Meklē blogā

Garnier Pure Active 3in1 un Intense sejas maskas

Sveicieni šodienā

Garnier sejas skrubji tā ir klasika, kura ir sastopama arī manā sejas kopšanas  rutīnā, ierasti tie ir pietiekami maigi lai attīrītu sejas ādu, pietiekami intensīvi lai tiktu galā ar aizsprostotam porām un nerada lieku kairinājumu. Pirms sāku testēt jauno produktu atcerējos, ka mājas taču stāv arī šis skrubis no Garnier, kuru biju iepirkusi, kad gribējās kārtīgi noskrubēt sejas ādu.
Abos šajos skrubjos ir trīskāršas iedarbības efekts, jo tas satur acetilsalicilskābi, kura lieliski cīnās ar aizsprostotajām porām, mazina ādas taukainību un palīdz attīrīt ādu. Otrais aspekts, abos šos produktos tā sastāvā ir aktīvais elements māli vai ogle kuri lieliski "velk ārā" netīrumus un mazina poru aizsprostošanās. Kā trešais aktīvais produkts ir eikalipta ekstrakts ar cinku, kas atvēsina un atjauno ādas aizsarg-spējas.
Katru no šīm maskām ir iespējams izmantot trijos veidos:
1. Kā sejas masku,lai sniegtu dziļu attīrošo efektu.
2. Kā skrubi, lai atbrīvotu ādu no atmirušajām ādas šūnām
3.Kā intensīvu sejas mazgāšanas līdzekli, kurš lieliski piemērots ja tev ir problemātiska, taukaina āda.
Jauno Pure Active Intense Charcoal 3-in1 sejas masku izceļ tas, ka viņa ir daudz intensīvāka, uzklājot uz sejas ādas ir jūtama viegla velkoša sajūta. Pēc sejas maskas nomazgāšanas ir viegli apsārtusi āda, tāpēc ierasti to lietoju uz vakaru, kad var uzklāt kādu nomierinošu krēmiņu. Rezultāts ir tīrāka āda, mazākas poras, kā arī lieliski palīdz attīrīties "atvērties" jau esošām pūtītēm, kas savukārt samazina to "dzīves ilgumu" tās ātrāk pāriet. 
Ja es salīdzinu abas maskas, tad pirmā manuprāt ir daudz maigāka, patīkamāka ikdienas lietošanai, bet Pure Active Intense Charcoal 3-in1ir stiprāka un vairāk lietojama, kad ir izteikta taukainas ādas problēma ar aizsprostotām porām. Tas vai šī maska darbojās - viennozīmīgi, ka jā! Taukaina un problemātiska āda novērtēs šo masku atzinīgi, jo viņu var izmantot arī kā skrubi, vai ikdienas sejas mazgāšanas līdzekli.

Lai skaista diena
Ilze

*testa produkts


Nav komentāru

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma