Meklē blogā

Artistry Supreme LX prezentācija un pirmie iespaidi

Sveicieni šodienā!

Kādā saulainā rudenīgā rītā, guvu iespēju pievienoties uz ļoti interesantu produktu prezentāciju, no Artistry, kurš kā zīmols mani nav pievīlis, ne ar produktu kvalitāti, ne izpildījumu, kas manuprāt ir retums. Šoreiz tiku iepazīstināta krāšņā, izsmalcinātā atmosfērā ar izsmalcinātu produktu Supreme LX sejas un acu krēmu.  





Šo ekskluzīvo krēmu sastāvdaļā  ir daudzas vērtīgas sastāvdaļas, tai skaitā zaļo acerolas ķiršu un spinātu lapu ekstrakts – antioksidanti, kas uzlabo ādas aizsardzību pret ārējās vides kairinājumiem, un palīdz tai izskatīties jauneklīgākai.
 Viena no galvenajām sastāvdaļām ir Gardenia Grandiflora, ekskluzīvais CellEffect24 komplekss papildina gardēnijas cilmes šūnu ekstraktu un palīdz ādai uzlabot spēju pašatjaunoties. Šī jaunākās paaudzes tehnoloģija ir bagātīgi papildināta ar 24 karātu zeltu, kas stiprina ādas šūnu maiņu un atstaro gaismu, padarot grumbiņas mazāk pamanāmas, un patentēto Kardiolipīnu un L-karnozīnu, kas palielina ādas spēju veidot enerģiju.

Kokteiļu bārā XIII  mums ne tikai prezentēja šo interesanto produktu, bet arī  guvām iespēju pašas savām rokām sajaukt vitamīnu kokteiļus. Tā bija pirmā reize, kad  es atrados aiz bāra letes, jaucot veselības kokteili.

Atgriežoties pie sajūtām par produktu, ja kādu laiku lietojot Supreme LX acu krēmu:
To ko es sajutu, kad uzklāju šo acu krēmu, tā ir mazliet kņudinoša sajūta zem acu rajonā. Kņudināšana nav nepatīkama, drīzāk sajūta, ka tiešām kaut kas notiek, bieži vien tā mēdz būt no C vitamīna krēmos. Sajutu izteiktu mitrinošu sajūtu, kaut arī pats produkts ļoti ātri absorbējās. Šobrīd lietoju jau otro nedēļu un sajūtas ir ļoti labas, zem acu rajons ir mitrināt un āda jūtās mazliet tvirtāka. Pirmās sajūtas ir labas, tāpēc turpināšu testēt un dalīties savās sajūtās. Joprojām meklēju to īsto un vienīgo krēmu, tāpēc lieku lielas cerības uz šo acu krēmu.


Turpināšu testēt produktu un noteikti dalīšos sajūtās šeit blogā un instagram kontā!
Lai skaista diena
Ilze

Nav komentāru

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma