Meklē blogā

Eveline Face Med+ micelārais ūdens - atsauksme, pirkt vai nepirkt?!

Sveicieni šodienā!

Gadu gaitā es izvēlos klasiskos micelāros ūdeņus, tādus kā Biodermas rozā sēriju vai gaiši zilo Hydrabio mitrinošo micelāro ūdeni. Bieži mēdzu miksēt un iegādāties kādus budžetam draudzīgus līdziniekus no Drogām, lai dotu iespēju jauniem un interesantiem produktiem, zīmoliem sevi pierādīt.
Pēdējo gadu laikā esmu intensīvi lietojusi Eko micelāros ūdeņus, bet tomēr, vislabāk mani uzrunāja klasiskā Bioderma. Kārtējo reizi, kad beidzās micelārais ūdens iegāju Drogās, lai apskatītu vai nav kas jauns un interesants ko notestēt, protams par to uzrakstīt jums atsauksmi! Kosmētikas noņemšanā variēju sākot ar eļļām kuras palīdz noņemt kosmētiku, beidzot ar putojošiem līdzekļiem, kā arī micelārajiem ūdeņiem kosmētikas noņemšanai. Šobrīd esmu fāzē, kad atkal gribās micelāros ūdeņus un putojošos līdzekļus, nezinu vai tas saistās ar mēness fāzēm, bet šī vēlme sezonāli mainās.


Eveline micelārie ūdeņi man saistās ar dīvainas tekstūras, putojošu līdzekli, kuru negribās atstāt uz sejas ādas, jo viņš ir pārāk ziepjains produkts. Tomēr ieraudzīju jaunu Eveline Cosmetics Face Med+ līniju,  Hyaluronic Micellar Water kura radīta ļoti jutīgai ādai, arī acu un lūpu rajonam. Zinot ka hiāluronskābe ir ideāls mitrinātājs izlēmu izmēģināt šo produktu.
Ar vieglu skepsi iegādājos šo micelāro ūdeni, kurš maksāja ap 4 euro, kas principā ir ļoti budžetam draudzīgi, pat ja šis produkts neiepatiktos varētu ar vieglu roku no tā atbrīvoties.

Eveline cosmetics Hyaluronic Micellar Water 400ml

Eveline cosmetics sola, ka šis produkts ir inovatīvs jo noņem visu kosmētiku, arī ūdens noturīgo, dziļi attīra, mazina kairinājumu, dabisks ph līmenis, nesatur alkoholu, kas savukārt nerada papildus kairinājumu. Īpaši dziļi mitrinot pateicoties hiāluronskābei + aquaxyl kompleksam un pantenolam, kurš mazina iekaisumus paaugstina ādas dabisko aizsargfunkciju. 

Uzsākot testēt Eveline Face Med+ Hyaluronic Micellar water man bija uzklāta NYX Cosmetics liquid suede metallic matte lūpu krāsa, kas izceļas ar savu noturību, jo kad tā ir uzklāta, tā lieliski atrodas savā vietā arī pēc kafijas pauzēm un pusdienām. 
Samitrināju vates plaiksnīti un paturēju pāris sekundes lūpu rajonā, cik liels bija mans izbrīns, ka šis micelārais ūdens lieliski un ļoti viegli palīdzēja notīrīt šo lūpu krāsu! 
Turpināju ar acu ēnām, tonālo krēmu un diezgan viegli tiku galā ar visu sejas kosmētiku. Īpaši patīkami bija tas, ka šis micelārais ūdens nekairināja acu rajonu, tomēr, kā mīnusu jutu, ka viņš nav tik mitrinošs kā Biodermas līdzeklis, bet nav arī sausinošs.

Pagaidām manas atsauksmes par Eveline Hyaluronic Micellar water viņš ir budžeta klases micelārais ūdens kurš ir ievērības cienīgs. Šis produkts labāk tika galā ar īpaši noturīgo dekoratīvo kosmētiku nekā daudzi Drogās nopērkamie micelārie ūdeņi. 
Kā produkta pluss ir viņa izmērs, šie 400ml par tik labu cenu ir ideāli. Ādas sausumu vai ziepjaino sajūtu nesajutu, neradās vēlme noskalot šo produktu.

Kādi ir jūsu mīļākie micelārie ūdeņi?

Lai skaista diena!
Ilze

Nav komentāru

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma