Meklē blogā

Atsauksme BeautyBlender swirl & keep.it.clean

Sveicieni šodienā

Jaunumi no Beautyblender ir krāsaini, šis ikdienas mazais palīgs, BeautyBlender swirl sūklītis nu ir ieguvis jaunu skaistu dizainu, kurā apvienojās divas krāsas gaišā smilšu krāsa un skaisti rozā, padarot šo kosmētikas uzklāšanas instrumentu par dizaina elementu kosmētikas plauktiņā. Katrs no šiem sūklīšiem ir savā unikālajā rakstā un kombinācijā.


Jātzīst, ka sī Beautyblender swirl versija ir ļoti skaista un patiesi priecē acis ar divu krāsu kombināciju. Produkts kā ierasts ir nevainojams un lieliski uzklāj gan tonālos līdzekļus, gan iztušē krēmveida produktus, padarot kosmētikas uzklāšanu par patīkamu un ērtu procesu. Ja pirms gadiem es neticēju, ka šis produkts ir tik lielisks, tagad, lietošanas laikā manas domas ir mainījušās uz labo pusi. BeautyBlender produkti ir vieni no tiem, kuru lietderību ieraugi tad, kad sāc tos lietot ikdienā, jo tie ir ļoti ērti produkti.


Principā jebko var uzklāt ar jebko, bet ne vienmēr tas ir ērtākais, ātrākais un skaistākais veids. BeautyBlender produkti ir izstrādāti ar grima māksliniekiem, bet ideāli darbojās arī grima entuziastu kosmētikas arsenālā.
Pamanīju, ka šie sūkļi ir ļoti izturīgi, jo es joprojām lietoju smilšu krāsas Beautyblender versiju, jāsaka, ka vislabāk viņu izmazgāt tieši ar oriģinālajām ziepītēm.

BeautyBlender nacis klajā ar atjautīgu instrumentu ar kura palīdzību ar mazgāt ne tikai otas, bet arī BeautyBlender sūklīšus. Beautyblender keep.it.clean ir ērts silikona paliknītis, kuru vari paņemt plaukstā, kad mazgā otas un sūklīšus. Silikona palikņa tekstūra ir ļoti maiga, bet lieliski palīdz attīrīt otas, cik pamanīju lietojot Beautyblender keep.it.clean tas nebojā kosmētikas otu dabiskos stariņus, nepadara tos raupjus.


Esmu lietojusi analogus otu attīrīšanas paklājiņus, iesākumā viņi likās ļoti labi, bet diemžēl, es pamanīju, ka viņi mazliet bojā manas otas, kopš tā laika atgriezos pie klasiskās otu mazgāšanas tehnikas.

Tieši tāpēc papētot BeautyBlender keep.it.clean otu/ sūkļu mazgāšanas paklājiņu atskārtu, ka viņš nav tik ass, visi izcilnīši un tekstūra kopumā ir noapaļota, kā rezultātā otas netiek plēstas vai bojātas.

Lietoju beautyblender keep.it.clean : Sākumā samitinu otas, tad mazliet saziepēju palikni un ar mitrām otām vieglām apļveida kustībām saziepēju otas. Izskaloju to zem strūklas un ja nepieciešams vieglītēm pārbraucot pāri paliknim.
Šis plaukstas izmēra paliknītis ir veidots no maiga silikona un ērti ieguļas plaukstā. Lieliski attīra kabuki tipa otas, pūdera un lielās sejas otas. Patīk, ka nav nepieciešama atkārtota mazgāšana, jo tonālais krēms tiek iztīrīts no visiem sariņiem.

 
Beautyblender Swirl mazgāšanas princips ir sekojošs: Samitrini sūkli, saziepē ar blendercleanser solid ziepēm un maigām kustībām paapļo par raupjāko silikona pusi, tā atvieglojot sūkļa attīrīšanu. Izskalo siltā ūdeni un nospied lieko ūdeni, sūkli obligāti izžāvē un viņš atgūs savu sākotnējo formu.

Meklē šos jaunumus Stockmann, Douglas un citās tirdzniecības vietās

Lai skaista diena
Ilze

Nav komentāru

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma