Meklē blogā

NYX Professional Makeup Contour Intuitive Eye and Face Sculpting Palette

Sveicieni šodienā!

Vēlos padalīties ar Contour Intuitive Eye and Face Sculpting Palette acu ēnu paletēm no NYX Professional Makeup rudens jaunumiem. Jau kādu laiku manā kosmētikas plauktā, šīs skaistās acu un sejas ēnu paletes ir sevi parādījušas pietiekami skaidri, lai varu jums uzrakstīt atsauksmi par šiem NYX Cosmetics produktiem.
Šīs ir interesantas, daudzfunkcionālas paletes jo satur visu nepieciešamo, lai veiksmīgi un ātri izveidotu makeup look, gan ikdienā, gan kādā svētku reizē.
Palete sastāv no diviem izgaismotajiem, vaigu sārtuma, sešiem acu ēnu toņiem, kur ir kombinēti gan matētie toņi, gan satīna toņi.

Manās rokās ir nonākušas divas Contoure intuitive paletes tās ir Jewel Queen & Amplify paletes.

Kopš ieguvu šīs Contoure Intuitive paletes, es esmu viņās iemīlējusies, jo manuprāt viņās ir viss, kas ir nepieciešams, lai izveidotu skaistu grimu. Īpaši gribu izcelt to, ka izgaismotāji ir mazliet duochrome tāpēc tos uzslāņojot uz acu ēnām vari iegūt interesantu efektu. Visu šajā palete var izmantot kā acu ēnas, arī vaigu sārtumu, īpaši burvīgi izskatās bronzīgais vaigu sārtums uz visa acs plakstiņa, tas tik skaisti izceļ zilo acu krāsu.
Paletes nav krītainas, visi pigmenti labi uzslaņojās, iztušējās un sadraudzējās savā starpā. Matētie toņi mazliet vieglākas pigmentācijas, viegli pūderaini, bet uzslāņojot var panākt nepieciešamo intensitāti. Dienas laikā acu ēnas nezaudē savu intensitāti un nepazūd no plakstiņiem. Īpaši noderīgi tiem, kuri vēlās kombinēt klasiskas matētas acu ēnas ar skaistām satīna ēnām. Contoure Intuitive paletes ērtais formāts un izpildījums padara to par ideālu līdzi ņemšanai kādā ceļojumā.

Contoure Intuitive palete Jewel Queen

Manā skatījumā tā ir izteikta rudens palete, jo sevī satur visus piesātinātus, rudenīgus toņus, skaista lai veidotu dažādus vakara grimus. Palete balansē starp siltajiem un vēsajiem toņiem. Contoure Intuitive paletes Jewel Queen violetais, pelēkais, dziļi zilais tonis un siltais zeltainais, rudens lapu tonis, kurš sevi atklāj bronzerī/ vaigu sārtuma, kuru izmantoju arī kā acu ēnas. Starp diviem izgaismotājiem, viens no tiem ir izteikti balts, bet otrs silts duochrome tonis, kurš lieliski izskatīsies kombinācijā ar matēto brūno un krēma krāsu, kā akcents uz kustīgā plakstiņa.
Kombinējot izgaismotāju uz plakstiņa ar violeto vai zilo acu ēnu iegūsi ļoti interesantu un piesātinātu rezultātu. Variantu ir ļoti daudz, tikai jāmēģina un jāeksperimentē. Tieši tāpēc vēlējos padalīties ar jums ar atsauksmi un krāsu swatch, lai pilnvērtīgi varat novērtēt paleti.

Attēlos redzama paletes swatches pirmais triepiens veikts ar pirkstu, bet otrais ar plakano otiņu.

Kā redzams duochrome tonis labi pamanāms, tāpat, kā izteikti sudrabainais izgaismotājs.

Savā instagram kontā publicēju grimu ar šo paleti, uz lūpām uzklātas NYX Cosmetics liquid suede metallic matte lūpu krāsa


Contour Intuitive  Amplify palete

Contour Intuitive Amplify acu ēnu palete ir mana komforta zona, viņā ir skaisti violeti toņi, kuri tik lieliski izskatās un klājās.
Šajā paletē ir veseli četri matētie toņi, kuri kombinējās ar diviem satīna toņiem, krāsaina palete krāsainai dienai. Amplify paletē īpaši skaists ir mint zaļganais tonis, kas ļoti labi kontrastē ar violeto un padara interesantu jebkuru acu grimu, kā akcents, kas izceļ un pievērš uzmanību.
Contour Intuitive Amplify paletes abi izgaismotāji ir duochrome, uzskatu, ka tie ir galvenie trumpji! Zilgani balts izgaismotāja tonis, kurš liegi lāsumo ar violetu atblāzmu un persiku tonis, kura atblāzma ir maigi vēsi rozā. Šīs paletes vaigu sārtums ir ļoti klasisks, matēts ikdienas vairgu sārtums, kurš iztušējās pietiekami labi, kā arī, nepazūd visas dienas garumā.



Izmantoju šo paleti arī šajā grimā


Abas šīs paletes ir ļoti skaistas, skaidri zinu, ka tās būs mana kosmētikas galdiņa biežas vieses arī turpmāk.

Meklē šis un vel trīs paletes NYX Cosmetics veikalā Rīgā, Aspazijas bulvārī 32


Lai skaista diena!

Ilze

*testa produkts

Nav komentāru

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma