Meklē blogā

Mac atsauksme Fix+ un Extra Dimension Skinfinish


Sveicieni šodienā!

Izslavētais MAC Grima fiksātors Mac Prep + Prime Fix + limitētā aroma kompozīcijā ar rozes, lavandas, kokosrieksta aromātu. Izvēlējos iegādāties limitēto rozes fix+ jo tā aromāts bija pats maigākais, sievišķīgs un ļoti vasarīgs,gribās mazliet vairāk saulītes, kaut vai aromātos.
Viegls minerālvielām un vitamīniem bagātināts grima fiksators, kas atsvaidzina, mitrina un nomierina ādu. Sastāvā ir kumelītes, zaļā tēja un gurķu ekstrakts, kuri rūpējas par maigu ādas nomierināšanu un atsvaidzināšanu. Dermatoloģiski un oftamoloģiksi testēts.

Ja vel neesat izmēģinājuši MAC grima fiksatoru tad varu to ieteikt visu tipu ādām! Tikai katrai tas sniegs ko savu, tāpēc gribēju padalīties pirmām kārtām, kā taukainas uz ziemu kombinētas ādas īpašniece.

Lieliski sagatavo ādu grima uzklāšanai, rada pamatu, kas ir nosacīti lipīgs ( glicerīna sajūta uz ādas) tad klājot tonālo līdzekli iegūsi vienmērīgāku klājumu un dabiskāku efketu.
Ja lietosi to paralēli  uzklājot grimu, t.i.  vienu slānīti grimu + vienu fix+ slāni tad atkal pāriesi pāri ar sūkli iegūsi mazāk sausinošu tonālo līdzekli, plānāku klājumu.
Izmantojot kā nobeiguma soli, piefiksējot grimu pēc tā uzklāšanas - tas noņems pūderaino sajūtu, kura mēdz rasties, ja klāj pilnvērīgu grimu, kurā izmanto gan izgaismotāju, gan bronzējošos pūderus utt.
Esmu novērojusi ka Fix+ ļoti patīk acu ēnām, izmantojot to kā pēdējo soli grimā - acu ēnas noturās daudz ilgāk un izceļas ar noturīgu sulīgu pigmentu.
Protams, ka vecais labais triks, lai paspilgtinātu acu ēnas, īpaši metāliskās samitrinot plakano sintētisko otu Fix+ jau ir leģendārs. Ja vel neesi mēģinājusi - noteikti iesaku.

Sausas ādas īpašniecēm Fix+ darbojās kā ādas veldzējums, gan zem tonālā krēma, gan virs tā - mazinot ādas sausumu dienas laikā.
Šim konkrētajam produktam ir viegls tikko jūtams rožu aromāts, kas lieliski uzlabo garastāvokli, tikai mazliet žēl, ka nesaglabājās ilgāk.
MAC Extra Dimension Skinfinish - izgaismojošais pūderis 9.gr.  mans tonis ir  beaming blush, kas ir ļoti interesants, iesākumā to uztvēru, kā izteikti siltu toni, pati nesapratu kāpēc to izvēlējos. Tad ieskatoties detalizētāk viņš sevi atklāj kā silts tonis ar vēsu apakštoņa mirdzumu rozā pērlē, līdz ar to veidojās silts persiku tonis. Grūti aprakstīt, jo bieži vien uz manas vēsās ādas tipa tas ir pārāk silts.  Toties lieliski sevi atklāj uz mazliet siltākiem ādas toņiem,  atdzīvinot sejas ādu - lietoju grimējot citus un brīžiem arī uz sevi, kad sagribas siltāku toņu gammu.
Soft frost tonis noteikti izceltos labāk  uz mana vēsā ādas toņa, bet lai arī kā būtu ar manu vēlmi uzklāt siltāku toni, nekā nepieciešams, produkts ir ļoti kvalitatīvs.
Pūderu malums ir ļoti smalks, tāpēc  uz otas paņemās vienmērīgi un tikpat smalki, gaisīgi atdod savu pigmentu uz ādas. Rada veselīgu noskaņu, mirdzumu, iespējams uzslāņot un iegūt kosmisku mirdzošu efektu, bet bez redzamiem gliteriem.

Abi šie produkti ir lieliski un uzskatu, ka ir savas cenas vērti, noteikti iesaku izmēģināt, ja ir tāda vēlme un vajadzība

Lai skaisti un plaukstoši šajā pavasarī
Ilze

1 komentārs

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma