Meklē blogā

Bioderma Sensibio Gel moussant putojošs gēls kosmētikas noņemšanai

Sveicieni šodienā!

Mana ādas kopšana ikdienā sastāv no ļoti daudziem soļiem, kas palīdz pilnvērtīgi kopt un atjaunot ādas aizsardzību. Man, kā taukainas ādas īpašniecei būtiska ir ne tikai kopšana un ādas mitruma saglabāšana, bet arī maiga attīrīšana. Mīlu izmantot maigāku ādas attīrītāju no rītiem, bet dziļāku, intensīvāku vakarā, tā mazinot ādas kairinājuma risku.

Periodiski variēju no putojošajiem līdzekļiem līdz micelāriem ūdeņiem, bieži vien apvienojot šos abus produktus. Saskaroties ar Bioderma Sensibio Gel moussant jaunumu, atzīšos, ka pirmais, kas uzrunāja ir skaistais iepakojums. Kad pirmais prieks par skaisto rozā iepakojumu mazinājās, pievērsos funkcionālajam risinājumam - dozators pumpīša veidā, kurš nofiksējas, tā tad, labs produkts līdzi ņemšanai. Bioderma Sensibio Gel Mousssant attīrošais mitrinošais gēls ir radīts lai lieliski pildītu micelārā ūdens galvenās funkcijas : attīra, noņem dekoratīvo kosmētiku, nomierina un mitrina.
Biodermas Sensibio sērija ir viena no manām mīļākajām, jo tā lieliski atjauno ādas dabisko aizsargslāni, esmu jau rakstījusi par Bioderma Sensibio Tolerance+ lielisko produktu, kurš mazināja manas ādas apsārtumu, esmu izlietojusi jau divus  Sensibio Tolerance+ iepakojumus.
Tieši tāpēc saskaroties ar Biodermas jaunumu zināju, ka šis produkts attaisnos manas cerības, kā arī notika.

Bioderma Sensibio gel moussant

#Nomierina ( patentēts dabisks komplekss).
#Nostiprina ādas barjeru un mitrina ( Kokoglikozīds/Gliceriloleāts)
# Maigi notīra un noņem dekoratīvo kosmētiku ( Nesatur ziepes, nekairinoša un neloboša attīrošā bāze)
#fizioloģisks ph, bez parabēniem, smaržvielām, ziepēm, sulfātiem, hipoalerģisks, neveicina poru aizspriestošanos

Manas sajūtas un atsauksmes lietojot Bioderma Sensibio Gel moussant: Produkts ir pilnīgi bez aromāta, kas daudziem būs liels pluss. Mitrinošs, ļoti maigs produkts, kas lieliski saputo un notīra sejas ādu, dekoratīvo kosmētiku- radot blīvas, maigas putas.

Ieskatam putu swatches par kurām runāju, viņas ir blīvas un mazliet savādākas kā klasiskās putas:

Tik izteiktu mitrinošo efektu, kā no šīs attīrošās želejas vel nebiju izjutusi. Pēc kosmētikas nomazgāšanas no sejas ādas tā paliek svaiga, mitrināta, maiga un tīra, kaut arī nav sajūtas, ka tas ņemtu ādas slānīti, drīzāk attīrītu no visa liekā.
Lieliski tiek galā ar tonālo krēmu, pūderi, lupu krāsām, bet noņemot acu kosmētiku iesaku lietot sejas sūklīti vai muslīna lupatiņu ( kokvilnas audums gabaliņš) lai vieglāk un ātrāk noņemtu skropstu tušu. Jāatceras, ka es lietoju diezgan daudz dekoratīvo kosmētiku, tāpēc uzskatu, ja lieto mazāku kosmētikas apjomu lupatiņa nav obligāta vajadzība.

Ieskatam mazs video, kā tiek notīrīts laineris, skropstu tuša, lūpu zīmulis, konsīleris ar Bioderma Sensibio Gel moussant:

Kopumā - iesaku šo produktu, ne tikai kosmētikas noņemšanai, bet arī ikdienas sejas ādas attīrīšanai, kā papildus bonus būs izteiktā mitrināšana, kas aprūpēs pat visjutīgāko ādu.

Meklē aptiekās!

Lai skaista šī diena!
Ilze

Nav komentāru

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma