Meklē blogā

River Island jaunā rudens/ ziemas kolekcija 2017

Sveicieni šodienā!

Kādu laiciņu atpakaļ piedalījos River Island jaunās rudens ziemas kolekcijas prezentācijā un ballītē, kā jau ierasti šis veikals priecēja ar fantastiski skaisto aksesuāru nodaļu, kurā mani uzrunāja pilnīgi viss. Labi, tik traki jau nebija, bet īpaši iekrita sirdī un prātā pūkainās somiņas. Protams, ka tas ir pilnīgi nepraktisks aksesuārs, bet silda sirdi drēgnajos rudens vakaros.


No modes tendencēm tika atrādīti audumi dažādās rūtīs, kas gan nav mans  favorīts, vismaz ne šajā rudenī. Ļoti burvīgi izskatījās modes blogerēm rūtainie drēbju paterni, ticu, ka daudzām kurām piestāv ģeometriskie raksti tas būs rudens labākais pirkums.

Pašā pasākumā valdīja forša un pozitīva atmosfēra, ne tikai pateicoties jaukajai pasākuma vadītājai, bet arī tam, ka Douglas makeup meistarītes palīdzēja veidot skaistus uz rudens/ziemas tendencēm balstītus makeup look tiem viesiem, kuri to vēlējās.

Man kā  izteiktai puķīšu, rakstu un izšuvumu mīlētājai visspēcīgāk uzrunāja rudens aktualitāte ar izšuvumiem, gan uz audumiem, gan ādas. Pašas ādas drēbes kopumā ir viena no aktualitātēm, kura man liekās ērta un skaista.

Ādas drebēs ir viens no maniem personīgajiem favorītiem īpaši apvienojumā ar sievišķīgiem, koķetiem izšuvumiem.
Kafijas mīļotājus priecēja Costa Coffee stends, kur varēja nobaudīt viņu garšīgo kafiju kombinācijā ar dažādiem pieniem ( sojas, parasto, zema tauku satura pienu) Es ikdienā apmeklēju Costa Coffee tāpēc tā bija patīkama atkalredzēšanās.
.

Aktuālā sarkanā krāsa ir aizmirsts viesis manā garderobē jau vairāk kā desmit gadus, bet šajā sezonā tā ir viena no must have krāsām. Labi, ka mīlu to aksesuāros un grimā, tā piešķiļot rudens noskaņai mazliet vairāk uguntiņas. Protams rozā tonis uzņem savus apgriezienus, kas manuprāt ir lielisks sarkanā sabiedrotais.


Kopumā, joprojām žēl, ka River Island netirgo Plus izmērus, bet tām, kurām ir standarta izmēri - noteikti iesaku iegriezties šajā veikalā, jo piedāvātais sortiments ir plašs, interesants. Pati apģērbu kvalitāte ir diezgan laba. Aksesuāri ir dievīgi un tā būs mīlestība uz mūžu!
Draudzene stāsta, ka viņu apavi ir ļoti ērti, kāda ir jūsu pieredze ar šo zīmolu? Patīk/ Nepatīk?


Lai skaista diena!
Ilze

p.s bildes gan no personīgā arhīva, gan Fotogrāfa Jura Zolberga fotgrāfētās.

1 komentārs

  1. love it! especially the bags :)

    xxx

    anna from http://www.mimundonormal.pl/look-186/

    AtbildētDzēst

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma