Meklē blogā

Atsauksme: Douglas Focus sejas maskas, skrubis


Sveicieni šodienā!

Laiks kad ārā paliek mitrāks un vēsāks ir ideāli piemērots sevis lutināšanai ar kādu izmeklētu kafiju interesantu grāmatu un sejas masku, tā gūstot siltu baudījumu arī lietainā laikā. Rudens ir skaists laiks, bet viņš atnāk tik pēkšņi, ka ir ļoti grūti pārslēgties no vasaras režīma arī sejas ādas kopšanā. Rudens sejas ādas kopšana – tās ir sejas maskas un biezākas, barojošas tekstūras, kuras neizslēdz mitrināšanu.
Produkti, kurus visbiežāk izmēģinu ir sejas maskas, jo to rezultātu var redzēt zibenīgi, ja produkts ir labs un kvalitatīvs – sejas āda izskatās svaigāk, skaistāk, vitālāk.



Izmēģināju šos Douglas Focus līnijas produktus: Clear focus, Sensitive focus, Nutri focus trīs dažādi produkti, trim dažādiem ādas tipiem, bet lieliski noderēja manai ādai lai tās lietotu trendīgajā multi masking stilā.

Principā, ja neskaita, ka tas ir kārtējais trends, tas ir viens no visloģiskākajiem šajā sezonā – katrai ādas zonai ir savas vajadzības, pat ja tev ir taukaina āda, vaigu āda ir daudz jutīgāka un tai ir nepieciešams lielāks kopjošais efekts. Bieži vien ir dzirdēts mīts, par to, ka ir nepieciešams lietot sejas masku atbilstoši vecumam, bet es tam nepiekrītu, jo uzskatu, ka attīrošās, mitrinošās un barojošās sejas maskas ir jālieto jebkurā vecumā, kad ir tāda nepieciešamība. Domāju, ka sejas āda ir labākais rādītājs - ja ir nepieciešamība pēc barošanas vai sejas mitrināšanas tad lieto piemērotus produktus utt.


Solis 1. Sejas ādas attīrīšana ar Clear Focus Purifying scrub Lime Pearl & Tea Tree ( produkts paredzēts taukainai un kombinētai sejas ādai)

Gel veida struktūrā paslēpti mazi, bet ļoti maigi, efektīvi attīroši abrazīvie elementi, kuri nekairinot attīra sejas ādu no atmirušajām šūnām, atbrīvo poras un vitalizē ādu. Lielisks sejas skrubis, kura sastāvā ir tējas koka eļļa, laims un šī sviests, kurš mitrina, kopj un nesausina maigo sejas ādu.



Ideāls skrubis! Ļoti iepatikās, jo tiešām, āda netika sausināta! Kaut arī paši abrazīvie elementi ir ļoti maigi, smalki, tie lieliski attīra ādu to nekairinot. Noteikti ieteiktu izmēģināt taukainas/ kombinētas ādas īpašniecēm, jūs viņā iemīlēsities.


Kā lietot sejas skrubi?

Lietošana diezgan klasiska, samitrinām seju, iespiežam nelielu daudzumu produkta plaukstā un masējošām kustībām uzklājam skrubi uz mitrās sejas ādas. Kustības ir apļveida, neradot izteiktu papildus spiedienu uz sejas ādu. Noskalojam seju ar tīru ūdeni.

Solis 2. multi masking kombinējam sejas maskas ar Douglas Focus Sensitive Comforting Soothing Mask & Douglas Focus Nutri Velvety Repair Mask

Douglas Focus Sensitive Comforting Soothing Mask (mitrinoša, nomierinoša sejas maska)

Sejas maska, kas būs lielisks sabiedrotais visiem ādas tipiem. Jutīga, iekaisusi un mitrumu zaudējusi sejas āda? Tad šī būs tava must have maska! Šī maska nomierina, nostiprina un līdzsvaro jutīgu ādu. Sastāvā esošas rīsu ekstrakts, šī sviests nomierina, kopj un mitrina jutīgo sejas ādu.

Mitrinoša sejas maska, kura kopj un saudzē jutigo ādu – šo lietoju gan uz visas sejas/ kakla ādas, gan kombinējot ar barojošo sejas masku. Pēc šis maskas lietošanas negribās lietot sejas krēmu, jo āda ir pabarota, piepildīta un sajūtu līmenī ir ļoti komfortabli, nav velkošās sajūtas, apsārtumi un iekaisuma procesi mazinās.


Douglas Focus Nutri Velvety Repair Mask ( atjaunojoša sejas maska).

Sejas maska, kas domāta sausas un ļoti sausas ādas kopšanai. Izteikti bieza, krēmveidīga, barojoša sejas maska, kuru lietoju vaigu rajonā, kuri ir paši jutīgākie pret temperatūras svārstībām. Produkts, kurš lieliski iederas Rudens/ Ziemas sejas ādas kopšanas rutīnā. Sastāvā esošā makadēmijas riekstu eļļa kombinācijā ar Šī sviestu veic barojošo un atjaunojošo, mitrinošo funkciju.

Šo produktu devu testēt savai draudzenei, kurai ir normālas un sausas ādas kombinācija, viņa bija sajūsmā, jo efekts bija acīm redzams. Sejas āda palika starojoša, veselīga un jaunavīgāka, sausuma un velkošas ādas sajūtas tika mazinātas.

Kā uzklāt sejas masku?

 Kā lietot sejas masku tas ir pašsaprotami, bet tas, ka to ir jāuzklāj uz attīrītas, tīras ādas, ir vērts atgādināt, bieži vien uzlieku uz sejas siltāku drāniņu lai poras tiktu atvērtas. Klāju uz tīras nosusinātas sejas ādas.
Manā sejas ādā pati taukainākā zona ir T- zona, piere, deguns,zods kur klāju kopjošo masku, uzklāju redzamā slānītī, tad kombinēju ar barojošo masku uz vaigiem, kur āda ir mazāk taukaina un esmu pamanījusi, ka šajā rajonā periodiski gribās uzklāt ko barojošāku, dziedējošāku, lai mazinātu iekaisumus.

Sākoties vēsākam laikam tieši vagu zona ir visjutīgākā pret vēju un lietu, tā mēdz veidot apsārtumus, no taukainas ādas tipa tā pāriet uz kombinētu ādas tipu, kuram ir jāpievērš papildus rūpes. Barojošo masku ir ieteicams turēt 15 min, bet mitrinošo vari noņem jau pēc 10 min, abas šīs maskas noturēju aptuveni 20min un man ļoti patika efekts!

Vienmēr noskaloju ar aukstāku ūdeni ūdeni, lai aizvērtu poras.

( attēlā redzams pirmais no augšas mitrinošā maska, bet otrais barojošā maska).

Solis 3. Noskalo seju un pasmaidi  jo šodiena ir izdevusies! 

Pozitīva attieksme un rūpes par sevi ir svarīga dienas sastāvdaļa.

Informācija/ ieteikumi

Produkti nesatur parabēnus

Produkti ir dermatoloģiski un oftalmoloģiski pārbaudīti, tomēr nevajadzētu klāt tuvu acu zonai.

Produkti ražoti Francijā

Katra produkta tilpums ir 75ml

Produktu cena Douglas veikalos :

Douglas Focus Clear Purifying Scrub 14,99euro

Douglas Focus Sensitive Comforting Soothing Mask 19,99 euro

Douglas Focus Nutri Velvety Repair Mask 19,99 euro



Gala atsauksme: Douglas Focus produkti nebeidz pārsteigt. Lietojot šo sejas skrubi, āda tika attīrīta ļoti maigi un patīkami, tāpēc noteikti ieteiktu to izmēģināt. No sejas maskām man ļoti iepatikās barojošā maska, jo tā lieliski tika galā ar apsārtušo vaigu rajonu, to nomierinot, barojot un mitrinot. Viennozīmīgi produkti ir tā vērti, lai tos izmēģinātu – droši aizejiet uz Douglas veikaliem, paprasiet kādu paraudziņu vai aplūkojiet tās tuvāk!


Lai skaista diena!

Ilze

*testa produkts

1 komentārs

  1. Man ir tā saucamā normālā tipa āda! Un es nevaru saprast kuru masku la pērk! Var būt arī no citas firmas-bet nevaru liedomāties kuras!

    AtbildētDzēst

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma