Meklē blogā

Kosmētika ballētājiem - labākie produkti! Video + Vlogs



Sveicieni šodienā!


Es vēlējos padalīties ar tiem produktiem, kurus lietoju tad, kad jādodas uz pasākumiem. Tie ir absolūtie favorīti, kuri ir pārbaudīti dažādos apstākļos, gan karstā laikā, gan vēsā, bet tie viennozīmīgi darbojās. Tieši tāpēc izveidoju video kurā apskatu gan matu, kopjošos sejas un kosmētiskos favorītus, runājot par īstiem pasākumiem, kuros lietoju šos produktus. Nesen guvu iespēju piedalīties Parfois rudens/ ziemas kolekcijas prezentācijā "Herself" kura bija piepildīta ar ļoti skaistiem aksesuāriem, kā jau ierasts gribējās nopirkt visu veikalu. Esmu pamanījusi, ka Parfois veikalā var atrast ļoti interesantas somiņas, dažādos izmēros, tonalitātēs, kuras atbilst jaunajām modes tendencēm.



Šajā prezentācijā lietoju jauno dekoratīvās kosmētikas favorītu no NYX Cosmetics Super Cliquey Matte Lipstick , kura ir fantastiska matējoša lūpu krāsa, kuru uzklājot nav jāsatraucās, ka viņa sāks izsmērēties. Kaut arī tā atstāj nospiedumus uz ūdens glāzes, tā ir tik noturīga, pigmentēta, ka izskatās lieliski vairāku stundu garumā.



Otra prezentācija bija ļoti interesanta, jo tajā viens no maniem mīļākajiem zīmoliem Loccitane prezentēja Divane sērijas atjaunoto versiju. Šī sērija paredzēta ādai kurai ir nepieciešama papildus anti age kopšana. Pati seja eļļa ir dažādu ekstraktu un eļļu maisījums, bet tās zvaigzne ir tieši salmenes augs, kurš ar savu unikālo spēju nenovīst arī pēc auga nogriešanas, kas arī piesaistījis Loccitane ekspertus, dodot iedvesmu un avotu anti age produktam.

Kaut arī es neesmu eļļu cilvēks, tomēr pati ideja un produkts, cik mēģināts ir ļoti patīkamas tekstūras.


Šajā prezentācijā izvēlējos tumšus, piesātinātus, brūnus zemes toņus acu un lūpu makeup, atzīšos, ka nevarēju iedomāties, ka tik ļoti iemīlēšu Nyx cosmetics liquid suede metallic lipstick. Tieši metāliskās versijas klājās tik plānā kārtiņā, ka nerada smaguma sajūtu uz lūpām, noturība burvīga, pigments ļoti piesātināts.



Tajā brīdī , kad es sapratu, ka man ir daudz specifisku favorītu, kurus lietoju tieši uz pasākumiem, sapratu, ka ir jāveido video.
Par daudziem citiem, ne tikai dekoratīvās kosmētikas produktiem varat dzirdēt manā video kā arī, ieskats pašos pasākumos.

Video apskatīju produktus
Schwarzkopf Gliss Kur Fiber Therapy
L'Oreal Professionnel Mythic Oil
Dove Oxygen Moisture Root Lift
Schwarzkopf Professional Osis+ Session Label Volumizing Mousse
Schwarzkopf Professional Osis+ Session Label Powder Cloud
Kiehl's Calendula Deep Cleansing Foaming Face Wash
The Ordinary. Hyaluronic Acid 2% + B5
Artistry Hydra-V™ Vital Skin Serum ConcentrateDNC hialuronskābes gēls
ELEMIS Pro-Collagen Hydra-Gel Eye Masks
Vichy Liftactiv Serum 10 Supreme
Vichy Slow Age
Urban Decay Primer Potion
Maybelline Color Tattoo 24Hr Eyeshadow Creamy Matte
Too Faced Bulletproof 24 Hour Shadow Liner
Colourpop cosmetics
NYX Cosmetics Super Cliquey Matte Lipstick
Nyx cosmetics liquid suede metallic lipstick
The Body Shop Star Stamp Liner


Lai mums skaista diena!
Ilze

Nav komentāru

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma