Meklē blogā

Kredo Micelarais ūdens & ķermeņa jogurts

Foto Ainārs Līkums

Mūsu pašu Dzintars laidis klajā „Kredo” sēriju jaunā un baudāmākā iepakojumā, solot labu kvalitāti un skaistu dizainu, jau sen mīlētai un iecienītai kosmētiskai sērijai, kuru arī es esmu iecienījusi dēļ vieglajām tekstūrām un labo efektivitāti, īpaši matu & ķermeņa produktus. Ar lielu interesi piekritu testēt šos produktus, jo mani uzrunāja micelārais ūdens acu kosmētikas noņemšanai, likās interesants risinājums, jo iepriekš no ši ražotāja šādu produktu nebiju manījusi.

Kosmētiskā sērija Kredo Natur piemērota jebkuram vecumam, tai skaitā jauniešiem un bērniem. Sērijas produktus var lietot arī cilvēki ar maigu un jutīgu ādu. Visi Kredo Natur sērijas produkti veidoti uz dabisko izejvielu bāzes, satur smiltsērkšķu eļļu vai ekstraktu, kā arī miltenes lapu ekstraktu. Atkarībā no produkta pielietojuma, dabisko komponentu iedarbība var tikt pastiprināta ar tādiem īpaši efektīviem ingredientiem kā hialuronskābe, alantoīns, A, E vitamīni, B5, alvejas ekstrakts. Krēmi bagāti ar augu eļļām.”

Mans viedoklis:

Es esmu jutīgas ādas īpašniece tāpēc mans lielais prieks ir maigais ķermeņa un sejas jogurts, kurš bija manā ceļojumu somā vecajā versijā, kad apciemoju siltās zemes un tiešām, es to atļāvos klāt uz sejas bez bailēm par to, ka tas varētu radīt kādu alerģiju vai negatīvu reakciju.

Diezgan droši klāju ar šo atjaunoto versiju un man patīk, ļoti viegls un ja gribās paķert līdzi kādā ceļojumā, lieki neapgrūtinot sevi ar sejas krēmu bundžiņām, šis būs īstais produktus, kuru varēsit lietot gan uz sejas, gan ķermeņa. Atjaunotais dizains ir baudāmāks un elegantāks, starp citu, šis produkts satur dabisko jogurtu, kas padara ādu maigu un starojošu.

Pati smarža ir liega, neuzbāzīga un netraucē, tekstūra viegla un jogurtīga, sasūcās ļoti ātri.

Aktīvās vielas:


Micelārais ūdens acu dekoratīvās kosmētikas noņemšanai


Tilpums -150 ml

Efektīvi noņem acu dekoratīvo kosmētiku. Dabiskais betaīns, E vitamīns un pantenols veicina skropstu un uzacu nostiprināšanos. Dabiskie miltenes lapu, smiltsērkšķu un alvejas ekstrakti mitrina un tonizē ādu.


Mana pieredze:


Lieliski tiek galā ar kosmētiku, neradot lieku piepūli – visa acu kosmētika attīrīta, vienīgais jāpiebilst, ka ar ūdens noturīgo tušu īsti negribēja tikt galā, nācās ilgāk mērcēt un mazliet parīvēt, tomēr ja nelieto ūdensnoturīgo acu tušu, tad šis produkts tev noderēs, smarža ir ļoti liega, neitrāla, acis nekairināja, priecē aktīvās vielas tādas kā:
Tomēr jāpiemin, kaut arī satur aktīvās vielas, tie nav eko produkti, kas gan man nekāda veidā nav traucējis tos lietot.
Sajūta uz sejas ādas ir komfortabla, tomēr prasās to noskalot ar ūdeni, pirms sejas krēma uzklāšanas.
Noteikti iesaku izmēģināt matu masku no šīs sērijas, tā ir viena no maskām, kas man pašai ļoti patīk, bet ar to, iepazīstināšu mazliet vēlāk ;)


Lai saulaini!
Ilzux

*testa produkti

8 komentāri

  1. Iespaidojos no iepriekšējā raksta un nopirku dažas Dzintara lūpenes :) Visas sarkanas :D

    AtbildētDzēst
  2. Micelārais ūdens būs jāizmēģina! Nezināju,ka Dzintaram ir.
    Iepakojumi,jā,tādi 80.gadu,bet,ja saturs foršs,tad vienalga :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. tie tak ir jaunie un dizainiski stilīgie iepakojumi :D bet kopumā tie iepakojumi maaaazliet iet uz labo pusi. manuprāt.cerams, ka ar šiem nevajadzēs nagus lauzt, kamēr atver.

      Dzēst
    2. Micelārais ūdens arī man bija interesants jaunums, iepakojumi... nu šie ir skaistāki ;)

      Dzēst
  3. Man tieši patīk iepakojumi, manuprāt, Dzintaram nepiestāvētu kaut kas super wow mega elegants, piemēram :D

    AtbildētDzēst

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma