Meklē blogā

Atsauksme par Look Incredible - Deluxe Beauty Box

Sveicieni šodienā!

Kā jau jūs noteikti zināt, es pasūtu fantastiski foršu Beauty Box no Look Incredible - Deluxe Beauty Box kura ir skaistuma kastīte ar ļoti kvalitatīviem produktiem. Uzskatu to par izdevīgu piedāvājumu tieši kosmētikas gardēžiem, kuri vēlās apčamdīt, pamēgināt dažādu zīmolu zvaigznes, kuras bieži vien nav nopērkamas Latvijā, tie ir zīmoli: Too Faced, Nars, Laura Geller, Tarte utt.

Kāpēc es pasūtu šo Look Incredible - Deluxe Beauty Box kastīti?

Man patīk dāvanas, tas ir jauks veids, kā sevi iepriecināt ar labiem produktiem katru mēnesi
Man patīk pārsteiguma moments, bet arī apziņa, ka šis pārsteigums būs kvalitatīvs
Šajā kastīte visi produkti ir pilna izmēra
Man patīk iepazīt dažādus "high end" produktus lai varētu par tiem uzrakstīt patiesu atsauksmi, kas tik ļoti pietrūkst tieši šajā segmentā, jo uzskatu, ka mēs Latvijā vel fanojam par visu, kas ir dārgs.

Kas man nepatīk šajā kastīte?

Periodiski tiek ielikti kaut kādi ķermeņa kopšanas krēmi, kas man pilnībā nav vajadzīgi.
Dažreiz iztrūkst saturs, bet to var nokārtot viņiem uzrakstot, viņi pievieno iztrūkstošo preci nākamajā sūtījumā.

Izmaksas - rupji rēķinot kopā ar dārgo sūtīšanu tie ir 60 euro, izsūta aptuveni uz mēneša vidu, kas mani viegli tracina, jo naudu no konta novelk jau mēneša sākumā.
https://lookincredible.co.uk/products/look-incredible-deuxe-beauty-box

Tagad, gribēju pievērsties šī mēneša Look Incredible - Deluxe Beauty Box kastītes saturam, kas šajā mēnesī ir ļoti iepriecinošs, viņi min, ka kastītes vērtība šajā mēnesī sastāda  95,50 mārciņas. Visi produkti, kuri ir šajā skaistuma kastītē ir nopērkami viņu interneta veikalā, bieži vien tiem ir pieejamas atlaides un labas cenas piedāvājumi.

Īpaši iepriecināja Makeup Forever Artistic Eyeshadow Pallete  9 toņi! Burvīgi, es gribēju šo paleti jau tad, kad viņa iznāca, bet izvēlējos neiegādāties, pareizāk sakot atturējos neiegādāties. Interesanta palete, pigments ir ļoti izteiksmīgs, bet uzskatu, ka tā ir lietojama kopā ar pamata bāzes ēnām. Lai arī cik tas nebūtu savādi, bet tieši izteiksmīgais pigments to padara par grūti iztušējamu. Bez bāzes matētajām ēnām būtu grūti izveidot perfekti iztušētu acu grimu. Noteikti rakstīšu paplašinātu atsauksmi par šīm ēnām

 Smashbox Be Legendary Long- wear lip lacquer lūpu spīdumu/ lūpu laku  vēlējos izmēģināt, kā jau ieraudzīju to kādā no atsauksmēm. Ļoti foršs produkts,  ellīgi nenoturīgs, bet patīkams, sniedzot  perfektu mirdzumu, komfortu uz lūpām. Tas vai par šo produktu ir vēts izdot ap 20 euro, vel grūti spriest, pagaidām man ļoti patīk produkta kvalitāte.

Šajā kastītē varēja tikt ielikta vai nu Shiseido skropstu tuša vai MAC Upward Lash Mascara, manā kastītē gadījās MAC produkts, bet šī ir viena no skropstu tušām, kura man patīk, iesākumā bija problēma ar biršanu, bet tuša pēc kāda laika pārstāja birt. Nezinu, iespējams, ka pieradu?! Lai vai kā, bet šī tušiņa ļoti labi noklāja manas skropstas, sniedzot papildus apjomu.

Divas sejas maskas bija tāds nu ne pārāk interesants produkts, bet nu labi, pārējie produkti atsvēra šīs divas sejas maskas. Florapy Therapy Masks  manā kastītē ir  Lemongrass clear complexion mask un Strength energy mask , cik noprotu šīs maskas ir ar dabiskām eļļām un ēteriskajām eļļām, bez parabēniem. Drāniņ maskas, kas no vienas puses ir ļoti ērtas, bet no otras diezgan traucējošas, īpaši, ja gribās apvienot sejas masku ar kaut kā darīšanu. Šis konkrētais produkts tīri labs pēc sastāva būs jāmēģina, izskatās diezgan interesants korejiešu produkts.

Tāda ir šī mēneša kastīte, ilgi nebiju par tām rakstījusi, bet iedomājos, ka varbūt kādai šis noder :)

Lai forša diena!
Ilze

Nav komentāru

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma