jo ļoti patīk, kā viņš attīra sejas ādu un poras, neradot nekādus iekaisumus, atjauno ādas elastību un rada svaiguma sajūtu.

Man māte ir pilnībā apmierināta ar sūkli, jo tas neradīja nekādu kairinājumu un bija ļoti mīksts, pati domāju, ka nākamo iegādāšos sausai ādai paredzēto sūkli, lai paeksperimentētu.


Vai es iegādāšos šo produktu atkārtoti ? Jā, noteikti, jo patika dabiskais, maigais veids, kā mana sejas āda tiek attīrīta.

Iespējams iegādāties Douglas veikalos, manīju ari Stockmann


Lai forša diena!
Ilzux 

*testa produkts


2 komentāri

  1. Man loti patik shitie suukliishi! Tiesham padara adu daudz maigaku.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Ļoti foršs produkts, galvenais, ka dabisks un nekairina sejas ādu :)

      Dzēst

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma