Meklē blogā

Atsauksme Dr.Hauschka lūpu krāsa



Sveicieni, šodienā!

Noteikti, ka daudzi no jums ir iecienījuši Dr.Hauschka kopjošo kosmētiku, īpaši dievīgs ir viņu toniks, kā arī sejas krēms taukainai un kombinētai ādai. Dr.Hauschka zīmols izceļas ar saviem kopjošajiem produktiem,tie ir vieni no produktiem kurus varu ieteikt, jo esmu tos izmēģinājusi. Tieši tāpēc vēlējos izmēģināt kaut ko no dekoratīvās kosmētikas līnijas. Apzinos, ka skaistums nāk no iekšpuses - spējā iznest, izpaust savu iekšējo skaistumu caur savām jūtām, emocijām un mentālo skaidrību ir svarīgs laimīgas dzīves pamatnosacījums. 
Ārējā skaistuma iznešanai un personības izpausmei caur skaistumu palīdz tā daļiņa dekoratīvās kosmētikas, kas silda sirdi un ļauj emocijām tikt izpaustām caur krāsām.


Emocionālo konfortu ir iespējams aktivēt dažādos veidos, meditējot un esot līdzsvarā ar sevi, savu patieso būtību, kā arī spējot sevī atmodināt krāsu caur dabas pieskārienu.
Urbāna daba mīt skaistumā kurš tiek radīts šeit un tagad, bieži vien, tā tiecība tuvāk dabai tiek atmodināta ar dabiskiem, ekoloģiski tīriem produktiem. 
Dr.Hauschka dabiskās kosmētikas sastāvā ir dabas spēcīgākās esences, kas atmodina šo skaistumu ne tikai vizuāli baudāmos produktos, bet arī ar savu smaržu kompozīciju aktivējot pirmatnējo vilkmi būt daļiņai no dabas. 

Atsauksme sākās ar aromātu, ko sajūtu atverot lūpu krāsas futlāri ir ļoti interesanta, augu smarža, smaržo pēc kā patīkama, dabiska, silta gluži ka silta, tikko sagatavota tēja, kuras notis savijās veidojot vienotu, patīkamu smaržas klātesamību.
Kā jau pamanījāt es esmu aromātu cilvēks, man vienmēr ir svarīga smarža, dažādos produktus. Es uzskatu, ka smarža ir instruments ar kura palīdzību tiek aktivētas emocijas, uzlabota oma un bez kuras ir grūti iedomāties ikdienu.


Dr.Hauschka ir dabiskās, eko kosmētikas zīmols tāpēc lūpu krāsas sastāvā ir minerālpigmenti, kas lieliski sadarbojās ar rožu ekstraktu, rīcineļļu, mandeļu eļļu, šī sviestu, jojobas eļļu, produkta noturību paildzina bišu vasks un dabiskais karnauba vasks. Šī dabas iedvesmotā kompozīcija lieliski kopj lūpu ādu, piešķirot skaisto, sārto Amaryllis toni, kurš savā krāsu kompozīcijā dažādi atveras uz dažādiem lūpu toņiem.

Ļoti neparasts ir šis Dr.Hauschka 11Amaryllis lūpu krāsas tonis, jo šis universālais apakštonis veido skaistu kombināciju gan siltā tonāla sievietēm, gan vēsā, izceļot skaistumu un sievišķību.


Dabīgās holistiskās kosmētikas zīmols Dr.Hauschka un tā kosmētika spēj izcelt sievišķo skaistumu, jutekliskumu un eleganci ar šo skaisto, krēmveidīgo lūpu krāsu- tās ir manas sajūtas lietojot šo produktu.
Lūpu krāsai piemīt viegls satīna mirdzums, tā nesakrājās lūpu rieviņās, bet piepilda tās izlīdzinot un ļaujot gaismai spēlēties ar satīna atspīdumu uz tavām lūpām.

Pirmās sajūtas, kad lūpu krāsa saskaras ar lūpām tai piemīt izteikti krēmīga, kopjoša konsistence, kura nav pārāk šķidra, bet ir pietiekama, lai lūpu krāsa paliktu tur, kur esi to uzklājusi.
Noturīgāku rezultātu gūsi ja kombinēsi to ar lūpu zīmuli. 
Šī lūpu krāsa izturēs kafijas pauzi, čalošanu ar draudzenēm un kādu kūku, bet ja izvēlies ēst pusdienas, tad pēc tām, tev nāksies atjaunot lūpu toni.
Dienas gaitās šī ir viena no lūpu krāsām par kuru nesatraucos, jo kā es to esmu uzklājusi tā lieliski turas un noēdās pakāpeniski, lūpām sniedzot komfortu un elegantais Amaryllis tonis dabiski izceļ manu lūpu skaistumu.

Tomēr, ja ir vēlme pēc matētas lūpu krāsas un lielākas noturības. Iesaku šādu triku- izmanto caurspīdīgo pūderi ar kuru vieglītēm, caur plānu papīra salveti noklāj lūpas - tā iegūsi matētu efektu.

Tāda bija mana pieredze lietojot šo produktu, kuru es iesaku aplūkot tuvāk, kā arī, iepazīties ar zīmolu kopumā ar tā filozofiju un pieredzi ādas kopšanā. Šī lūpu krāsa ir skaista dāvana jebkura vecuma sievietei, jo Dr.Hauschka eko produkti spēj izcelt skaisto ļoti filigrāni un eleganti. 

Dr.Hauschka produktus iespējams iegādāties T/C Stockman un Biotēkas veiklos.

Lūpu krāsas cena 23 euro ~ (4,1 gr) ražota Vācijā.

Lai skaista diena!

Ilze



Nav komentāru

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma