Meklē blogā

Rimmel Oh My Gloss! Oil Tint lūpu spīdumi

Sveicieni šodienā!

Rimmel kosmētika ir viena no tām, kuru izvēlējos jau universitātes laikos, tas ir viens no maniem mīļākajiem Drogu kosmētikas zīmoliem, kad par labu cenu var iegūt tikpat labu rezultātu.
Lūpu produkti ir mana kaislība, tāpēc izvēlos vai nu spilgtus lūpu produktus vai tikai lūpu balzāmu, lai neapgrūtinātu savu ikdienu. Pamanīju, ka Drogas veikalu tiklā ir jauni produkti lūpu spīdumi / eļļas OH MY Glooss! Kaut arī neesmu tipiskā lūpu spīdumu cienītāja velējos tos izmēģināt, tieši dēļ Rimmel zīmola, jo pirms gadiem man ļoti iepatikās viņu glancētās lūpu krāsas, kuras sevī apvienoja nepārspējamu spīdumu, labu noturību un patīkamu mitrināšanu.

Rimmel Oh My Glooss! Oill Tint Lūpu spīduma/eļļas sastāvā ir argāna eļļa un E vitamīns, kas rūpējās par lūpu veselību un skaistumu, bet pievienotais pigments atstāj skaistu, tikko jaušamu toņa nospiedumu uz mitrinātam lūpām. Šādu lūpu spīdumu /lūpu eļļu plusi ir to kopjošajā efektā, kā arī, lūpas izskatās ne tikai veselīgas, bet arī kārdinoši pilnīgas.

Rimmel Oh My gloss Oil Tint iepakojums ir diezgan klasisks Rimmel zīmolam, atverot  lūpu spīduma skrūvējamo iepakojumu, kas diezgan labi piefiksējas, pirmais ko sajūtu ir salda, augļu smarža, klasiskais Rimmel lūpu produktu aromāts, kurš vairāk smaržo pēc augļiem un kaut kā salda, patīkama, sajūtu vīnogu smaržu. Sastāvā esošās eļļas var manīt arī aromāta kompozīcijā, vīnogu kauliņu patīkamā smarža, kura sevi atklāj ar augļu aromātiem, kā kaut kas salds un tropisks.Lūpu spīduma otiņa ir klasiska un ar to ir diezgan ērti uzklāt lūpu spīdumu.




Manā testēšanā nokļuvuši šādi Rimmel Oh My Gloss! Oil Tint toņi, lūpu spīduma swatch uz rokas, jo tā vislabāk var redzēt krāsu un tekstūru:





100 Smart Pink- caurspīdīgs tikko manāms maigi roza tonis, kuru var uzslāņot uz citiem lūpu produktiem

400 Contemporary Coral - caurspīdīgs koraļļu tonis, ar neitrālu apakštoni

500 Pop Poppy - Klasiski sarkans, caurspīdīgs tonis, viens no redzamākiem visā kolekcijā

300 Modern Pink - auksti rozā tonis, ļoti skaists, klasisks rozā
Lūpu spīdums/ lūpu eļļa produkta tekstūra ir ļoti mitrinoša, spīdīga un eļļaina, bet tā nav lipīga vai diskomfortu radoša. Klājot uz lūpām, tā klajās vienmērīgi, plūstoši, aizpilda lūpu rieviņas, bet neizceļ nepilnības. Tonis ir diezgan nemanāms, tikko nojaušams nospiedums, kurš paliek uz lūpām, kad produkta mirdzošā daļa ir nogājusi dienas laikā.
Sajūta, ka šis produkts sasūcās lūpās, jo lūpas paliek mitrinātas un koptas, kā ari, izskatās pilnīgākas.


Rimmel Oh My Gloss!produkta plusi:

Satur vērtīgās eļļas

Mitrina, kopj, izlīdzina lūpu ādu

Produktam nav specifiskas garšas

Rimmel Oh My Gloss!Produkta mīnusi:

Ātri pazūd no lūpām

Kādam var nepatikt augļu aromāts

Mana atsauksme ir pozitīva, jo esmu iemīlējusies šajos komfortablos Rimmel OH My Gloss! Oil Tint lūpu spīdumos!
Priekš manis šis produkts aizvieto lūpu balzāmu, bet kā papildus ieguvums ir tikko manāms lūpu krāsas nospiedums, kurš saglabājās arī pēc lūpu spīduma pazušanas no lūpām. Domāju, ka šo produktu lietošu arī Rudens/ Ziemas periodā, dēļ savām kopjošajām īpašībām.

Meklē šos produktus Dogas, cik es esmu manījusi Rimmel nesen bija atlaide :)

Lai skaista diena!
Ilze




1 komentārs

  1. Nekad Rimmel kosmētiku nebiju lietojusi,maigi rozā iepatikās uzrei! Paldies par ieteikumu!!!

    AtbildētDzēst

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma