Meklē blogā

Eisenberg The Latin Orientals Secret N°I aromāti kuros iemīlas

Sveicieni šodienā

Gribēju padalīties atsauksmē par unikālu, skaistu parfīmu, tas var būt katras sievietes un ne tikai sievietes kosmētikas galdiņa sastāvdaļa! Smaržas ir nemanāmais garastāvokļa uzlabotājs, īpaši tajās dienās, kad neko negribās vai uzmācās drūma noskaņa. Esmu apmāta ar dažādu jaunu aromātu izpēti, iegādi un savā ziņā varu sevi saukt par smaržu kolekcionāri.

Ar lielu interesi iepazinos ar EISENBERG Secret aromātu sēriju, kura sevi ievelk tūkstoš un vienas nakts pasaku noskaņā, kad Eiropas cēlākie aromāti savijās ar austrumu mistiskajām, dziļajām un kaislīgajām notīm- dzimst noslēpums, kas pavada tevi ik dienu, kad izvēlies lietot EISENBERG Secret aromātu. Šīs aromāts gan sievišķajā, gan vīrišķajā versijā ir mans pavadonis jau pus gadu, tas ir viens no tiem aromātiem par kuru vienmēr izsaka komplimentus. Aromāts, kurš mainās līdz ar mani un kaut arī ir pietiekami noturīgs, intensīvs, tas neapnīk un nekļūst apnicīgs.

Katrs The Latin Orientals - Eisenberg Paris aromats ir radīts gan sievišķajā, gan vīrišķajā versijā, bet pateicoties tam, ka aromāti veidoti uz ēterisko eļļu bāzes tos ir iespējams kombinēt - radot sev interesantas, jaunas un nebeidzamas noskaņas pat viena sievišķā/ vīrišķā aromāta ietvaros.

Ja noslēpumam būtu atslēga tad mana ir EISENBERG Secret Nr. 1 Rose Talisman kur centrālā un spēcīgākā nots piemīt rozei, kura ievīta sandalkoka siltajā, glāsmainajā noskaņā, cauri tām izspraucās tikko jūtamas aveņu, upeņu notis piezemējot un padarot aromātu vel vairāk austrumniecisku. Aromāts, kā radīts spēcīgām, patiesām un dziļām sievietēm, kas savā sirdī uzplaukst dabiskā trauslumā.

Vīrišķā aromāta EISENBERG Secret Nr.1 Palissandre Noir dziļi aromāta sirdī paslēptā roze liek atcerēties, ka jebkurā vīrieša patiesais spēks ir spējā mīlēt un pieņemt mīlestību. Vīrišķīgas virsnotis ar dziļu un austrumniecisku koksni piedod spēcīgu, dziļu un noslēpumaini seksuālu noskaņu.

Kombinējot un uzslāņojot šos aromātus iegūst ko jaunu un nebijušu savā ziņā,  tas ir kā Iņ un Jaņ nebeidzamā spēle, kur roze cenšās pārņemt un pārvaldīt koksnes notis, bet tas izdodas tikai uz mirkli.

Noteikti iesaku apskatīt tuvāk, sajust un izjust šos aromātus rodot savu īsto sievišķības atslēgu
aromātus meklē Douglas veikala plauktos.

Lai skaista diena
Ilze

1 komentārs

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma