Meklē blogā

Essence rudens jaunumi 2017

Sveicieni šodienā!

Essences rudens jaunumi ir klāt! Kā jau ierasti tie ir krāsaini, mirdzoši un padomāts lai iekļautos vispārīgos trendos, tādos kā metāliskais mirdzums. Interesanti produkti, ja vien zini, kā tos lietot un pielietot savā grimā. Ar Essences produktiem bieži gadās, ka ir vai kaut kas izteikti labs un interesants vai gluži otrādāk. Šajā kolekcijā ir daži interesanti un labi produkti, kuri man patīk, kā arī daudzi, kurus vel vēlētos noķert Drogās, kad tie parādīsies. Īpaši iekrita acīs  metāliskās acu ēnas, gaidu kad tās parādīsies Drogu tīklos, lai tās izmēģinātu.

Produkts kurš mani uzrunā pēc izpildījuma, kvalitātes un pat toņa

Essence Soft Contouring lip liner, tonī 11 sucker for grey skaists lūpu laineris, diezgan noturīgs, ērts, super burdžeta klases produkts, noteikti iesaku iegādāties. Kopā ar lūpu laineri  Essence ultra last instant colour 05 so un -grey -ful tonis perfekts violeti pelēcīgs, lūpu krāsa krēmīga, bet noturīga, lietojot kopā ar zīmuli ideāli par šādu cenu.

Turpinot par lūpu produktiem divas dažādas sērijas Metal Shok & Vibrant Shock lip paint,

lip paint ir tieši Vibrant Shock sērija, jo klājās ļoti plānā kārtiņā ar pietiekamu pigmenta koncentrāciju. Pats produkts smaržo ļoti gardi pēc konfektēm un kaut kā salda. Noturība ir vidēja, bet tonis 04twisted sister dikti skaists sārti rozā tonītis.  Metal Shok  atrādot swatches izskatās ļoti skaisti, bet uz lūpām ir tik maiga pigmenta atdeve, ka sapratu, ka šis produkts ir jālieto kā tops uz citām lūpu krāsām. Tonis violets un mirdzošs 02 Hemlock viņš ļoti skaisti izskatās kā tops uz tumšākām lūpu krāsām, uz sārtajām lūpu krāsām piedod zilganu mirdzumu.

Kā jau es minēju sākumā, visam var atrast pielietojumu, ja strādā fantāzija un roka paslīd nopērkot kārtējo kosmētikas kaudzīti.

No vasaras jaunumiem man ir aizķēries limitētās sērijas produkts Essence Hip Girls wear Blue Jeans  illuminating face cream gel kurš ir kā šķidrais izgaismotājs ar ļoti maigām, tikko manāmām mirdzuma pērlītēm. Es šo produktu iesaku lietot kā bāzi, jo viņam ir ļoti mitrinoša sajūta, tāda kāda rodas no glicerīna produktos, man patīk šī sajūta.
Hologrāfiskais izgaismotājs! Iepakojums ir hologrāfisks un dikti skaists Essence Prismatic HoloLighter stick 10 be unique be a unicorn kurš pēc būtības ir stika izgaismotājs vēsi violetīgi zilganā tonī, kuru izpludinot vari ieraudzīt mazus mirdzošus, zilganus gliterīšus, kuri gan ir redzami saules apspīdētā sejā. Uz tumšāka ādas toņa izceļas vairāk gliteri nekā pats izgaismotājs. Kā jau krēmveida produkts, tas lieliski izskatīsies uz sausākas ādas.  Par šo produktu ir divējādas sajūtas, iepakojums skaists, bet tie zilie gliteri, visdrīzāk izmantošu kādā fantasy grimā.

Divas foršas tušas gan ūdensnourīgā versija, gan klasiskā Essence Instant Volume Boost mascara 14ml tilpums ir milzīgs!

 Ļoti forša tušiņa, šī formula izskatās uzlabota, jo viņa nemaz nekairina acis, brīžiem, mana problēma ar Essences produktiem ir tāda, ka mēdz kairināt acis. Šīs tušas forši pagarina, kuplina un mazliet saķepina ja uzklāj vairāk par trim kārtām. Noturība laba un tuša nebira, tāpēc domāju, ka labs ķēriens.
Essence super last eyeliner deep black 3ml

pagarināts  sūklīša aplikators, labs un noturīgs laineris, ļoti patīk, kā jau visi Essences laineri. Uzklājot ir sajūtams uz plakstiņiem, jo diezgan spēcīgi un ātri nefiksējās tur kur uzklāts. Precīzs laineris, kurs netek, labi uzklājās un ērti nēsājās.

Kopumā man patika šie jaunumi, ieteiktu paskatīties uz lūpu jaunumiem, kā arī skropstu tušām.
Lai skaista šī diena!

Ilze

*testa produkts

Nav komentāru

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma