Meklē blogā

Atsauksme Maybelline Super Stay Matte Ink + Video

Sveicieni šodienā

Maybelline ir laidusi klajā jaunus toņus Super Stay Matte Ink! Es uzskatu, ka arī jūs esat tikpat priecīgi satrauktas par šīm ziņām, jo varu apgalvot, ka šī ir viena no fantastiskākām lūpu tintēm kādu esmu lietojusi. Ja ir nepieciešama noturība visas dienas garumā- šī lūpu krāsa ir must have!

Super Stay Matte Ink šķidrā lūpu tinte no Maybelline New York – augstas intensitātes matēta šķidrā lūpu krāsa ar noturību līdz pat 16 stundām. Tagad piedāvājam 5 jaunus UNNUDE kolekcijas toņus. Superpigmentēta, matēta šķidrā lūpu tinte piesātinātos toņos ļauj radīt gan drosmīgu un spēcīgu, gan atturīgu un maigu tēlu. Ar bultiņveida aplikatora palīdzību lūpu tinte padarīs tavas lūpas vienmērīgi gludas. Elastīgā formula ar ekskluzīvo, patentēto tehnoloģiju nesatur mālus un saglabā noturību līdz pat 16 stundām

Pieejami pieci jauni toņi 75 Fighter, 60 Poet, 65 Seductress, 90 Huntress, 95 Visionary otiņa tā pati - ļoti ērti uzklājama, nav nepieciešams papildus ota lūpu tintes uzklāšanai. Pārdošanas cena 8,99 euro ;)
 Ja vēlies redzēt kā šis lūpu tintes izskatās uzklājot apskaties manu video atsauksmi:

Lai skaista diena!
Ilze

*testa produkts

Nav komentāru

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma