Meklē blogā

The Ordinary kosmētikas fenomens

Sveicieni šodienā!

The Ordinary fenomens, viss internets ir burtiski uzsprādzis. Vai tiešām The Ordinary ir tik brīnumains kopjošās kosmētikas zīmols, kurš  izvēlās radīt visiem pieejamu kopjošo kosmētiku tā piespiežot visai kosmētikas industrijai aizdomāties? Skaidrs ir tas, ka šis zīmols ir gana skaļš, lai es to izmēģinātu. The Ordinary  ir viens no DECIEM kompānijas zīmoliem, šī kompānija sevī apvieno dažādu cenu kategoriju zīmolus kopjošai un arī dekoratīvai kosmētikai. Visi šīs kompānijas produkti ir brīvi no parabēniem, sulfātiem, minerāleļļām un netiek testēti uz dzīvniekiem. Cik es esmu sakārusies ar DECIEM zīmola produktiem, tie ir kvalitatīvi un labi, esmu lietojusi viņu dārgāko hiāluronskābes versiju,manuprāt bija diezgan laba.


 
The Ordinary sērija sevī nes kvalitatīvus, tīrus un funkcionālus produktus, kuri ir samērā budžetam draudzīgi jo nav pārslogoti ar papildus sastāvdaļām, kas arī ir pašas dārgākās krēmos un serumos.

Piemēram, ja tev ir nepieciešama hiāluronskābe tad tu to arī saņem utt. Ir pieejami bāzes krēmi, kas darbojās kā labs mitrinošs krēms, bet ja vēlies kādu bonusu - piepērc klāt serumu, kas atbilst tavas ādas vajadzībām. Man patīk šī mājas ķīmiķošana un tā nav tik sarežģīta jo pie katra produkta ir lietošanas ieteikumi, kā ari, ar ko tas vislabāk kombinējās.

Sākšu ar produktu, pēc kura lietošanas redzēju vislielākās pārmaiņas savā ādā! 

The Ordinary "Buffet" Multi-Technology Peptide Serum tas ir peptīdu serums, kuru lietoju katru vakaru uz sejas un kakla ādas vairāk par diviem mēnešiem un es redzu pozitīvas pārmaiņas. Sejas kontūras ir kļuvušas jaunavīgākas, mīmikas krunciņas mazāk redzamas un ādas stāvoklis uzlabojās.Peptīdi stimulē ādas olbaltumvielu sintēzi – kolagēnu un elastānu, pateicoties kuram āda kļūst elastīgāka, gludāka, mitrināta, samazinās grumbiņu dziļums, āda izskatās jaunāka.
Kas ir peptīdi? Tie ir savienojumi, kuri stimulē ādas olbaltumvielu sintēzi, tas ir kolagēna un elastāna sintēzi, kā rezultātā āda kļūst jaunavīgāka, gludāka, mitrināta, samazinās grumbiņu dziļums atjaunojās elasticitāte. Viens no produktiem, kas tiešām darbojās un man ļoti patīk.
Cik es esmu lasījusi peptīdiem ir dažādas funkcijas, tāda kā atjaunojoša funkcija, kas palīdz atjaunot ādas šūnas dažādos slāņos, uzlabojot vielmaiņu, atslābinošā funkcija, tādējādi darbojās kā savdabīgs botoks ( kā jau novēroju mimikas krunciņas mazinās).
Vel izteikti spēcīgi es sajutu tieši nostiprinošās īpatnības, jo man ir jutīga āda, bet lietojot šo produktu ādas aizsargspējas vairojās, tā nav tik neadekvāti jutīga.

The Ordinary "Buffet" Multi-Technology Peptide Serum produktu iesaku 100% jo viņš ir katra ieguldītā centa vērts.

Sastāvs: Aqua (Water), Glycerin, Lactococcus Ferment Lysate, Acetyl Hexapeptide-8, Pentapeptide-18, Palmitoyl Tripeptide-1, Palmitoyl Tetrapeptide-7, Palmitoyl Tripeptide-38, Dipeptide Diaminobutyroyl Benzylamide Diacetate, Acetylarginyltryptophyl Diphenylglycine, Sodium Hyaluronate Crosspolymer, Sodium Hyaluronate, Allantoin, Glycine, Alanine, Serine, Valine, Isoleucine, Proline, Threonine, Histidine, Phenylalanine, Arginine, Aspartic Acid, Trehalose, Fructose, Glucose, Maltose, Urea, Sodium PCA, PCA, Sodium Lactate, Citric Acid, Hydroxypropyl Cyclodextrin, Sodium Chloride, Sodium Hydroxide, Butylene Glycol, Pentylene Glycol, Acacia Senegal Gum, Xanthan Gum, Carbomer, Polysorbate 20, PPG-26-Buteth-26, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Trisodium Ethylenediamine Disuccinate, Ethoxydiglycol, Sodium Benzoate, Caprylyl Glycol, Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol, Chlorphenesin.


Niacinamide 10% + Zinc 1% ir otrais produkts, kurš ir radījis labas pārmaiņas manā sejas āda, tieši tāpēc vēlos padalīties atsauksmē. Interesanti, ka manai draudzenei, kurai ir taukaina āda ir līdzīgas sajūtas, jau pēc mēneša lietošanas. Šis produkts, Niacinamids ( B3) vitamīns 10% koncentrācijā palīdz mazināt ādas taukošanos, kopā ar cinku 1% mazina iekaisumus un nostiprina ādas aizsargspējas. DECIEM neiesaka lietot Salicylic Acid pret pumpām, bet gan iesaka šo risinājumu un jā, tas ir iedarbīgs. Cik saprotu Salicylic Acid var lietot pie periodiskām pumpām, kad uzmetās kāds izsitums utt bet nobriedušām personām labvēlīgāk iedarbojās tieši šī kombinācija, kas neizsausina sejas ādu! Kā arī retinola serums ( pret pumpu un anti age iedarbība), par ko gan ir atsevišķs stāsts, to domāju lietot ziemas tumšajos mēnešos. Man loti patika efekts, jo tas ko es redzu ir āda, kurai nav tik daudz aizdambētu poru un pumpiņas metās daudz retāk. Lietoju ne katru dienu, jo produkts ir ļoti aktīvs, ik pāris dienas no rītiem, pirms krēma uzklāšanas. Ļoti iesaku taukainas ādas īpašniecēm!

Sastāvs:Aqua (Water), Niacinamide, Pentylene Glycol, Zinc PCA, Tamarindus Indica Seed Gum, Xanthan Gum, Isoceteth-20, Ethoxydiglycol, Phenoxyethanol, Chlorphenesin.


Hyaluronic Acid 2% + B5 produkts kurš bija diezgan labs, bet tomēr, man neradīja pārsteiguma sajūtu. Šīs ir serums, kurš sastāv no hiāluronskābes, dažāda izmēra molekulām, kuras ieiet pat dziļākajos ādas slāņos, piesaista mitrumu un notur to sevī, neļaujot ādai zaudēt mitrumu. Problēma ar hiāluronskābes produktiem ir tāda, ka bieži vien ražotāji lieto liela diametra molekulas, kuras tiek tikai virsējos ādas slāņos, tā sniedzot īslaicīgu veldzējumu. Ja šis molekulas ir dažāda diametra tās spēj veiksmīgi nokļūt arī dziļākos slāņos. Produkts ir labs un manai draudzenei patīk, tikai man tas neradīja tik labu efektu kā DNC hiāluronskābes! Tomēr uzskatu, ka šis ir pirkšanas vērts, īpaši ja vel neesat lietojuši hiāluronskābes serumus, lieliski der visām vecuma grupām.

Sastāvs:Aqua (Water), Sodium Hyaluronate, Sodium Hyaluronate Crosspolymer, Panthenol, Ahnfeltia Concinna Extract, Glycerin, Pentylene Glycol, Propanediol, Polyacrylate Crosspolymer-6, PPG-26-Buteth-26, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Trisodium Ethylenediamine Disuccinate, Citric Acid, Ethoxydiglycol, Caprylyl Glycol, Hexylene Glycol, Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol, Chlorphenesin.


Katrs produkts ir iepakots skaistā stikla trauciņā ar uzskrūvējamu vāciņu, kurā ir pipete. Tilpums 30ml

Lai iegūtu papildus mitrināšanu -Hyaluronic Acid 2% + B5 cena 6,80

Lai mazinātu ādas taukošanos un nostiprinātu tās aizsargspējas -Niacinamide 10% + Zinc 1%  cena 5,90

Lai atjaunotu ādu, uzlabotu kopējo izskatu un jaunavību- The Ordinary "Buffet" Multi-Technology Peptide Serum  cena 14,80

Iespējams iegādāties no viņu oriģinālās lapas, kur bezmaksas kurjera piegāde ir pasūtījumiem no 25euro  
http://theordinary.com/

Vai jau pamēģinājāt kādus līdzekļus no ši zīmola?Ja tā, tad kas īpaši patika? Gribēju iegādāties C vitamīna suspensiju, domāju, vai nebūs pārāk kairinoša

Lai forša diena!
Ilze

Nav komentāru

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma