Meklē blogā

Konturēšana, izgaismošana un vaigu sārtums no Catrice



Catrice laida klajā ilgi gaidītos konturēšanas produktus,  Allround Contouring palette, kas lieliski papildināja jau esošo korektoru paleti ( viena no mīļākajām budžeta paletēm )principā jau tas ir "trends" konturēt seju, vai tikai izgaismot, bet, manuprāt, galvenais ir piemēroti lietot esošos produktus - bieži vien konturēšana nav nepieciešamība, bet pietiek tikai ar izgaismošanu un otrādāk.

Ko mēs panākam ar konturēšanu?  Spēlējoties ar optiskām ilūzijām, gaismu un tumsas saspēli veidojam izteiktāku sejas ovālu, mazinām uzsvaru  uz tā jau izteiktiem rajoniem, cenšoties "piedzīt seju" iedomātai perfektai simetrijai. Kaut gan, es ticu, ka bieži vien simetrija nav tas pēc kā tiecās – izceļot ko interesantu mēs sniedzam sejai individualitāti , nenojaucot savu unikalitāti, kas ir interesanti.
Vai arī - izvēlamies izcelt rajonus, kuriem cenšamies pievērst uzmanību,  piemēram,  gribās lielākas lūpas, izgaismojam virs augšlūpas rajona (centā, starp lūpu ^_^ uzkalniņiem ), negribam  tumšos lokus - izgaismojam utt.
Šajā konturešānas paletē ir  pieci toņi, kur viens no tiem ir izgaismotājs, uz iepakojuma norādīti klasiskie konturēšanas un izgaismošanas veidi, tāpēc  nav grūti  saprast, kas  un kā jādara.
Paši produkti, manuprāt, pacieti, tos prasās atjaukt ar tonālo krēmu, lai tie iegūtu plastiskāku tekstūru - īpaši priekš taukainas ādas, normālai un kombinētai ādai var droši uzklāt ar otu vai pirkstiem, taukainas ādas specifika ir tā, ka bieži vien šie krēmveida produkti noslīd no ādas ja tie ir pārāk cieti ( kad ir nepieciešama papildus piepūle to uzklāšanai).
Kopumā labs produkts par savu cenu, iegādes vērts.

Izgaismotājs High Glow  #010 LIGHT INFUSION, kurā esmu iemīlējusies, krēmīgs, neuzbāzīgs, labi pludinās, pietiks veselam stadionam lai izgaismotu sejas augstākos punktus pieri, vaigu kaulus, deguna galiņu, lūpu uzkalniņus & zodu. Skaists izgaismotājs, kas vairāk vēsā tonī nekā siltā, bet neuzbāzīgs tāpēc ideāls ikdienas izgaismošanā. Noteikti iesaku!

Blush Artist palete konturēšanai ar fantastiski skaistiem vaigu sārtumiem, patīk šādi trio jo viegli paķert līdzi un lietot citu krāsošanai, personīgajā lietošanā arī ērts, jo no šiem trim toņiem var izveidot kombināciju  vai sārtums + izgaismotājs vai tikai izgaismotājs kā vaigu sārtums. Divi mirdzošie toņi un viens matētais, klājās loti labi un iztušējās skaisti. Noturība uz sejas laba, aptuveni 5h līdz paliek mazliet blāvākas. produkts, kurš nebūs lieks nevienā kosmētikas somā.  Cik saprotu ir pieejami vairāki toņi, katrs varēs atrast ko sev vēlamu un saderīgu.

Sejas bāze Prime And Fine Beautifying Primer , kas ir perfekta jo tās apakštonis ir maigi rozīgs, ļoti labi atsvaidzina sejas ādu, palīdz kosmētikai turēties savās vietās un arī labi sader ar manu taukaino ādu - esmu iemīlējusies šajā bāzē un iesaku izmēģināt arī Jums :)
Starp citu, tās sastāvā ir arī E vitamīns, tāpēc ceru ari uz kopjošo īpašību šajā produktā & izgaismojošas daļiņas likvidē redzamās, mazās, ādas nepilnības.

Visi aprakstitie produkti manās acīs ir  Win-win produkti, kuri būtu jāizmēģina no šīs vasaras Catrice kolekcijas, cenas ir ļoti draudzīgas tāpēc, domājams varat ļauties eksperimentam!

Lai forši!
Ilzux

*testa produkts

3 komentāri

  1. Man kaut kā vairs neceļas roka neko mēģināt no catrice pēc tik daudz neveiksmēm :(
    Vienīgie produkti, kuri man ir gribulīšos, ir konsīleris un ēnu bāze.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Konsīleris ir labs, piefiksē labi... ēnu bāzi neesmu mēģinājusi :) Bet nu - parejo jau var paķeksēt uz rokas Drogās ;)

      Dzēst
  2. Konturēšanas palete neuzrunāja - pārāk neplastiska, kā plastilīns. Sausais konturēšanas komplekts gan sanācis baigi foršs Catrice firmai, izcils par savu naudu!:)

    AtbildētDzēst

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma